Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bababobi
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Hát köszönöm szépen a kimerítő választ.

Már elkezdtem utána nézni a progiknak illetve a tutorokat töltöm tőled.
Megnéztem a Mudboxot de én azt hiszem ZBrush-nál maradok.Bár nem tudom mi különbség van így hírtelen. -
Bababobi
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Mivel elakadok elég sokszor így venni akartam könyvet.Ezt:Maya - 3D modellezés és animáció.Sehol sem kapom meg így tudtok ajánlani valamit?
Na most van egy régi könyv:Maya a 3D világa
Ez mennyire kompatibilis a Maya 2009-el?Lehet tanulni belőle vagy már nagyon elavult?Amúgy készülget egy jó kis animációm csak hát a tudás hiányában lassan.
Köszönöm a segítséget.A photoshop-al sokat foglalkoztam szal azza nem lesz gond.Megnézem a többit.
-
Bababobi
csendes tag
Köszönöm a segítséget/megerősítést..Akkor maradok a Maya-nál.Még milyen programokat javasoltok?ZBrush,Photoshop...stb?
Meg ha kész lessz majd az első kis animációm akkor megmutatnám ha nem gond? -
Bababobi
csendes tag
Sziasztok.Tudom hogy ez 3ds max topic de szeretnék segítséget kérni.Maya 3d-vel foglalkozok már 1 ideje.Nekem valahogy jobban tetszett a Maya.Még elég kezdő szinten vagyok de ez mind1.Szerintetek miben különbözik a Maya a 3ds max-tól.Úgy veszem észre hogy a 3ds max-al sokkal jobban foglalkoznak.Na most én a Mayán belűl az animation-re akarok specializálódni.Szerintetek váltsak?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest