Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3richo
tag
Sziasztok. Szeretném felvenni, ahogy játszok linuxon, tehát valami fraps szerű program kénne. Valaki tud valamit ajánlani, mert amiket én találtam, azok túlontúl bonyolultak.
-
J3richo
tag
Sziasztok! Van egy Line-in, Line-out és egy Mic-in része az integrált alaplapi hangkártyámnak, amit windowson úgy használtam, hogy a hangfalam, a fejhallgatóm rá volt kötve plusz a mikrofon is és mindhárom müködött (persze ehhez, az egyik line-t át kellett állítanom, hogy kifelé menjen a hang ). Uhu-Linuxon hogy tudnám ezt megtenni? Mert jelenleg csak a hangfal mukszik, a mikrofont még nem próbáltam, de a füllhallgató fontos lenne nekem mindenesetre, hogy ne kelljen ki be dugdosnom. Előre is thx a választ. Már ha lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Betáblázta magát az Oppo
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- JavaScript topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest