Hirdetés
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
StuFFy
tag
2500+os bartonom 3200+on stabil alapfeszen. szorzólockos, szal 200*11. Ramjaim 400as ddek (hynix, de sztem abbol a gagyibb szériából). Ha tovább akarom húzni akkor hogyan tegyem? szal mi legyen a következő ugrás? A ramoknak ez mennyire árthat, és mennyi az esély hogy túlélik?
Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
StuFFy
tag
válasz -= CsoCso =- #9 üzenetére
Nekem 2500+os bartonom 3200+on (2,2mhz) 1:44 2M superpi. 2*512ddr
és nem egy drága mulatságAz építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
StuFFy
tag
sziasztok!
Lockos 2500+os bartonomat felhúztam 11*200ra, stabil, mi a következő lépés? szal mennyi legyen az fsb? ramok 400as ddrek. Azért kérdem mennyi legyen a következő, mer pl 190es fsbn nem ment, és nem szeretném traktálni magam jumpergetéssel sipolás után ez a baj a gigabyteal...Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
StuFFy
tag
válasz antikomcsi #82 üzenetére
aham. és ez a mem időzítéscsökkentés hogyan megy? Állítsam be azt ami a lehető legkisebb, és nézzem meg lefagy e? hasonlóan mint pl a procinál? Vagy ez jobban tönkre tud menni? Hőfokbajokkal mit tegyek? Ujjacskám hegyével nézzek hőfokot?
[Szerkesztve]Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
StuFFy
tag
Gigabyte alaplap biosában ramidőzítéseknél volt olyan, hogy turbo. Ezzel sikerült megsípoltatni a gépet. Azért nem szórakozok manuállal, mert nem tudom melyik tényező tett be neki, és nem akarom megint sípoltatni, mert csak CMOS clearel lehet elfelettetni vele a gondokat... Nem tudjátok melyikhez nyúlhatok? melyik számhoz?
2500+om meg ment 218*11en, ami ~2400mhz. A windoz csak +10% feszemeléssel volt hajlandó elindulni, de superpi 2M-n gyorsabban végzett volna, ha nem ír ki vmi errort az utolsó iterációnál. kétszer is. Aztán amikor visszatettem 3200+ra, akkor újra megcsinálta... Ez akkor azt jelenti, hogy már nem stabil, és feledjem el? Az nem lehet a baj, hogy a ramok 400helyett, vmi balfasz frekin futottak, mert a 100% után 83% a köv, amit meg lehet adni. szal vmi 36*en futottak.Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
StuFFy
tag
Sziasztok!
Bartonom alapfeszen megy 3200+t, de elég meleget ír a lap. 60 fok fölött is szokott lenni, de egyszer volt már 72 (!) is, bár az borda pormentesítése előtt volt, és a szobában is meleg volt. TT Silentboost hűtő, + Ga 700N alaplap.
Van vkinek hasonlókombója? Nektek mennyi a procihő? Mennyi az esélye annak, hogy a lap fölémér?Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
StuFFy
tag
Nem égeti a kezem, simán rajtatartom, Feel Vs ház, hátul van egy nyolcas venti (csak egyre van hely ) Egyventis a táp is.
Meg most azon gondolkodom, hogy a ház oldalára a procival egy magasságba vhogy egy 12cmes lyukat vágok és betömöm egy ventivel... csak nemtom hogyan kéne, hogy nelegyen nagyon gány.
-
StuFFy
tag
most, hogy minden ki van pucolva, és hűvös a szoba, és nem csinálok semmit csak megy a gép, 58 fokos feltett oldallal, 55 fokos nélküle. Most így ok a proci, nem félek. De ahogy jön egy kis meleg, meg kevéske por ül a bordára megint sok lesz.
Annak van értelme szerinted, hogy veszek egy komolyabb 8 cmes hűtőt a procibordára? mer ez elvileg egy 27,5 CFMes, ha veszek egy 40-50est az sokat számít nem?Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
-
StuFFy
tag
ha bekapcsolom 55 fok küröl van. Most hogy megy már, 59fokos. kb 1 hete vettem le és tisztitottam ki. Előtte voltak ezek az extrém hőmérsékletek.
huzva ennyi a hőfok. alapfesz 1.6, gigabyte 7N 400
-
StuFFy
tag
Sztem alap paszta, vettem néhányszáz ftért, nem tok márkát róla, asszem mistralban. Lesarkazásvédő nemtom hogy néz ki, van a proci, meg vannak rajta ilyen gumi pöttyök asszem 4 db, hogy jobban felfeküdjön gondolom. Bekapcsolva 54fok
Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest