2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Földönkívűliek: Azok vagy sem? - BUÉK :)

    Üdv mindenkinek! Ez az írás különösebben nem tartalmaz semmi újat, a már ismert jelenségeken kívül, szerintem a legtöbben hallottatok róluk. Nekem nincsen semmilyen elméletem ezekkel kapcsolatban, mert tapasztalatom sincs. Csupán az évek alatt felhalmozott tudást írom le, amik nem biztos, hogy igazak. Ennek tudatában olvasd végig ezt a kis "cikket"! Köszönöm! :)

    Földönkívüliek. Manapság egyre többen vélik azt, hogy már láttak, találkoztak velük, vagy elrabolták őket. A legtöbb eset logikus, tudományosan bizonyított, viszont a maradék azonosítatlan. Vajon ezek az azonosítatlan repülő objektumok a földönkívüliek létét bizonyítják, avagy van rá más magyarázat is?
    Történnek a világon bizarr, hihetetlen, számunkra ismeretlen jelenségek, amikről mit sem tudunk. Ilyen volt például Norvégiában a spirális jelenség. Az esetet sok ezren látták és videóra is vették. Az oroszok szerint épp egy rakétát teszteltek, aminek elment az egyik hajtóműve és emiatt keletkezett ilyen spirális képződmény az égen. Ettől függetlenül máig sokan hiszik, hogy amit láttak, az nem földi dolog volt.

    Folytatás...

    elektrotank 8 éve 26

  • Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban... újra - Vélemény

    Üdv, tegnap láttam az Ébredő erőt és megosztom veletek a gondolataimat, viszont erősen SPOILER-es lesz az írás, így aki még nem látta a filmet és tervezi megnézni, az ne is olvassa tovább!

    Hm... ez a kép epic, maga a film nem!

    Előzmények

    A húgommal és néhány jó baráttal vágtunk neki ennek a kalandnak. Már egy órával ott voltunk a kezdés előtt, viszont meg volt az előnye, az elsők között léptünk be a moziterembe és bőven válogathattunk az ülőhelyek között. Ha félórával később érkezünk, hatalmas, hosszú sorba ütköztünk volna, és már háromnegyed öt fele azt kiáltozták, hogy már csak x jegy maradt. Jó szokásomhoz híven vásároltam egy újabb darabot a gyűjteményembe, amiért már „megérte” elmenni.

    [link]

    Folytatás...

    elektrotank 8 éve 93

  • Boldog Mikulást!

    Először is boldog névnapot minden Miklós nevezetű fórumozónak. Másodszor meg boldog mikulást, remélhetőleg mindenkinek meghozta a kötelezőt. További szép estét! :D

    [link]

    elektrotank 8 éve 5

  • Első tapasztalatok: CM Octane

    Bevezető:
    Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az első tapasztalataimat az új billentyűzetemről, egeremről és egérpadomról. Ez egy egyszerű, végfelhasználói véleménykifejtés, semmi komoly teszt, így aki erre vágyik, annak tovább nem kell tovább olvasnia ezt a cikket :D Megpróbálom felsorolni mind az előnyeit, mind a hátrányait, összehasonlítva a régi perifériákkal.
    Szóval egy Cooler Master Octane-t vásároltam, ami köztudottan egy billentyű és egér kombó. Mindez egy Logitech Deluxe 250-s billentyűzetet és egy Genius NetScroll 120-as egeret váltott rá. Ezenkívül vásároltam egy Ozone Groundlevel (L méretű) egérpadot. Korábban nem volt egérpadom, szóval összehasonlítást nem tudok róla írni.

    Csomag:
    A csomagolás egy fekete, lilás, kékes, hatalmas betűkkel az Octane meg a gamer gear szavak... magyar kiosztás kiemelve. Kapunk a billentyű és egér tulajdonságairól leírást is. Hátul a szokásos leírások. Belül a billentyűzet zacsiban van, jobbra mellette egy hungarocellben és zacskóban az egér, alattuk pedig egy kis kézikönyv, mi tartalmazza a gomb funkciókat is, viszont magyar leírás nincs hozzá.

    Folytatás...

    elektrotank 8 éve 5

  • Tanuljunk Shuffle-t táncolni... vagy mit!

    Nos maga a tánc engem nem igazán hat meg (ha egyáltalán ez az), de ezt a videót előfordulhat, hogy többször is megfogom nézni! :K :B Igazán jó... oktatás! :))

    elektrotank 8 éve 9

  • A törésteszt...

    Egy 10 évesnek /vagy fiatalabb vagy öregebb/ tünő kölyök, egy mobil és egy kalapács. Vajon mi sül ki ebből?

    elektrotank 8 éve 4

  • Egyszer jól, másszor rosszul...

    Ma délelőtt táján kaptam a hírt, miszerint az egyik rokonomat elvitte a mentő, mivel agyvérzése volt. Ledöbbentem, mert tegnap ugyanezzel az úriemberrel még kezet fogtam, szót váltottam vele, semmi jel nem utalt a nem rég történtekre. Felhívta anyám a feleséget, aki sokáig nővérként tevékenykedett (vagy valami asszisztensként, pontosan nem tudom). Szerencsére jó hírt is kaptunk tőle, jobban van, felépülhet, de biztos lesz vagy fél év. Szinte le van bénulva. Az igazság az, hogy nagy szerencséje volt, mert az eset reggel történt. Fél órával az agyvérzése előtt még a saját lábán ment el WC-re és azzal is, hogy a felesége időben felismerte a tüneteket és hívta a mentőket. Különben lehet meghalt volna. Igazán jó ember, attól függetlenül, hogy néha sok mindenben nem értünk egyet, adott nekünk fát, és mivel hobbiként méhészkedett, mindig kedveskedett nekünk valamennyi mézzel, illetve szőlője is volt, ezért borral is.
    Egy jó barátom apja is pár hónappal ezelőtt összeesett, elvileg egy rög megakadt valahol az agyában és onnantól kezdve... a szája eldeformálódott, a karjait nem tudta mozgatni. Szerintem őt is az mentette meg, hogy időben észrevették. Tudtommal már Ő is jobban van, most viszont a férfi szegény feleségére hárult a feladat, hogy ellássa a családot: 4 gyerek, akik iskolásak, rájuk főzni, a férfit ápolni és még emellett dolgozni is, hogy ne haljanak éhen... szóval nincs kétségem afelől, hogy erős nők igenis léteznek!

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 2

  • Íme Thor kalapácsának titka

    Az elmúlt Bosszúállók filmek (2. rész) sok szó esett Thor kalapácsáról és annak súlyáról illetve működéséről. Sőt bizonyos fórumokban, kommentszekciókban elkezdték fejtegetni, hogy miért csak Thor tudja felemelni a kalapácsát, de a Vasember, Amerika kapitány miért nem. (Viziót most ne keverjük ide :D )
    Nos, íme a titok! :)

    elektrotank 9 éve 1

  • Akadt egy kis probléma...

    Akadt egy kis problémám a géppel, méghozzá az, hogy életre kelt... :DDD Érdekes, miután kikapcsolom a gépet, néha magától újra bekapcsol, valami random időpontban. Viszont azt is érdemes megjegyezni, hogy amint kikapcsoltam és megnyomok egy billentyűzet gombot, a gép egyből újra bekpapcsol. Az egérre (mozgatásra, kattintásokra) nem reagál. Szerintetek mi lehet a bibi? Gondoltam én már Bios resetre, esetleg valami Update miatt kapcsolhat be. Nézegettem a bios-t is, mindent rendben találtam, de lehet elsíklottam valami felett.

    Amit érdemes tudni:
    Windows 10-t használok (Pro verzió) x64, a frissítések be vannak kapcsolva
    A billentyűzetem PS/2-s
    Egy ASRock 880GXH/USB3 alaplapom van (nem életem legjobb lapja, de jelenleg nincs más)
    És egy Super Flower Leadex 750W Gold 80+ tápom van.

    A probléma már jó ideje jelen van, de volt, amikor nem kapcsolt be magától, de billentyűzetről ugyanúgy indítani lehetett. Semmi használható ötletem nincs, ezért várom az esetleges tanácsokat, javaslatokat, megoldásokat! :)

    Előre is köszönök mindent!

    elektrotank 9 éve 13

  • Én és az Euronics...

    Nos, biztosan mindenkinek van egy sztorija valamilyen "szak"üzletről. Én ezt vidáman írom, mert én még nem jártam pórul ilyen "offline" vásárlással. Szóval ma elmentünk haverral vásárolni, ugyanis már tegnap előre lefoglalta azt a laptop-ot (fizetett érte egy bizonyos összeget), amit szeretett volna megvásárolni. Ma bementünk és az egyik eladó rögtön közölte, hogy elkövetett egy hibát... eladta a lefoglalt laptop-ját. Várnunk kellett félórát, amiből természetesen kb. 1 óra, ha nem több mint egy óra lett. Addig körbenézegettük az üzletben stb... megvettem én is amit akartam. Persze én rögtön fizettem.
    Végül jókóra várakozás után megjött a laptop, irány a fizetés. Volt egy tapasztaltabb és egy fiatalabb hölgy (a tapasztaltabb nyílván öregebb is volt). Az öregebbet fogta ki haver, de ez semmit se segített, ugyanis jó kis várakozás után még a számla is el lett rontva...
    Én egy aux kábelt és két pc játékot vettem (witcher 1-2), olcsóbban, mint a környező boltokban, szóval megérte bemenni (mindenképpen eredeti dobozosakat akartam én). Sokat gondolkoztam megvegyem e vagy sem. Gondoltam rákérdezek haverra is telefonon, hogy mennyibe kerülne neten, illetve mit tartalmaz. A tartalomba nem sokat tudott segíteni, gondolom megkérdem az eladót. A válasz csak annyi volt: szerinted honnét tudjam én azt... A 2. részen volt egyfajta lopásgátló, átlátszó műanyag féle cucc.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.