Hirdetés
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz runner 125 #153 üzenetére
Őszintén szólva, nem tudom. De egyáltalán hogy bizonyítják, hogy terít? Házkutatást nem hinném, hogy emiatt végeznének, annyira azért nem egy nagy ügy.
Idevágó törvényi határozat: katt -
Psychonaut
veterán
Ezen a szinten már az sem érdekli, ha meghal, de meg fogja szerezni az anyagot!
Azért ne hozzuk már a füvet heroinnal egy szintre ha lehet...nem tudom, találkoztál-e már kemény füvessel, hát nem olyan, mint egy alkoholista. Nem sok mindent veszel észre rajta, azt is csak akkor, ha ismered. Memóriazavar, nemtörődömség, ezek a jellemzők. De hogy bármire képes lenne a napi adagjáért...pff. -
Psychonaut
veterán
válasz runner 125 #168 üzenetére
Nagyobb "halnál" ennek van értelme...de ilyen szinten gyakorlatilag csak papírmunka van vele. Menjen elterelőre, mint a többiek, az az egyszerűbb mindenkinek (rendőrségnek-srácnak is).
-
Psychonaut
veterán
válasz runner 125 #182 üzenetére
Ez hülyeség, de legalábbis így ebben a formában erős általánosítás.
-
Psychonaut
veterán
válasz runner 125 #190 üzenetére
17
-
Psychonaut
veterán
válasz Motion_Blur #194 üzenetére
Még nem, de meg fogom neki engedni. Ahogy az én szüleim is tudnak róla. Na nem a konkrét alkalmakról, hanem hogy néha előkerül. Elmagyaráztam nekik, hogy micsoda, mi a hatása, mennyire valószínű a függőség, és kész. Megértették, megbíznak bennem, hogy nem csinálok hülyeséget.
-
Psychonaut
veterán
Hát nézd, az ország egyik legjobbnak mondott gimnáziumába járok, átlagom 4.5, meg amúgy is teljesen "normális" vagyok a hétköznapokban, így szerintem simán belefér hétvégenként a buli. Tudok magamra vigyázni (legtöbbször).
Amit az öcsédről leírtál...hát ja, az már sok. Amíg nem megy a kötelesség rovására akármi is, addig szerintem oké. Azon túl nem. Amúgy a te megoldásod teljesen korrekt, péntek-szombaton menjen amerre lát (én is azt teszem), hétközben meg érjen haza, a 21 óra nem irreális elvárás.
-
Psychonaut
veterán
Ami érettségi tantárgy, arra rá kell feküdni rendesen. Mondjuk nekem még van egy évem, de pl. történelem dolgozatok érettségi kisesszék, szigorúbb pontozással, mint az érettségin. Magyarból is dolgozunk sokat, tanulni is kell...hát ez van, ezt kell szeretni. Bízom benne, hogy meglesz az eredménye a jövőben.
Amúgy meg ez a sok tanulás jó indok a hétvégi aljasulásokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest