2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Vista bosszúja

    Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek eme kis bosszantó történetet.

    [P:J]A problémám a következő röviden tömören:
    A Vlite programmal készítettem egy Vista telepítő dvd-t. Nem sok mindent hagytam ki, csak a felesleges nyelveket /angol és magyar maradt benne/ illetve pár programot, mint a játékok pl.
    A telepítést egy külön particióra végeztem el. Nem volt üres, filmek, meg játékok vannak rajta, 60GB-os. Szabad hely 12Gb volt rajta.
    A gépemen alapból egy Xp van, amit meghagytam, és nem is akarom letörölni. A probléma, hogy a Vista telepítése után kizárólag az Xp indult el, vagy ha benne hagyom a gépben a telepítő dvd-t, akkor újra elkezdené előlről telepíteni a Vistát. Úgy döntöttem, nem kell mégse a Vista, ha ennyire nem hajlandó menni. Igen ám, de nem tudom törölni semmivel a felrakott mappáit.
    Amikor először indult újra a gép akkor megnéztem a Vistás partíciót, 6GB-ot foglalt el az új jövevény. Aztán megpróbáltam újraindítani, hátha másodszor elindul a Vista, de megint csak az Xp, rögtön Checkdisk programmal, ami hibákat is talált, ki is javította őket. /Azóta is elindul minden indításnál, de nem talál már hibát/

    Folytatás...

    Victoryus 16 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.