2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Már a Josef Seibel se a régi

    Az eddig bevált Josef Seibel Alec most 3 és fél hónap alatt megadta magát...
    Széttört mindkét talpa. Többször vettem ilyen cipőt az elmúlt 10 évben, ez volt a 3. Az előző 2 generáció akár 2 évet is bírt. Összehasonlítva a régivel, változott a talp anyaga, ridegebb, kopogósabb lett. Mikor vettem, akkor nem tünt fel. Nem is most vettem, hanem talán tavaly tavasszal, akciósan, blokk már rég nincs meg. Dobozában állt januárig, akkor kezdtem hordeni. Felhasználási szokásaim nem változtak, biciklivel járok dolgozni, munkahelyen sokat állok. Pont ezért veszek ilyen bőr cipót, mert kényelmes egész nap. Régen minden jobb volt.

    Victoryus 20 órája 1

  • Kockaház felújítása IV.

    Ha lesz időm, majd írok bővebben is. Összességében ez 4 év felújítás eredménye. Végre beköltözünk!
    Igen, a hőszigetelés előtt is be lehetett volna, de így utólag ez jó döntésnek bizonyult. 3-4 hétig úgy élni a házban, hogy munkások jönnek-mennek random, koszolnak? Inkább nem, így is tiszta idegbaj egy házfelújítás.

    Ilyen volt amikor megvettük. Vizes falak, de lakható állapot. Szóval következett az alávágás, új aljzat rétegrend, azokról írtam már.

    Ablakcsere, és áthelyezés. Korábban egyben volt a fürdő és a wc. Most már külön van. Egy kis falazás, falbontás, idegeskedés. Szóval ezért kellett arrébb tenni az ablakot, alapesetben elég lett volna cserélni. Áthidaló sehol nem volt.
    A békéscsabai Jolát egyáltalán nem ajálom senkinek! Garanciális ügyintézés NULLA! Egy keret meg van repedve, december óta nem jutunk előrébb az ügyben. Párkányfogadónk meg sehol nincs, de nem is szóltak, hogy kellett volna betervezni a méretbe azt is.

    Folytatás...

    Victoryus 3 hete 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.