Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz radi8tor #42928 üzenetére
Erre van valami forrásod? Nem azért, mert ne hinnék neked, csak érdekel - én nem találtam semmi ilyesmit egy gyors kereséssel (ettől még bőven lehet).
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Ringman
nagyúr
-
updog
őstag
válasz radi8tor #42928 üzenetére
Szerintem még ez se feltétel, bármennyire is népszerű elmélet, hogy amit felrakunk facebookra az "közös" és ne pampogjuk, mert akkor minek töltöttük fel, még nyilvános beállítással is a feltöltőé marad a szerzői jog (mármint ha ő a készítője a képnek nyilván), és a képen szereplő személyé a saját személyiségi joga, mindkettő esetben engedély kell a továbbpublikáláshoz. (legalábbis idézze a facebook ÁSZFjének idevágó pontját ha valaki szerint bármelyik nem így lenne )
Szóval komolyra fordítva, igazából tényleg óvatosan az ilyenekkel mert ha még valamelyik túlbuzgó alany bepipul hogy az ő képével illusztrálják a szótárban a <....>-t ( zseni, nyilván ), sajnos neki van igaza hogy nem lehet olyat csinálni.
andor80 szeretnék egyetérteni, de lásd előző bekezdésem. Le se írom hogy milyen gondolataim szoktak lenni mikor az ilyen hülyék posztjait / hozzászólásait olvasom, de ugye jogállamban élünk. Na jól van, mégis leírtam egy kicsit, de visszatöröltem
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest