- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
-
gabranek
senior tag
Sziasztok!
Kb. fél éve elég sokat használtam a Waster whisper xxl portable r254.4 verzióját és remekül működött, akkor még radeon videókártyán. Azóta kártyát cseréltem (5070) és az új GPU-n képtelen vagyok működésre bírni a programot. Az alábbi hibát produkálja:
Ez valami python hiba lehet? -
gabranek
senior tag
-
gabranek
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami olyan megoldás (lehetőleg saját gépen futtatható) amivel képregény oldalakat lehet fordítani kötegelve? A google képfordítójához hasonlóra lenne szükségem, ami megtartja a szöveg formázását, pozícióját, stb. Viszont nem redukálja le a méretét és egyszerre több (sok) képet képes kezelni.
-
gabranek
senior tag
Valamelyikkel esetleg nem lehetne készíteni hangoskönyvet ebookból? Van egy kedves ismerősöm akinek már teljesen megromlott a látása, lényegében megvakult. Mivel mindig nagyon szeretett olvasni, talán a könyvek hiányoznak neki a legjobban. Jó lenne egy olyan AI ami felolvas egy írott szöveget (magyarul) emberi hangon. Ilyenre tudtok ajánlani valamit?
-
gabranek
senior tag
Azért durva, hogy van benne nsfw szűrő...Ráadásul mindjárt dupla is, mert a promptot is szűri, de ha ennek ellenére át is slisszan az ellenőrzésen, 90%, hogy elhomályosítja a képet
Nekem sajnos a juggernautXL modelt használva crashel a program. A PCM és turbo modelleknél pedig az ajánlott érték fölé emelve a lépésszámot (6+) nagyon leromlik a végeredmény.
A sebességével viszont semmi problémám, még quality módban is max 5-6 mp egy kép generálása. Foocusban a 4 lépéses lightning módban ha 20 mp környékén megkaptam a képet, már nagyon örültem. És ott azért a quality vagy speed opcióval összehasonlítva nagyon is érezhető volt a minőségromlás. De azokkal 5-6 perc volt egy kép.#Mp3Pintyo: egy bemutatót szívesen fogadnék az advenced mód lehetőségeiről, mert pl. az upscaling működésére eddig nem sikerült rájönnöm

-
gabranek
senior tag
-
gabranek
senior tag
-
gabranek
senior tag
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Ki akartam próbálni a Comfyui-t. Feltelepítettem az Anacondát, pythont (3.11.5) és a git-et. Mivel AMD kártyám van, nem épp a legegyszerűbben, de sikerült is elindítani. A kép generálása is lefut, viszont a legvégén kidobja az alábbi hibaüzenetet (a numpy-t is lefrissítettem, de nem segített):
!!! Exception during processing !!! Numpy is not available
Traceback (most recent call last):
File "D:\ai\ComfyUI\execution.py", line 316, in execute
output_data, output_ui, has_subgraph = get_output_data(obj, input_data_all, execution_block_cb=execution_block_cb, pre_execute_cb=pre_execute_cb)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
File "D:\ai\ComfyUI\execution.py", line 191, in get_output_data
return_values = _map_node_over_list(obj, input_data_all, obj.FUNCTION, allow_interrupt=True, execution_block_cb=execution_block_cb, pre_execute_cb=pre_execute_cb)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
File "D:\ai\ComfyUI\execution.py", line 168, in _map_node_over_list
process_inputs(input_dict, i)
File "D:\ai\ComfyUI\execution.py", line 157, in process_inputs
results.append(getattr(obj, func)(**inputs))
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
File "D:\ai\ComfyUI\nodes.py", line 1497, in save_images
i = 255. * image.cpu().numpy()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
RuntimeError: Numpy is not available -
gabranek
senior tag
-
gabranek
senior tag
Amikor a Foocusból kijön egy új verzió (7zip) azt csak simán másoljam rá az előző verzió könyvtárára, és írja felül a fájlokat? Vagy ilyenkor mindig egy szűz könyvtárba menjen az újabb?
-
gabranek
senior tag
A Foocus-ban van ilyen (Inpaint or Outpaint fül), de én céges környezetben a Microsoft Designert szoktam erre használni és ez online is.
-
gabranek
senior tag
-
gabranek
senior tag
-
gabranek
senior tag
Szia!
RX 6750 XT/12Gb. Asrock B460M Steel Legend, i5-10400F, 2 x 16Gb 3000Mhz ram, M2 NVME vinyó.
Az AMD-s indító .bat-al indítom, a defaultal el sem indult.
Picit utána gugliztam és elég sokan panaszkodnak, hogy AMD kártyával lassú a generálás...sokaknál meg semmi gond nincs vele
Ezek szerint eléggé random a dolog. -
gabranek
senior tag
Az utóbbi lett a megoldás, mert csak nem akart adni GPU-t. Az mondjuk elég gáz, hogy nem látom mikor veszi ki alólam a hardwaret, mert ha letiltott már nem férek hozzá az addig elkészült képeimhez...ergó folyamatosan mentegetnem kell
Nincs valami lehetőség, hogy ha összekötöttem a google drive fiókkal, akkor az output mappa tartalmát automatikusan áthelyezze oda?#950: Ha jól láttam a ComfyUI-hoz is csináltál videót, este is megnézem.
-
gabranek
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni a Foocus-hoz, hátha van valami mojo, ami beválik:
12 gigás Amd gpu-m van és a program kezdetben valami hihetetlenül lassan generálta le a képeket (Kb 10 perc egy kép), de legalább működött. Tegnap óta viszont nem is fejezi be az aktuális folyamatot, kiírja, hogy elfogyott a GPU memória. Futtatásakor minden ablak/program be van zárva, semmi nem fut mellette.
Mivel írták is, hogy az AMD videókártyákra nincs optimalizálva, gondoltam megpróbálkozok a Google Colab-on való futtatásával, ami tökéletesen működött is olyan 25-30 kép generálásáig, majd az alábbi ablakot dobja fel indításkor, már két napja:
-
gabranek
senior tag
-
gabranek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan ingyenes oldalt ajánlani ahol régi családi fotókból lehetne készíteni pár másodperces mozgóképet? Olyasmire gondolok, mint a Myheritage oldalon volt erre pár éve lehetőség, hogy animálta a képen lévő arcot, csak sajnos onnan eltűnt.
Pár órája már bújom a googlet, de eddig sikertelenül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Yettel topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Május végén jön a Horizon Hunters Gathering második zárt tesztje
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- Samsung Galaxy S26 512GB
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez valami python hiba lehet?

Ez az eltérés gondolom nem ideális.
Nincs valami lehetőség, hogy ha összekötöttem a google drive fiókkal, akkor az output mappa tartalmát automatikusan áthelyezze oda?