2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • offline bicikli tracker

    Kerékpáros fórumtársak!

    Tudtok ajánlani valami offline tracker progit? A legtöbb a google maps-t használja online, de nekem olyan kéne amihez nem kell net. Annyit kéne tudni a programnak, hogy számolja a megtett távolságot, átlagsebességet, esetleg térképen megjeleníti. Ez az Endomondo jónak tűnik, de az is netet igényel ha jól látom.

    Tesztelve:
    TrekBuddy
    - Ezt nem tudom, hogy kéne használni. Térkép alapból nincs rajta, nekem meg nincs időm tökölni vele. Kihúzva a listáról.

    SportyPal
    - Ez szimpatikus lenne, ha csinálna valamit. Kint a mezőn, főút mellett nem talál jelet szerinte a Blade. Ne vicceljünk már, több száz kilométert mentem az Aurával, és mindig volt gps jel. Most is, ugyanott ahol a Sporty szerint semmi. Szóval ez is kilőve.

    Victoryus 12 éve 5

  • Vodafone tölts és nyerj

    Én úgy látom, semmi értelme ennek a játéknak. Csak az idióta reklám smseket küldik, van hogy napi kettőt is. Ennyi erővel akár fel is köszönthetnének mondjuk névnapom alkalmából. Akár.
    Visszatérve a játékra, ha megnézzük az eddigi nyerteseket, csupán ketten nyertek 500ft-nál többet. Szívás. Nem sok esély van nyerni. Jóval korrektebb lenne, ha csak azok között sorsolnának, akik tényleg fel is töltötték a kártyájukat.
    Amúgy is tele van a ()hócipőm velük, mióta csak hálózaton belül egy-két hétig lehet a bónuszt lebeszélni. Pont azért vettem anno ilyen vitamax csomagot, mert olcsón lehetett a többi szolgáltatót hívni vele. Szemét szolgáltató, ennyi. A többi is ugyanolyan genyó feltöltőkártyás csomagot árul sajnos.

    Victoryus 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.