2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Computex blog, minden nap frissül!

Minden nap frissülő helyszíni jelentés a tajvani Computex kiállításról.

[ ÚJ TESZT ]

3. nap - eső

8:01 – Taipei Fullerton hotel
És nem volt ébresztő! Persze, ma nincs kötelező program, hagyott a TAITRA aludni. Úgyis a TWTC-ben akarok kezdeni, Gigabájttal, az itt van a közelben. De nem lesz olyan egyszerű a menet, esik. Úgy istenigazából, ahogyan itt szokott. Nem szívesen sétálgatnék így 20 percet, marad a taxi, mert a busz kirkszkrakszul van írva, és nem sikerült dekódolni, melyik a nekem jó. Mindegy, belefér. Most már úgyis tudom, hogyan kell helyezkedni, hogy kivédjem a körözősdit. Azt, hogy ha megérkezünk a célépülethez, akkor először teszünk körülötte legalább félkört, hogy legalább két 99 másodperces kereszteződésen meg kelljen állni.

8:21 – TWTC Hall 1
Hehe, bejött a trükk! Direkt 101-et mondtam a Hall 1 helyett, mert tudom, hogy a Hall 1 felől közelíti meg. Aztán az utolsó pillanatban szóltam neki, hogy itt OK lesz. Spóroltam 20 ittenipénzt. Meg 5 méteren szarrá áztam. Még jó hogy meleg van. Először ECS-ezek, mert tévedésből annak az épületébe rohantam be. Nekik van köcsögpécéjük. Ja és a 101 elveszett. Közelről csak ennyire, távolabbról jobban.

15:30 – TWTC Hall 1 megint
Ó, bakker, most akkora állatságot csináltam! Még jó, hogy a barmok védőszentje figyel rám! Képes voltam elhagyni a notebookomat! ECS és Gigabyte után fel volt írva még vagy 6 hely szétszórva, meg az MSI-s csóka telefonszáma, hogy hívjam fel (persze, távol-keleti felárral, hívja a halál, ők akarnak valamit, nem én). Egyik csarnokban az infópultra letettem az új szerzeményeimet, és előszedtem a notit az infók miatt. Vissza meg csak a sok buzi prospektust raktam, és elmentem szobára – szó szerint – a Corsair, OCZ, XFX trióhoz. Mert a Grand Hyat hotelben, szobákon volt a „standjuk” tán így olcsóbb. Itt találtam az USB3.0-s emberkéket is , nagyon kellemesek voltak, végre valaki, aki ért is a „teknikához”, amit népszerűsít.

Noszóval, utánuk kitakarodtam a Nangangba busszal, ott fotóztam vagy 2 órát és, mondom akkor irány a press center és ott feltöltöm a „hírszerzőknek” a képeket. És markolom a notebook helyét, homlokomat meg veri ki a víz. Gőzöm nem volt hirtelen, hogy hol hagyhattam, hol vettem elő, hol volt még tutira nálam. Lassan azért beugrott, hogy Hall 1 infópultján még tutira elővettem és volt is. Szóval rohanás vissz, pontosabban vánszorgás a busszal. Odaértem, ott volt, ufff. Nálam már csak az infós csóka könnyebbült meg jobban, hogy akkor mégsem veszítette el senki a gépet, pedig már órák óta itt van, és úgy aggódott. Ezek itt ilyen rendesek – hála a jó égnek. Szóval a notebookos esetet és a még mindig szakadó esőt, égi jelnek veszem, hogy nekem akkor ennyi volt a Computex. Holnap gyárlátogatás, holnaputám meg csak 2-től záró, szóval ellógok a városba. Hogy ki a rák fogja megírni (és főleg mikor) azt a cikket, amit nekem kellene, azt egyáltalán nem tudom.

18:15 – Fullerton hotel
Talán mégis meg lesz írva az összefoglaló cikk, ennek örömére elmegyek plázázni, meg kajálni is elfelejtettem a nagy notebookos affér közben. Haza taxival jöttem, lefotóztam nektek, hogyan kenik a robogósok esőben: Az esőruhától eltekintve ugyanúgy.

20:23 - Fullerton hotel ismét
Kétszer tízemeletes pálza rulez, azt hittem beleőrülök. Tényleg volt két emelet nőiruha meg buzsi, egy emelet nőicipő – csak nőicipő, férfi nem! – egy emelet alsónemű, egy emelet bizniszmánruha meg kiudja még mi a fene. Aztán még egyszer az egész. Játékboltban ugyanaz volt a kínálat, mint itthon, kb. az árak is stimmeltek. A túrabakancs meg a hátizsák is annyi volt, mint itthon, viszont vettem ajándékot, szóval mehetek haza. Egyébként azért a sok emelet, mert alapterület nem nagyon van. Így meg 30x30 méterre felhúznak egy komplett Westendet. A holtelben is csak 10 szoba van egy szinten, de van vagy 12 emelet. Szori, ma csak ilyen rövid leszek, kellene haladnom a cikkel. Holnap valami „MUST GO” gyárlátogatás van 9-től 5-ig, ma meg már holnap van, hajnali 2 óra. Igen, fotóztam még csajokat, egyelőre 56 képet válogattam be. Kérdés, hogy inkább mennyiséget akartok, vagy szűrjem még meg, mert így elsikkad majd a lényeg?

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.