2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kinek mi a hobbija?

    Nekem pl. a mozizás. Jól összejövünk haverokkal, megnézünk közösen egy filmet, dumálunk, szerintem nagyon jó idötöltés. De leginkább a filmes menük miatt szeretek menni, mivel bővíthetem a gyűjteményemet belőlük. Nálunk a moziban lehet venni klubkártyát is, ilyenkor 400-500 forint minuszért kapod a jegyet. A klubkártya 800-900 forint így ha már 2x ülsz be egy évben a moziba, már megérte és ebből adódóan 1 évig érvényes a kártya, az új pedig ugyanúgy 800-900 forint. Sajnos azt vettem észre hogy drágult egy kicsit a jegy is meg a klubkártya is, de még így is megéri bőven klubkátryát venni azoknak, akik többször mennek moziba egy évben, mint pl. én. Nekem már 3. éve van. Persze moziba is úgy megyek, ahogy időm, pénztárcám engedi, no meg milyen filmet tálalnak elém. Anno foglalkoztam weboldalak készítésével is, de valahogy mindig beleuntam.
    És a büszke gyűjtemény nem nagy létszáma, de sajnos ritkán érkezik ilyen 1-1 filmhez, és a legszörnyűbb az, hogy lemaradtam a Madagaszkár pingvines filmes menüről... mire eljutottam odáig, mind elvitték :( :W

    elektrotank 9 éve 19

  • Idegesítő dolgok, szerintem: Anime vs Mese

    Két csoport egymásnak feszítve a nevetséges érveit próbálja meggyőzni a másikat, mi miért az és miért nem az. Jómagam anime kedvelőnek tekintem magamat, bár lehet ahhoz irtozatosan is keveset nézek, évi átlagom, oylan 2-3 anime sorozat, jeleneg a Fairy Tail-t követem csak. Én az előbb említett vitákkal egyáltalán nem foglalkozom, nem is érdekelnek az ehhez hasonló viták, én csak röhögök rajtuk, ti nem tudom hogy vagytok vele. Ha az egyik fél azt mondja, hogy mese, akkor legyen mese, én nem értem az alatta lévő kommenteket sem, amit az animefanok irkálgatnak ilyenkor. Vicc. Mintha az emberek szeretnék a drámát, a vitatkozást és meggyőzni mindenkit a saját igazukról, és mindeközben nem tudják a háttérben lévő dolgokat. Én egyszerűen elfogadom és tovább lépek, ilyen egyszerű. Ez olyan, mint amikor a LoL-ra vagy a WoW-ra azt mondják, hogy szar, aztán egész tömegek támadják be az illetőt, hogy mit képzel ő magáról... mások véleményének tolerálása úgy látszik tényleg túl mutat rajtunk, még ha ez nem is írja le pontosan, miért nem jó ez a játék vagy az a játék, még létezik és ennyi. Nem is értem, hogy egyáltalán miért kell erre reagálni, mert pl. lehet az illető troll is. Miért nem kerüljük el az ilyen kommenteket, úgy értem ne írjunk alá, érdekli a fenét, ott van, fogadd el, írj egy értelmes komment alá és gyarapítsuk az értelmes kommunikáció cserét.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 21

  • Overwatch Cinematic Trailer

    Sokan a TF2-höz hasonlítják ezt a játékot, ami nem is csoda, hiszen egy TF2 csak épp Blizzard köntösében. Valószínűleg elsődleges célja a szórakoztatás lesz és ez, ezzel az előzetessel meg is történt, vagy legalább is az első lépést megtették. Iszonyú szép az animácója. Miután végignéztem a videót, azt gondoltam, már is vége? :W Nem tudom lesz e ebből animációs film, de tuti moziba nézném, ha igen :D
    Anno láttam róla gameplay videót, szóval nem tudom melyik videó régebbi vagy újabb, ez vagy az.
    Ha jól tudom ingyenes lesz, így meg 100%-ban megér egy próbát.

    elektrotank 9 éve 5

  • Smite - Istenek harca

    A Smite egy TPS Moba játék, amelyben különböző mitológiai istenekkel játszunk egymás ellen. A Hi-Rez Studios által kelt életre PC-kre és nem régiben Xbox One-hoz is kompatibilissé vált. A legfőbb erénye az ingyenesség. Miután regisztráltunk, letöltöttük, telepítettük, már be is léphetünk a játékba. A játék elkalauzol minket egy tutorial-ba, arra pontosan már nem emlékszem, hogy rögtön bejelentkezés után vagy ha elakarunk indítani egy meccset, vagy rákérdez e egyáltalán. A lényeg, hogy van :DDD A karakterek egy meccs alatt maximum 20-as szintet érhetik el, 4 skillel rendelkezhetnek (4. az ulti), tárgyakat vehetnek a kezdőhelyen. Az ölésekért vagy közreműködésért plusz aranyat kapsz és több tapasztalati pontot. Minél nagyobb szintű vagy az ellenfélnél annál többet támadsz belé, illetve minél több aranyad van annál jobban válhatsz erősebbé az általad vásárolt tárgyaktól függően. Minél hosszabbra nyúlik egy meccs annál több favor-t kapsz érte (a favor az, amiért isteneket tudsz venni, esetleg skineket), de istenekhez hozzárendelt hangot, exkluzív skineket, ládákat, akár még isteneket is stb.. ún. gemekért tudsz venni. A gemeket nem kapsz olyan sűrűn, bár mostanában ünnepek alkalmával lehetett kapni bőven 1-1 meccs megnyeréséért.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 2

  • Lost Ark Online

    Aminap láttam egy videót és nagyon elnyerte a tetszésemet. Unreal Engine 3 hajtja, 18 karakterrel játszható, és a zárt béta valamikor 2015-ben várható. Ha úgy lesz a jövő év, ahogyan tervezem, akkor sikerülhet gépet újítani, mert ahogy látom szükség lesz rá :)

    elektrotank 9 éve 21

  • Cooler Master Silencio 650 Pure - vélemény

    Leszögezném, hogy nem vagyok egy szakember, így hibák biztosan előfordulnak, lehet elírtam 1-2 dolgot. Nem operálok sok saját képpel, ennek meg vannak az okai, nézzétek el nekem. Anno írtam egy cikket erről (nem ide), de gondoltam megosztom veltek is az észrevételeimet. Fontos megjegyezni, nekem egy ilyenem van, más különben nem tudnék írni róla. Az esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek minden olvasótól.

    Bevezető
    Sokan mondják, hogy a gépház nem fontos, úgy hiszem ez egy tévedés. Egy jó számítógépház kiválasztása épp ugyanolyan fontos, mint bármely hardverelem. Szerintem érdemes úgy vásárolni, hogy nem csak a jelenlegi igényeinket elégítse ki, hanem a jövőbeli terveinkbe is beilleszthető legyen. Az, hogy mekkora méretű is kell, azt mindenkinek a saját igényeire bízom. A legtöbben minél kisebb házat keresnek, hogy kevesebbet helyet foglaljon, ugyanakkor jómagam úgy voltam vele, hogy veszek inkább nagyobbat, ahol minden kényelmesen elfér, könnyű szerelni, jó a hűtése, akár moduláris is legyen, letisztult, és megfelel az igényeimnek. Ez volt a Cooler Master Silencio 650 Pure.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 8

  • Jó rég...

    Jó rég írtam már ide is. Mondjuk aktív se igen vagyok, szóval ez nem túl meglepő. Gondoltam, hogy írok egy-két sort, kifejtem a véleményemet, bár konkrét témát nem határoztam meg.

    Többször is elgondolkodtatott az a tény, hogy amit vásárolunk az megéri e a pénzét? Vajon tudja egy készülék helyettesíteni a többit? Miközben ezen kérdések halmazán filozofáltam a saját tudásom szerint levontam bizonyos szubjektív következtetéseket. Úgy gondolom bizonyos dolgokról alkothatunk magánvéleményeket még ha nem is vagyunk a kellő ismeret birtokában. Egy zenéről eltudjuk mondani, hogy rossz e vagy jó, miközben nincs semmiféle zenészi végzettségünk, szimplán tetszik, amit hallunk. Valami megfog benne. Szerintem ezek a szabályosságok alapvetően mindenre tartoznak ugyanakkor manapság a szabad véleménynyilvánítás olykor nem túl szép következményeket vonz maga után. Ekkor történik az, hogy az embernek elmegy a kedve bármiféle meglátását közölni a világgal, úgy érzi, hogy korlátozzák a szabadságát. Egyre nagyobb gonddá, problémává vált a másik nézetének elfogadása, mondhatjuk divattá alakult egymás álláspontjának megcáfolása, mintsem ignorálása. Itt most nem azokról van szó, akik benyögik, hogy ez szar, hanem akik komplett állásfoglalásukat írják le bizonyos dolgok mellett és arra érkezik válasz. A vélemény csere az egyik legfontosabb dolog, végül is ezek a kommunikáció alapjai.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.