Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Jól kezdődik: The rawio is a deprecated interface since Linux kernel 2.6.3.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ettől függetlenül sem arra való / jó arra, amit én szerettem volna.Bind-eltem egy block device-t raw device-nak, de ahogy sejtettem, erről nem lehet hagyományos filerendszert mount-olni. Ez csak arra jó, ha valaki a saját programjával szeretne nyersen adatokat tárolni filerendszer nélkül, avagy valamilyen saját egyedi filrendszerrel, amit a saját programja kezel, nem a Linux kernel/OS.
Talán az a legegyszerűbb megoldás, ha veszek még 8Gb RAM-ot, és akkor teljesen irreleváns lesz, hogy kvázi elfecsérlek-e belőle 1-2Gb-nyit vagy sem.
De azért fura, hogy ennyire merev a rendszer, és hogy senki olyannak nem jutott még ez eszébe virtualizáció kapcsán, akinek megvan a tudása/ideje/jogosultsága, hogy bevarázsoljon egy mount opciót, aminek hatására minden műveletet directio-ként kezelődik.Azért kösz a tippeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Milyen alaplapot vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.15
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azért fura, hogy ennyire merev a rendszer, és hogy senki olyannak nem jutott még ez eszébe virtualizáció kapcsán, akinek megvan a tudása/ideje/jogosultsága, hogy bevarázsoljon egy mount opciót, aminek hatására minden műveletet directio-ként kezelődik.