2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az első dupla GPU-s NVIDIA kártya

    Tegnapi szerzemény: az első dupla GPU-s NVIDIA kártya, a Gigabyte 3D1! Ráadásul nem is a hazánkban elterjedtebb, butított órajelű, 1 ventilátoros XL változat, hanem az eredeti, dupla ventis. Legnagyobb meglepetésemre működik is, pedig az urban legend, és a korabeli PH teszt szerint csak a hozzá csomagolt alaplappal lenne működőképes, de az ASUS A8N32-SLI lapomban is elindult, igaz csak 1 GPU látszott (az SLI módhoz valószínűleg már tényleg a saját alaplapja kellene). Egyébként kézbe véve meglepően kompakt kis kártya, igaz nem is csúcs GPU-k vannak rajta, csak 2 db 6600GT. És a legszebb az egészben, hogy egy mezei 6600GT áráért, azaz fillérekért sikerült hozzájutni :)

    GAI 7 éve 2

  • Egy VGA gyűjtemény maradványa - KÉPGALÉRIA!

    Több mint 10 éve kezdtem a VGA kártyákat gyűjteni, kezdetben 3dfx és nVidia kártyákat vegyesen, később csak 3dfx-et. Sajnos ezek a gyűjtemények már nincsenek meg, pedig a Voodoo gyűjtemény ma már egy vagyont érne.

    Később cikkeimhez gyűjtöttem be rengeteg kártyát, melynek csúcspontja a nagycikkem volt, mely több mint 350 kártyát mutat be, de a tavaly karácsonykor megjelent használt VGA tanácsadó cikkemhez is összeszedtem csaknem 100 kártyát, melyek nagy része a saját tulajdonomat képezte, még ha csak átmenetileg is.

    Aztán idén tavasszal egy pénzigényes project miatt eladogattam a felgyülemlett kártyákat (nagy részük egy gyűjtő ismerősnél landolt), de maradt azért a tulajdonomban pár kevésbé érdekes, nehezen eladható példány. Most ezeket szedtem össze, mert már én sem emlékeztem pontosan, hogy mik vannak, és ha már lefotóztam őket, akkor gondoltam megosztom a képeket az olvasókkal is, hátha érdekel valakit :)

    Lássuk tehát mik vannak, kezdjük az ATI-kkal, mert abból van kevesebb

    Folytatás...

    GAI 8 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.