Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Van egy jay-tech dv123s kamerám, amit eddig csak a víz alatti kamerázásra használtam. Azonban ebben a síszezonban már szeretném a sisakomra csatlakoztatva kamerának használni. Viszont van egy bökkenő. Sehol sem találom a tartóját, ami ezt lehetővé tenni. Lehet valahol kapni külön tartozékokat ehhez?Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Valaki jartas abban, hogy Schladming-Dachstein-ban hogy vannak a jegyarak? Nem talaltam meg kulon az arakat a kulonbozo siterepekre elore is kosziSamsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Hali! Hol erdemes, fokent hasznalt, de jo allapotu silecet venni kozephalado/haladonak?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Enis erre gondoltam, illetve tudtommal sok kölcsönzős bolt szezon vegen hozza el a nagyobb sikomplexumokbol a leceket, rende rakjak oket es tel elejen megy az arusitas :) úgyhogy erre is gondoltam, hogy majd akkor.
Felek amugy egy kicsit az uj lectol, ugyerzem valogatos vagyok. Ez a Fischer lecem volt.. Nem tudom hogy hogyan, de estem vele egyet, es a bal lec kulso elenek a kantnija a bakancs alatt konkretan kiszakadt, mintha kalapaccsal vertem volna szet. (Kerdes hogy az esestol adta meg magat valahogy, vagy mar kozvetlen elotte tortent valami.) Ugyhogy muszaj ujat neznem. Tetszett ez a lec, probaltam mar par hasonló regebbi lecet, de azok nem valtak be, viszont ez a Fischer nagyon tetszett. Az utódjanak is valami hasonlót szeretnek. Tetszett, hogy nem volt annyira puha lec, es ha dinamikus kanyarokat akartam venni, siman ment. Ugyanakkor ha szerettem volna a nagyobb lejtőket széltől-szélig kihúzni, ott is tökéletes tars volt, eppugy mint a fekete palyakon. Talan lehetne minimalisan kemenyebb es nagyobb radiuszu lec. Na de ez meg a jovo zeneje :D persze minden tanácsot meghallgatok az utod kapcsan.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Katschbergen volt mar valaki? Kreischbergbe jarunk evek ota, maximalis az elegedettseg, de szivesen valtanank. (Nemrég Schladmingba voltunk, nem tetszett) :D
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Síléc választás előtt állok, tud nekem valaki segíteni privát üzenetben? Köszi
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Kozben megoldodott :) regi tonkrement Fischer RC4 Superrace SC lecem utodjat kerestem :) vegul egy Fischer RC4 RacePro mellett döntöttem, meg sanszos volt esetleg a Fischer The Curv Pro is, de vegul RacePro lett :)
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest