Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv
Puppy linuxot instalálnék egy gépre, rendben lefut a másolás, a hdd-n rajta vannak a fájlok. Grubbal viszont meggyűlt a bajom, nem tudom telepíteni.
Egy partíció van, azon vannak a fájlok. Megkérdezi a grub, hogy hova tegye a fájlokat, és itt a gondom. Ha beírom neki: /dev/sda1/boot az írja rá ,,The partition ,/dev/sda1/boot, is not Linux". Ilyenkor mi a teendő? Ext2-re van formázva a hdd (nincs rajta semilyen oprendszer, csak a puppy legyen rajta). Valamit máshogy kéne csinálnom a gparted-el? -
törölt tag
Routert szeretnék helyettesíteni számítógéppel linux-al. Debianon gondolkoztam, jól jönne egy webes felület is elérésnek belső hálózaton. Amire kellene: minden DHCP által kiadott ip címen a netforgalom figyelése. Javaslatok?
-
törölt tag
üdv.
Nem tudom mennyire illik ide.
A héten, vagy múlt héten láttam itt az it cafe-n egy cikket.Internetttel kapcsolatos, valami linux volt.Sajnos a nevét nemtudom.Ki szeretném próbálni.Megtaláltam [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest