Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Szerintem kettő egyszerre a legjobb. Fényre sötétedő mindig kéznél van, az előtétet meg a kocsiban tárolva az is megoldott, hogy szélvédő mögött is legyen "napszemüveged" -ugyanis a normál fényre sötétedő lencsék nem fognak tudni szélvédő mögött besötétedni, no meg nem is rendelkeznek polarizált szűrővel.
Üdv: Ferkó
-
426os
őstag
A héten nem volt időm elmenni az optikushoz, ahol a legutóbbi szemüvegemet csináltattam, de pl itt vannak egész pofás keretek, amikhez van előtét. Valami ilyen megoldást keresek. Annyi gond, hogy messze van az üzlet.
Én egyelőre azt gondolom, hogy egy ilyen felpattintós cuccot még mindig egyszerűbb hordozni, mint egy egész szemüveget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EAFC 25
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest