2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Philips tv, amitől már falra mászok...

    Van egy 6 éves Philips 32PFL5405H tévém. Az a baj, hogy van pár digitális csatorna, amit nem talál meg. Például az M4-et, Csaba tv-t, 7.tv-ét. Ezek közül az M4 lenne fontos, mert azon van az F1 ugye...

    - antenna kábel ok, a Samsung p2270-am minden csatornát megtalált, ugyanazzal a kábellel, meg másikkal is
    - frissítettem firmware-t is, de ugyanúgy csak 110 csatornát talál 128 helyett
    - próbáltam már visszaállítást, illetve több országot is: ausztriát, finnországot, franciaországot, de azokkal is csak 110 digitális csatornát talál.
    - Van valami digitális csatorna keresés teszt vagy ilyesmi, ha ott beírom a 135.5-öt (M4) vagy a 128,5-öt, akkor 0 csatornát ír
    - A többi frekvencia ok.
    - Az is mindegy, hogy 1 vagy 8mhz-es a keresési lépésköz.

    Ez az idióta gyártó miért nem tett bele sima manuális keresést/csatorna hozzáadást??? Analógnál van ilyen is, de digitális adást nem tud manuálisan frissíteni. Vagy én nem találom, de már lassan kívülről tudom az összes menüpontot.

    Sikerült! Beállítás/Csatornabeállítások/Csatorna beállítása/Teszt vétel dig üz/Jelsebesség 1 legyen 6000!

    Victoryus 8 éve 0

  • American truck simulator

    Röviden: tetszik, de nem minden.

    Ami a legjobban tetszik: online rádiók vannak benne, és találtam is egyet ami nagyon tetszik, 181.fm - country 90's. Végre nem ezek a mai agresszív zenék, hanem megnyugatató, dallamos zenék. Már csak ezért is megérte kipróbálni a játékot.
    Vannak benne jó élethelyzetek, például graffitit mosó munkás, pénzszállító mellett beszélgető őrök, hőlégballonok, vadászgépek, helikopter, ördögszekerek, gyalogosok, állatok. Nem olyan! :N Igazi állatok, tehenek, madarak, lovak. Alapvetően szép a táj, sok részlet ismerős a GTA sorozatból, főleg a GTA5-ből.

    Billentyűzettel nem az igazi, de játszható. Kicsit próbálgatni kell az érzékenységet eltalálni, mert alapesetben alig lehet a kamionnal kanyarodni, olyan lassan tekeri a kormányt.
    Az A.I kicsit még mindig idióta, simán bevágnak elém, és simán belém jönnek oldalról, amikor szép lassan kanyarodok ki lámpánál... Ja itt nem zöld hullám van, hanem piros. Bár ez Békéscsabára is igaz, ezt jól lemodellezték. :D Jó sok büntetést beszed a játék, szinte minden piroson áthajtást büntet, plusz a gyorshajtást is. Á, mondom tuti nem kapok másikat ugyanabban a városban, hát de, akár 4x is. Akkor is, ha a rendőrautó a felüljáró alatt van, én meg fent. :C Profik a trafik.

    Folytatás...

    Victoryus 8 éve 2

  • ESET - ma mindenre riaszt?

    Más is tapasztlja, hogy az ESET ma szinte minden oldalra beriaszt? Freemailt például egy az egyben tiltja, de a hasznaltautonál, otp-nél stb oldalnál is trójait jelez.

    Victoryus 8 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.