-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz BenHans #98853 üzenetére
"de stabil és 29 évesen még 2-3 jó év benne van, így nem értem miért adták el, főleg egy riválisnak."
Stabilan szar. Akkor sokadszorra is: Azért adták el, mert egy kbaszott bólya volt az elmúlt két évben. Egy értékelhető meccse nem volt. Ha csak a felét nyújtotta volna annak, ami elvárható tőle, akkor Kanté nem lett volna tavaly az év játékosa. Ugyanis folyamatosan helyette kellett csináljon mindent, ezért tudott annyira kitűnni. Az, hogy a MU-ban megint úgy nyomja, mint a 14/15-ös szezonban is csak azt bizonyítja, hogy nem is akart itt már focizni. Minek kelljen egy ilyen játékos?
Nagyon érezhető Kanté hiánya. De ez csak a kp, ha Morata nem rúgja be a meccsenkénti 2-3 ziccerét, akkor tökmindegy... Márpedig a sérülése óta még gólt sem rúgott.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #98850 üzenetére
És amúgy Neville bevolt szívva amikor ezt nyilatkozta?
-
KisTücsök
addikt
Remekül felkészítette Conte a srácokat egy olasz csapat ellen. Bravó.
Lehet imátkozni az Atleti x-ért. Nem hiszem, hogy kibírja az év végéig az olasz.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
"Biztos vagyok benne, hogy Bernd Storck nagyon jó munkát végzett."
xd
Nem feltétlenül kell ám megszólalni a nem véletlenül menesztett kapitánnyal kapcsolatban. Csöndben is lehet maradni.
-
KisTücsök
addikt
Morata a sérülése óta egy nagy nulla. Meccsenként kihagy 2-3 ziccert, aztán ennyi. Szívesebben látnám Batshuayit a kezdőben, amíg újra eszébe jut, hogyan is kell focizni.
Ez most csak úgy eszembe jutott.
-
KisTücsök
addikt
Jó kis Chelsea-Ancelotti pletyka.
Hmmm...
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #98545 üzenetére
Mit értesz cukrosbácsi alatt? Aki költ is a klubjára? Ha már megvette.
Nagyítóval kell keresni az olyan klubot a PL-ben, amelyiknek nem milliárdos a többségi tulaja.
-
KisTücsök
addikt
válasz Cartevo #98527 üzenetére
Roma is éppen hogy csak nyerni tudott ott, ha jól rémlik. Idegenben mondjuk sokszor megkell szenvedni ezekkel a... nagyon kelet európai csapatokkal.
___Azért remélem, majd Conte ha ír egy önéletrajzi könyvet, az indokolatlan cseréit megmagyarázza benne. Mondjuk akkor szinte csak arról szólna az a könyv, de akkor is elolvasnám.
-
KisTücsök
addikt
Hétégén miért nem lehetett így játszani a tök utolsó nulla pontos nulla rúgott gólos CP ellen? ...
-
KisTücsök
addikt
Atleti döntetlenezett. A qarabag volt jó, vagy a madridiak szar? Még sok minden lehet, de úgy néz ki, jobban tartottam ettől a csoporttól, mint kellene.
Ma illene nem kikapni.
-
KisTücsök
addikt
És persze a másodikat is.
Ez gyönyörű.
Hajlandó lesz a nyomorék Williant lecserélni vajon?
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Végre holnaptól ismét lehet focit nézni. Kezdésnek rögtön pool-mu.
-
KisTücsök
addikt
omg
Abban a csoportban max koszovót előztük volna meg.
-
KisTücsök
addikt
válasz hobizoli #98351 üzenetére
Érdemes azt is nézni, hogy ezen a csoporton kívűl egyetlen egyben volt még elég 13 pont a 3. helyhez. Itt reálisan két dolog lett volna az elvárás: 1, tisztes helytállás svájc meg rinyáék ellen. 2, a maradék három, elvileg jóval gyengébb csapatot lehetőleg oda-vissza ütni, de semmiféleképpen sem kikapni tőlük.
Egyik sem teljesült.
Storck nyilatkozatától meg felfordul a gyomrom.
-
KisTücsök
addikt
___Nem kéne Contenak erőltetnie néhány embert, ha ennyire nem tud velük mit kezdeni. Willian idén is egy kutyaszar, pedro egy bot, etc. Vannak fiatalok, akik bizonyítani akarnak, tessék bepróbálni, rosszabb úgysem lehet. Egész jól sikerült erősíteni a nyáron (utóbbi évekhez képest legalábbis). Szezon kezdet előtt írtam, hogy ha a tavalyi koloncokkal tud valamit kezdeni az olasz, akkor nem olyan rossz ez a keret. PL-ért harcban lehet vele lenni, BL-ben meg talán valami meglepetést okozni, de úgy látszik, nem tudta rájük erőltetni, hogy kezdjenek el focizni végre. Jön a 2 hetes szünet, tavaly elég jót tett ez a csapatnak, hátha most is lesz valami változást. Még nem késő.
4 kapuralövés hazai pályán...
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #98110 üzenetére
Hát elég ratyi. A mez is, meg a játékunk is.
Ok, hogy idegenben volt BL meccs egy nappal később ráadásul, mit nekik, de azért ez akkor is nagyon gyenge. Remélem Morata sérülése nem súlyos.
szerk: az a Hazard csere megint csak elég érdekes volt..
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Jó ez a CP eddig.
-
KisTücsök
addikt
Kár a bohóc újabb hülyeségért, mert az Atleti-nél sokkal jobbak vagyunk.
-
KisTücsök
addikt
válasz bagyulajuve #97959 üzenetére
Valami 55 + bónusz, bár nem hivatalos. Az a 40 misi meg anno kb annyit ért, mint most amennyit kapunk érte.
A tudása mindenképpen hiányozni fog. És szerintem megfogja érezni a csapat.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97840 üzenetére
Köszi!
___Az első komolyabb csapat ellen csődöt mondott a Willian-Pedro kettős. Számítani lehetett rá, de azért reménykedtem, hátha másképp lesz. Nagyon kelleni fog Hazard, meg, hogy Morata minőségben pótolni tudja Costat. Már ha harcban szeretnénk lenni a bajnoki címért. Nagyjából ez a tegnapi meccs tanulsága. Remélhetőleg Contenak is leesett. ( )
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97789 üzenetére
Megosztanád azt a streamet?
-
KisTücsök
addikt
válasz L_YKing #97656 üzenetére
Az, hogy az abra előtti noname chelsea, mert ugye az volt ugye, már ekkor is 2 játékost "delegált" a top30-ba ugye. Ugye? ugye.
___Btw, a manchesteri sztáredzők közül szerintetek ki fog repülni az év végén? Esetleg mindkettő? Mondjuk szerintem az egyik behúzza a PL-t (a MU-ra tippelnék). A másikat esetleg egy jobb BL eredmény mentheti meg.
Attól tartok, Conte is simán repülni fog, ha nem nyer semmit idén. Nagyon sajnálnám.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97644 üzenetére
Azért csak az 5. hozzászólónak esett le először...
-
KisTücsök
addikt
válasz hobizoli #97590 üzenetére
Ezt felesleges bekezdéseken keresztül taglalni, egyértelműen senki nem várt jobb helyezést, mint a csoport 3. Már azokat sem értettem, akik új éráról kezdtek beszélni az EB után. Meg hogy majd tartani fogja a válogatott azt a szintet. Hogyne. Az egy olyan mese volt, mint a leszter győzelme.
Itt a baj az, hogy az a bizonyos 3. hely sem úgy lett meg, vagy lesz meg, ahogy az elvárható lett volna. Itt a tisztes helytállásról beszélek. Rögtön az első meccsen képesek voltunk leixelni feröer ellen. Rögtön az első meccsen mindenkinek egyértelművé tette szeretett válogatottunk, hogy itt bizony ugyanaz a reménytelen szar foci lesz, mint Dárdai előtt. És az is lett. Jobb esetben szerzünk még 3 pontot. 13 ponttal zárjuk ezt a csoportot. Bravo.
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #97549 üzenetére
___Nem kellenek ide a spanyolok... Hát ma a friss EB győztessel (lol) játszunk. Nem tudom, mennyire törődtek bele a pótselejtezőbe, de gondolom így is hajtani fognak.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97525 üzenetére
Keita.
Érdekelne Citro véleménye is, de hát...
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97510 üzenetére
Mit szólsz a rekord igazolásotokhoz?
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97499 üzenetére
Az orvosi közben kitalálja, hogy mégsem akar eligazolni? Ez azért nehezen hihető.
Ki az a Zappacosta? 25mf
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #97474 üzenetére
Csak a szokásos...
1-2 érkező még jó lett volna azért. Mondjuk Drinkwater szerintem így is becsusszan még. Ha nem lesznek komolyabb sérülések, és mindenkiből kihozza a maxot Conte, akkor a PL-ért harcban lehetünk, a BL-ben meg nem fognak a nyolcaddöntőben megerőszakolni. Ennél többet egyelőre nem is várok.
A City-nek meg két csapatra való támadója van már... Remélem amilyen jók lesznek elöl, olyan szarok hátul.
-
KisTücsök
addikt
Nofene, Chamberlain a Pool-ba megy mégiscsak?
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97438 üzenetére
Esetleg a fizuja lehet necces.
-
KisTücsök
addikt
válasz Tibiajax #97434 üzenetére
Az Arsenal jó csapat, Sanchez meg posztján a világ egyik legjobbja. És gondolom nyerni is szeretne még valamit karrierje során.
Szerintem nem erre számított, amikor elment a Barcától. Az akkori Arsenal egy ígéretes csapat benyomását keltette, amelyik ha megfelelően építkezik, a PL-ben bajnokesélyes csapattá válhat. A BL-ben meg olyanná, amelyiket nem alázza meg minden évben az éppen szembejövő csapat a nyolcaddöntőben. De hát nem ez lett belőle...
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #97396 üzenetére
Maradj már. Tibi szerint bajnokok lesznek. Azok is lesznek. Pont
-
KisTücsök
addikt
Hm... Meglepően jól alakul ez a meccs is eddig. Morata is teszi a dolgát. 1 gól, 1 gólpassz.
__(#97328) 7600 GS: haha
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Nah, nem elég bekerülni a halálcsoportba, a végére még pont az azeri csapatot is megkaptuk.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97241 üzenetére
-
KisTücsök
addikt
válasz Soulfly842 #97225 üzenetére
Én nem vagyok ilyen pozitívan hozzáállva Morata-hoz, de hátha igazad lesz.
Egyébként, ha mindenkiből kihozza a maximumot Conte, akkor annyira nem szar ez a keret. Alonso nem volt nagy szám tavaly, de hátha idén belendül, érzésre több van benne a tavalyinál, ez esetben max padra kellene jönnie valakinek még oda. Willian és Pedro sem rossz játékosok, ami a képességeiket illeti, csak sajnos tavaly mindketten eléggé bot módjára nyomták.
-
KisTücsök
addikt
Ezt hogy sikerült megnyerni idegenben ennyi hiányzóval?
Nem láttam a meccset.
-
KisTücsök
addikt
btw már csak egy Messi -> City kéne az idei nyárra.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #97115 üzenetére
Hátba szúrta?
-
KisTücsök
addikt
Köztudott, hogy nincs túl sok esze. És erre nem mentség a 6 általános sem.
____Lassan (vagy már régóta) nézhetetlen a foci. A játékosokat megbüntetik ha hibáznak, a bírókat miért nem? Néhány esetre emlékszem (överbö pl bruh), de ennyi. Nem tudom, hogy csak az idő szépíti meg a dolgokat vagy mi, de mintha régebben ez is jobb lett volna.
Cahillt is kiállítja az év első meccsén negyedóra múlva egyből pirossal a semmire. A köv néhány meccsünk már kb el is dőlt.
-
KisTücsök
addikt
Nem piros, második sárga. Ami nyilván ezért jogtalan, de ezért sem kellett volna páváskodni a mezlevétellel. Nem mintha tanulna belőle.
Kíváncsi leszek, a bíró meglökéséért mennyit kap.
-
KisTücsök
addikt
A fogas sem hazudtolja meg önmagát.
-
KisTücsök
addikt
Matics 40?
Nyertem.
____Csak nem áll meg a netes m4-es közvetítés időnként? És tölthetem be újra, hogy továbbmenjen.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #96555 üzenetére
Ne ijesztgess már.
Szerintem sem lesz már belőle semmi.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #96545 üzenetére
Hobizoli esetében nem lehet a melegre fogni, ugye?
___7600 GS: És miért hiányzik szerinted Neymarból?
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Ahh ezek az inflációs toplisták. Valahogy akárhol belefutok ilyenbe, mindig más nevekből áll a top10. 2-3 nevet kivéve persze.
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #96367 üzenetére
Jah tényleg, anno te "noname"-ezted le a PSG-t. Semmi baj, majd kinövöd...
___Annyira a semmiből jött most ez a transfer. Én azt hittem, simán Messi utóda lesz majd, amíg meg egymás mellett tolják, addig "verhetetlenek" lesznek. Mondjuk voltak is egy darabig. Így viszont Neymar Barcelonai karrierje elég... lyukas számomra. Olyan kis semmilyennek tűnik. Pedig azért nyert egy-két trófeát. Biztos csak az elvárások miatt.
-
KisTücsök
addikt
válasz BenHans #96272 üzenetére
Jah, stabilan nyomatta az átlagon aluli szar teljesítményét végig. Ehhez társult még az a hülye pofája. Nem sok Chelsea meccset néztél akkor, bár valszeg akkor is kritikán alulit tolt, szóval nem tudom mit láttál. Lehetett az egész szezonban talán egy vagy két meccse, ami úgy "meh... elmegy". De ennyi még nekem is lenne.
Mellesleg a lassú és körülményes jelzők ezen a poszton aztán hatványozottan nem jelentenek jót. Ha nagy ritkán úgy döntött, hogy előrefelé passzol, akkor is eladta, amit szerezhetett vissza Kanté (talán ezért nem tűnt fel hogy valójában milyen szar is). A kontrák rendre elhaltak rajta, támadásban semmit nem tett hozzá, védekezésben -1 ember. Fabre sokkal többet nyújtott minden területen amikor beállt. Nem is értem az első Mou-s évét... kamu ez a csávó szerintem.
Iva más volt, ő évekig kimagaslót nyújtott a posztján, és szimplán csak lelassult a végére, ahogy egyre idősebb lett. Csak hamarabb kellett volna megválni tőle.
Na de ennek vége. Nincs többé matics, nem kell többet koptatnom a semmirekellő pofája miatt a billentyűzetet. Nektek meg olvasni. Szóval mindenki örülhet.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #96234 üzenetére
Már pont kezdett felmenni a vérnyomásom Citro hülyeségitől, amikor ide értem. Azért jó ilyen hírekre hazaérkezni. A nyár legnagyobb (el)igazolása. A Chelsea történetének legnagyobb kerékkötője. És mindezt 40 millióért. DDDDD Köszi M(o)u!
Innentől már nem is érdeke, hogy ki jön, ki megy.
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #96139 üzenetére
Úgyhogy nem volt jobb? Azon a poszton Mosesen kívül még Willian meg Pedro van. Hát egyik sem jobb. Willian jobb volt télig, azóta csak szenved. Pedro meg csak padra jó. Viszonylag sokat kihozott Conte a nigériaiból, de így is minőségileg hiányos a poszt. Ha Willian meg Pedro megtalálnák régi önmagukat, akkor nem lenne gond szerintem, mert nyilván mindkettő többre képesek, mint Moses.
___Fabregas körül nagy a csend. Remélem nem megy el, és meg találja a helyét Conte.
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #96089 üzenetére
De mióta visszajöttél le is írtad minimum annyiszor, bár a kutya nem kérdezte egyszer sem. Most meg csak úgy a semmibe bevágod, mivel érdemben nem tudtál reagálni, amikor megcáfoltam a hülyeségedet.
Ez a Chelsea meg pont annyira jó (vagy nem jó), hogy majd 20 pontot vert a világlegjobbliverpooljára. Ezen gondolkozzál inkább.
De miért is próbálok vitatkozni egy trollal. Én vagyok a hülye.
____Conte elismerte, hogy elakarta hozni Walkert. Ezek szerint oda is fog még jönni valaki. Vagy nem tudom, Rüdiger mennyire bevethető a jobb szélen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest