2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 14 km

    Ez inkább csak egy emlékeztető bejegyzés.
    14 km valakinek sok, valakinek kevés. Nekem nagy dolog. Nagyjából 3 hónapja futok. Az elején piszok nehezen ment, fájt a lábam, 2-3 hétig sántítottam, annyira nem bírta a talpam. Az úszás és a bandázs helyrehozta, majd fokozatosan gyaloglás-rövid távú futások, plusz vettem egy jó kis Puma futó cipőt.
    Most már 5-8 kilométert lefutok egy héten háromszor. Tegnap lefutottam azt a távot, amit már régen kitűztem magamnak. Fényesre ki, meg vissza. Volt pár holtpont, de végül könnyebben ment, mint vártam.
    Múlt héten meg letekertem 70 kilométert, eddigi rekordom csak 50 volt. Igen, tekerek is még mindig. Bevallom azt jobban szeretem, a futás sose volt a kedvencem, de sokkal jobban fogyaszt. Gimiben a triatlon miatt kötelező volt, most meg magam miatt csinálom.
    Kb. három hónap alatt lefogytam 14 kilót, úgy, hogy azt eszem amit eddig is, csak kicsit kevesebbet. Belefér a keretbe a lángos, hamburger, sör is.
    Szabadság alatt meg napi két "edzést" is lenyomok, mint a régi szép időkben, reggel bicaj, este futás. Kíváncsi leszek, augusztus végére hova jutok el. Gyúrni se ártana, de az baromi unalmas... és rajtam csak 2-3 hónap után látszott meg legutóbb is. Télen meg újra irány a medence.

    Victoryus 8 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.