Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizella
csendes tag
válasz kicsitajszon #242 üzenetére
(Természetesen én sem hiszem el, hogy a tökegyforma hozzászólásokhoz tartozó különböző nickek különböző személyeket takarnak, de az teljesen hihető, hogy a 2F iskolánál tanítasz, tehát ennél maradunk.)
Ne keverjük a szezont a fazonnal.
Vannak, akik nem olvasták el alaposan a szerződést, vagy elolvasták ugyan, de nem vették komolyan minden egyes sorát, aztán egyszer csak azt vették észre, hogy 7-800 ezer forintot követelnek tőlük egy olyan tanfolyamért, amit félbehagytak, vagy el sem kezdtek. Ők is hibásak, persze, a szerződés az egy nehéz műfaj. A 2F-közeli hozzászólások időről időre megemlítik, hogy el kellett volna olvasni a szerződést. Ezt én elég ronda dolognak tartom, úgy beállítani, mintha ideálisak lennének a körülmények az alapos szerződéstanulmányozáshoz akkor, amikor ott ül az emberrel szemben egy nagyon rámenős (és esetleg nagyon hazudós) ügynök. Azt hiszem, összeszedem lassan, mire is kell figyelni szerződéskötéskor, és akkor ez a csoport előbb-utóbb elfogy.
Van a másik halmaz - ide tartozom többek közt én is -, akiknél főleg a szoftver-vonal verte ki a biztosítékot. Ezt a problémát jóhiszemű szerződő fél nem tudta kivédeni, a szerződés nagyon ügyesen van szövegezve, nem derül ki belőle, hogy az ügynök által beígért szoftverek legális verziói nincsenek a cd-n. Nem tudom, változott-e valami ez ügyben, de gondolom, hogy most is szükség van a szoftverekre a tanfolyam elvégzéséhez.
Van a harmadik csoport - ide is tartozom -, akik botrányosnak tartják a 2F iskola tankönyveinek színvonalát.Nyugtass meg, hogy ezzel - informatikai szakemberként - egyetértesz.
Vannak, akik nem nagyon akarnak tanulni, jól elvannak azzal, amit végigjátszanak a tanfolyamon, a flashes bizbaszokat élvezik a legjobban. Hát ők nem szoktak elégedetlenkedni, úgy nézem.
Vannak, akik magánszorgalomból rengeteg energiát fektetnek a tudományba, naponta frissítik a tudást, ahogy te is mondod. Nekik minek a 2F iskola? Ennyi pénzből meg ennyi tanulásból egy fél egyetem kitelne.
Nem tudom, megfelelt volna-e (visszamenőleg) a speciális igényeimnek a te szakmai tudásod, felkészültséged; tegyük fel, hogy igen. Ebben az esetben biztosan nem éreztem volna ablakon kidobott pénznek a tanfolyami díjat, de az átverés akkor is átverés marad, ha jó a tanár. És fogalmam sincs, miféle gát lép bennetek működésbe, amikor ezt végig kellene gondolnotok.
"A későn megjött ész olyan, mintha meg se jött volna."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Samsung Galaxy tab A 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest