2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • SLI vs Crossfire cikk elkészültségi fok: 70%

    Mostanában ritkán írogatok ide a "személyes bejegyzések" közé, de ez nem jelenti azt, hogy ne haladnék folyamatosan a nyár elején beharangozott SLI vs Crossfire cikk írásával. Mostanra nagyjából véglegesedett a cikk koncepciója, és ez jó apropó arra, hogy megosszam a főbb paramétereket a nagyérdeművel. Ezek mondhatni kész tények már, azaz hacsak valami hatalmas galiba nem történik, akkor változni már nem nagyon fognak.

    A tesztkonfigurációt már korábban bemutattam, gondolom sok kritika fogja érni (hiszen egy több, mint 7 éves konfigról van szó), de CPU fronton olyan minimális fejlesztések vannak mostanában, hogy erősen kétlem, hogy egy 4GHz-en járó 6 magos processzor, és 12 GB-nyi háromcsatornás memória (még ha csak DDR3 is...) ne lenne elég a mai játékok kihajtásához. Az ott leírt paraméterekhez képest annyi a változás, hogy a tápellátásról már egy 1000W-os Enermax gondoskodik.

    Kártyából gyártónként 20-20 modell fog szerepelni. Most nem cél az összes létező típus bemutatása, csak minden GPU-ból lehetőleg a legerősebb modell, és néhány középkategóriás versenyző is lesz. Az alábbi felhozatalra lehet számítani:

    ATI/AMD:

    Folytatás...

    GAI 7 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.