2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Boldog Nőnapot!

    Boldog Nőnapot minden kedves női tagnak! :) És Boldog névnapot a Zoltán nevezetű emberkéknek is :)

    A többi nap úgyis a miénk! ;] ;] ;]

    elektrotank 9 éve 3

  • Samsung Galaxy ACE 3 - az új telefon.

    Egy Nokia 2700 Classic lett lecserélve a fenti készülékre. A Nokia-mnak az aksija kicsit meghalt, így is egy videókamera akkumlátorával és némi radír kitámasztékkal (mert az aku kisebb volt mint a gyári) ment. Ideje volt nekem is belépni a "modern" világ készülékeibe. Valószínűsítem, hogy ez lesz a világ legátfogóbb tesztje, mert kb. semmit se tudok a telefonokról és azoknak működési elveiről, azt se tudom mi az a root.

    Egy átlagos felhasználó vagyok, nekem nem lényeges a fentiek ismerete. Nekem csupán azért volt szükségem érintőképernyős telefonra, hogy ha unatkozom valahol, várnom kell vagy valami, akkor tudjak közben játszani rajta, de amin legjobban meglepődtem, hogy rávett az olvasásra is. Ugye vannak pdf reader alkalmazások, leszedtem egyet és azóta, ha úgy van és nem akarok játszani, akkor olvasok rajta.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 3

  • Tedd a fejszét a vízbe...

    Valami ilyesmit mondtam apámnak, miután megélezte. Úgy volt, hogy ma hasogatunk és kicsit mozgott az éle (nem ártana bele egy új nyél). Bemetünk tesómmal kajálni és mire kijöttem, ez a látvány fogadott:

    [link]

    elektrotank 9 éve 8

  • Hogy is jártam...

    Ez a sztori még valamikor 2010-11 környékén kezdődött. Az arcom elég sima volt, volt rajta egy-két pattanás, de ez a szüleimet és a nagyszüleimet valamiért mindig zavarta. Persze jöttek ki rajtam rendesen a pattanások, néha elég zavaró volt, de türhető. Mindig mondogatták, hogy menjek vagy menjünk el kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz. Kozmetikushoz semmiképp se akartam. Mindig nemet mondtam mindkettőre. Aztán anyámnak volt valami a bőrével, elment bőrdokihoz és meggyógyult és nagyon győzködött engem is, hogy menjünk el, jó lesz. Na jó, beleegyeztem. Elmentünk, megvizsgált és felírt egy gyógyszert (vagy többet, nem tudom). Sotret volt a neve vagy mi. Ahogy szedtem, a pattanások még jobban jöttek. De ezt mondták is. A kontrollon kb. rám nézett, volt benn egy percig és 2-3 ezer forinttal máris megkönnyebbült a pénztárcánk. Mindeközben tovább szedtem a gyógyszert, aminek nem túl jó eredménye lett, bekövetkezett egy olyan dolog, amire nem számítottam. Az egész arcom elfertőződött, kiderült, hogy túl nagy dózisban kaptam a gyógyszert.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 14

  • Kedves tagok!

    Mindenkinek kívánok szívből, kellemes, szeretetben gazdag, békés, mesés s áldott hólapátolást ;] ;]

    Már akinél kell persze :o

    Akinek esetleg nem menne, ezen gyakorolhat: [link]

    elektrotank 9 éve 8

  • Az új VAS

    Nem volt olcsó, de megérte. Erős, jó minőségű stb... hihetetlen.

    (remélem senki se egy gépre gondolt ;] ;] )

    elektrotank 9 éve 11

  • Minecraft és a Trónok harca

    Ismereteim szerint ez egy a Trónok harca alapján készült kis cuccos lesz. Westeros térképét, területét dolgozza fel. Úgy 70%-ig kész a map, amit 125 ember készít. Valami launcher-ről is szó volt, így gondolom ebből valami szerver féleség lesz. 50 új egyedi textúra és blokk.
    Iszonyú jól néz ki. Gratula a készítőknek :D

    elektrotank 9 éve 0

  • Lábra akasztható...

    Sok mindent láttam már, de nem láttam még mindent és ezt eme videó is bizonyítja. Különösebben nem tudok mit hozzászólni. A jobb oldali ajánló sávban pedig olyan videót láttam, amit nem feltétlen akartam, szóval aki YT-n nézi meg, az vigyázzon :K

    elektrotank 9 éve 8

  • Egy "kis" íjászat

    Tud valamit :DD

    elektrotank 9 éve 7

  • Furcsa álmok

    Gondolom már mindenkinek voltak eléggé furcsa álmai, én megosztanék veletek kettőt, ez a kettő amire leginkább emlékszem.

    Ez az álmom régebbi és nem sok mindenről szól. Utazok egy gyors autóban, ami hirtelen megáll, de nincs semmi gumicsikorgás stb... úgy áll meg, mintha egy videót állítanál meg. Miután megállt, kiszállok a szélvédőn keresztül az üléssel együtt és nagyon gyorsan száguldok, majd becsapódok és felrobbanok. :DDD A következő kép egy atombomba robbanás valami dzsungelben.

    Ez pedig 1 hetes álmom lehet kb. Elég különleges sztori. Egyik lány haverom is benne volt, akivel egy szörny iskolába jártunk, azonbelül egy osztályba. Kutakodva, az osztályban lévő szekrény alján valamiféle fehér port és egy kis vért találtunk, ami gyilkosságra utalt. Bejött a tanár. Azt hiszem matek tanár volt. Majd adott nekem 2 db papírpénzt, ami lila színű volt és ábrázolt valamit, nagyobb volt, mint az átlagos papírpénz. Azt hiszem 54x41 forint volt ráírva és ebből kettőt kaptam. Le lettem fizetve, mert Orbán Viktort már háromszor lemondatták...:DDD és itt véget is ért ez az álom. Talán ezen röhögtem eddig a legtöbbet.

    Persze voltak még furcsa álmaim, de azok sajnos nyomtalanul elvesztek :))

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 10

  • Weedtales

    elektrotank 9 éve 1

  • Változnak az idők

    Az idő minden sebet begyógyít – mondják. Ez így is van. Azonban az idők változnak és vele együtt az emberek többsége is s nem csak csoportok, közösségek, hanem egész társadalmak is. A változás nem feltétlenül rossz, sőt a változás szükséges, ugyanakkor rajtunk múlik miféle irányba visszük ezt a változást. Meggyőződésem, hogy bármiféle haladás még nem eredményez fejlődést. Szeretném megosztani a tapasztalataimat magammal és a megfigyelt társadalmi problematikákkal kapcsolatban, bár az általam leírt társadalmi viszontagságok csupán szubjektívek, így ennek tudatában tessék elolvasni.

    A „harc” magammal

    Húsz éves vagyok. Sok minden megváltozott e húsz év alatt. Gyűltek a tapasztalatok, az emlékek és az érzések. Akkoriban elég introvertált voltam, szótlan, eléggé zárt. Sokszor megtapasztalhattam a kiközösítés nyomorát. Voltak barátaim, de néha tudatomon kívül és tudatosan is fel kellett tennem a kérdést: minek nevezem a barátaimat barátnak? Érdekes, hogy egy közösség, egy osztály, hogy hat az azon belül elhelyezkedő emberekre. Nyilvánvalóan egy csoporton belül vannak akik kimagaslónak tartják magukat, többnek, mint amik igazából és ezáltal úgy gondolják, hogy megtehetik azt, amit a csoport többi tagja nem: felelősség nélkül cselekedni. Megváltoztatja egy másik csoportbeli viselkedését, hogy az másképp hasson egy másik csoportbeli tagra.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 1

  • Az összes játék, amivel valaha játszottam #1

    Nem kell megijedni, ez a lista szerintem rövidebb lesz, mint gondolnátok. Nem vagyok játékos, és a számítógépem mindig is hiányt szenvedett jó videókártyákból stb... így a mostani játékokkal egyáltalán nem tudok játszani, sokáig (talán 2013 évvégéig, vagy 2014 februárig) csupán DDR1-es, AGP-s korszakú gépem volt, sima pentium procival, IDE-s vinyokkal. De lássuk a listát.

    Mettől meddig: Valahol a 90 évek környékén, talán 2000-től, egészen a mai napig: 2015.01.21.

    Lego Racers

    Gyerekkorom egyik kedvenc játéka, nagyon sokat játszottunk vele, mindig az utolsó pályát tartottam a legnehezebbnek, a sivatagost pedig a legjobbnak. Sok átvágót találtunk és az ALT billentyűvel olykor még ágyúból is lehetett lőni.

    Lego Racers 2

    Közel se tetszett annyira, mint az első rész. Ezért sokat nem is játszottam vele. Az egy milliószor jobb volt szerintem.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 11

  • Egy rossz nap az irodában

    Ez is régi :)

    elektrotank 9 éve 4

  • Találos kérdés

    Szóval Ted és Ismételd egy csónakban vannak. Ted kiesik a csónakból. Ki marad a csónakban?

    (Kérem, aki ismeri ezt, ne lőjje le a poént. Köszönöm.)

    ;]

    elektrotank 9 éve 22

  • Project Ara

    Szögezzük le az elején azt a tényt, hogy egyáltalán nem értek a mobiltelefonokhoz. Nem arról van szó, hogy nem tudnék felhívni bárkit, vagy fényképezni, zenét hallgatni vagy bármi mást csinálni rajta, egyszerűen csak arról, hogy nem érdekelnek, egy átlag felhasználó vagyok, nem hoz izgalomba egy olyan szó, mint a root, valamelyik op. rendszer legújabb verziója, csupán annyit akarok, ha veszek egy telefont az működjön rendesen pl. tudjak vele telefonálni. Tudom nehéz feladat, de ha régen megtudták csinálni, ma is képesek vagyunk rá... talán.

    Az eddigi telefonok koncepcióját, ötletét jónak tartottam, tetszik az ötlet, hogy egy eszközben több dolog elfér, ugyanakkor úgy vélem, hogy a technológiai részének sokat kell még fejlődni, főleg az akkumlátoroknak. Tudom, hogy van immár 4 magos mobiltelefon (vagy már több), sok memória stb... és ezek lassabban erősebbek lesznek mint a PC-m, de ettől függetlenül egyik se érdekes. Az érintő képernyő már senkinek se új, meglehet, hogy az idősebb korosztálynak se (70-80 évesekre gondolok itt). Mindegyik egy téglalap, ami egyre vékonyabb, de egyre nagyobb lesz. Biztosan vannak gyönyörű telefonok, amiket az ember ki se mer tenni egyetlen porszemnek sem, de szerencsére én még nem találkoztam olyan emberrel aki órákig élvezkedett volna a telefonján.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 12

  • Világuralmi tervek!?

    Van aki gondolt már valaha arra, hogy a világ élére tör? Valakinek van világuralmi terve és ha igen, miféle? Milyen módon változtatnátok meg a világot?

    Nekem van egy. Nem túl praktikus de úgy vélem hasznos. Először is megvenném a Google-t, Facebook-t, a Microsoft és... igazából csak eddig a szintig jutottam el. Úgy érzem ezt a tervet még tovább kell gondolnom. Mivel van úgy 2000 forintom, ezért a közeljövőben megkezdhetem világuralmi pályafutásom első szakaszát. Hatalomra jutásomat követően törvényt hoznék arról, hogy minden jó alakú, bizonyos kort betöltő fiatal lánynak kötelező legyen a miniszoknya és a némileg átlászó fehér felső az iskolákban, munkahelyeken, könyvtárakban ;] S hát... hogy öszinte legyen ennél tovább ezt sem gondoltam. Na mindegy. Az a lényeg, hogy egyszer be fog következni, be kell következnie. Nincs mese.

    Kiváncsian várom a jövőbeni diktátorok, vezetők stb... világuralmi törekvéseit, enyémhez hasonló kifinomult terveit ;] ;]

    elektrotank 9 éve 34

  • Egy-két gif...

    Úgy gondoltam, hogy átnézek néhány dolgot a gépen és találtam pár régi/új gif-et, amik anno és most is megmosolyogtattak, remélem titeket is megfognak.

    Azoknak ismerős lehet, akik kisebbek

    Amikor rosszul vagy ;] ;]

    Amikor nagy a pinged

    Ha keres az asszony ;]

    Nagy az isten állatkertje :DDD

    Ez sajna nem tudom melyik filmben van

    Csak a Gru (2. részben lévő jelenet)

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 3

  • Autós "üldözés"

    Ez egy régi gif, szerintem a lehető legtöbben már találkoztak vele különféle vicc oldalakon. Én elég rég találkoztam vele, szóval jó volt újra látni. Kicsit még most is megmosolyogtat.

    elektrotank 9 éve 7

  • Flexből láncfűrész

    Az emberi találékonyság, kreativítás, a butaság... stb még mindig kimeríthetetlen :K ;]
    Eme linken megtekinthetitek a videót, amin egy idősebb ember a nagy flexet láncfűrésszé alakítja, csupán 2-3 perc alatt :C :

    [link]

    elektrotank 9 éve 5

  • Milyen lesz a világvége?

    Kiváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok a világvégéről. Talán az ember pusztítja ki saját magát (atombombák, háború, fegyverek, robotok, túlnépesedés és ezzel járó élelmezési problematikák, szennyezés, vízhiány, globális felmelegedés vagy lehűlés (ember által előidézett), klíma változás stb...) vagy külső hatás (meteorit vagy üstökös becsapódás, gamma sugárzás, fekete lyuk, Nap, mint vörös óriás stb...).

    Ki milyen világvégét tervezne, vagy látna szívesen? ;] Vagy tovább fejlődünk, túléljük?

    UI: én úgy gondolom van esélyünk fennmaradni az alkalmazkodó képességünk miatt, de a jövőben majd az is elválik :))

    elektrotank 9 éve 45

  • Mágnesgyűrű...

    Spórolni akarsz? Itt a megoldás: mágnesgyűrű... csak tedd a gázcsőre vagy az autód bezincsővére és hihetetlen megtakarításoknak lehetsz szemtanúja.
    Én most vettem egyet a vízcsővemre, rekordokat spórolok, sőt most rendeltem egyet a szennyvíz csővemre is.
    Fogadok, hogy ti is használjátok ezt a módszert, de ha még nem, hát próbáljátok ki. Gazdag lehetsz!!!44!44444

    ;] ;] ;]

    elektrotank 9 éve 59

  • Cooler Master Silencio 650 Pure

    Gépházat érdemes úgy vásárolni, hogy ne csak a jelenlegi, hanem a jövőbeli igényeinket is kielégítse.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 62

  • Új Bosszúállók 2 előzetes

    Gyerekek ez az előzetes... azt a *****. Eddig nem volt kérdés, hogy moziban fogok ülni a 2. részen is, de ez a trailer meggyőzőtt, hogy mindenképp ott kell lennem ha törik, ha szakad :DDD
    Remélem jobb lesz, mint az első rész, így első ránézésre úgy gondolom, hogy igen.

    elektrotank 9 éve 19

  • A barátnőm meztelen :)

    Nem rég megosztották velem ezt a képet, nekem tetszett, gondoltam én is megosztom veletek :DDD

    Forrás: [link]

    (vajon az idekattintok közül hány ember kattintott azzal a reménnyel, hogy meztelen nőt láthat? Bár tény és való, túl szép, hogy igaz legyen ;] )

    elektrotank 9 éve 19

  • Kékhalál a monitoron? O.o

    Életembe nem láttam ehhez hasonló hibát. Tegnap beszélgettünk jóbarátommal, játszottunk is. Mikor játék közben lecsuktam az ablakot, hogy megnézzek valamit, a következő hibajelenség jött elő:

    Azt hittem először kékhalál problémám van vagy valami, de a háttérben ment a zene és közben haverommal is tudtam beszélgetni. Gondoltam resetelem a gépet, meglepődésemre a kékség nem múlt el, hirtelen átfutott az agyamon, hogy a videókártyám ment el, de semmi csipogást nem adott ki semmi, így gondoltam kipróbálom a tévét (mert ez ugye tv és monitor egyben): szóval a tévén ugyanez, hang van, de a képernyő még mindig kék. Kikapcsoltam a távirányítójával és újra be, még mindig. Gondoltam egyet: kihúztam a konektorból majd vissza be és akkor meggyógyult. Szerintetek mi történhetett? :F Valaki már tapasztalt ilyent azelőtt?

    Monitorom: ORION T23-DLED SLIM TV
    Videókártyám (ha esetleg számít): Gigabyte GV-R545HM-1GI

    Mióta megtörtént a kihúzás, bedugás azóta nem volt vele probléma. Remélem egyszeri eset volt és nem haldoklik, mert az szomorú lenne...

    elektrotank 9 éve 12

  • Sufni megoldás(ok)

    Egy régi kép, amelyen tesóm egyik megoldása látható. A számítógépház slotjának a menete elment és nem tudta rögzíteni rendesen a kártyáját, így eme megoldáshoz folyamodott:

    elektrotank 9 éve 11

  • Hol is dolgoztam...

    Nos az egész tavaly előtt kezdődött.

    A Müller áruházak talán mindenki számára ismerősek, ha nem is járt még egyetlen egy áruházukban se, meglehet hallott róla. Én eme áruházak Letenyei raktárában dolgoztam. Miután végeztem a nappalis sulimmal úgy gondoltam, hogy ha már csak egy fránya szakmám van, itt lenne az idő szerezni egy érettségit is, mert miért ne alapon... igaz elvileg nem ér semmit, de több a semminél. Így jelentkeztem esti tagozatra egy nagykanizsai suliban, ahol délután 2-re kell bemenni és mindössze 3 napot kell mennem. Ez mind szép és jó. Szülői kényszerítésre beadtam a jelentkezésemet a fent említett helyre, be is hívtak tesztet írni. A teszt... hát nem is tudom minek kellett egyáltalán tesztet írni mert aki elrontja azt is felveszik. Körbevezettek minket, elég furának tűnt és bonyolultnak, majd július 17.-n megkezdődött a munkaviszonyom. Igazából 15 napos voltam, nem állandós, azt kell, hogy mondjam, hogy szerencse. Konkrétan a munka arról szólt, hogy egy szalagnál állsz egész nap (8 óra jó esetben) és különböző árukat teszel rekeszekbe: ételt ételhez, piát piához stb.... Az első nap beledobnak egyből a mély vízbe és mindent meg kell tanulnod, senkit nem érdekel, hogy te új vagy, ha valamit elk*rsz leb*sznak érte (persze vannak kivételek).

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 14

  • Nyugodjék Békében a MaSat-1!

    Közel három évnyi szolgálat után nyugdíjba vonul az első magyar fejlesztésű műhold. Jóslások szerint ma este 9-10 fele, vagy holnap reggel 6 fele éghet el a légkörben. A 10*10*10 cm-es kocka műhold a magyar szakértelem egyik ékes példája, főleg alaprendszere miatt. A MaSat-1-et 2012.02.13-n lőtték fel az Európai űrügynökség (ESA) Vega-1 nevezetű rakétahordozóján. E írás alatti képen épp a kilővés pillanata látható. Bár a Masat-projekt tovább folytatódik (segítve a magyar űrkutatást), azért mégis kicsit szomorú egy pillanat ez, igaz, hogy a műhold nem tudott semmimást, mint a jelét sugározni. A magyar szakértelmet továbbá az is példázza, hogy a nem régiben a 67P/Csurjumov–Geraszimenko üstökös megközelítése után a Rosetta űrszonda által kibocsájtott Philae leszállóegység felműszerezését és szolgálati rendszerének megalkotását bízták ránk. A leszállóegység sikeresen landolt az üstökösön.

    A MaSat-1 kilővésének pillanata

    elektrotank 9 éve 4

  • A legnagyobb csillagok

    Bevezető:

    Anno csillagász szerettem volna lenni, most se bánnám ha az lennék, de változnak az idők :D
    Szeretnék bemutatni pár csillagot, amiknek a méretei elég nagyok, nagyobbak, minta Napunk, képekkel és némi leírással remélhetőleg (persze mint tudjuk, nem a méret a lényeg ;) )
    Ismereteimet valahonnét a régmúltból szedem elő az agyam egyik poros sarkából, szóval előfordulhatnak hibák, javítsatok ki kérlek, ha tévedek :)

    Na kezdjük azzal, hogy mi is az a csillag. A csillag egy olyan égitest, ami nukleáris energiát termel, ebből adódóan saját fénnyel is rendelkeznek, míg az egyszerű bolygók nem. A termetüktől és tömegüktől függően válhatnak vörös óriássá, neuron csillagokká, szupernóvákká, fekete lyukakká (a Napunk vörös óriássá fog válni, majd felrobban pár milliárd év múlva).

    A Nap:

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 35

  • Ant-man, első ránézésre

    Ha képregényekről van szó, akkor inkább a Marvel felé húz a szívem, de a DC-t se vetem meg. Az Ant-man Marvel produkció. Első ránézésre egyáltalán nem tűnik érdekesnek, a végén az a hangyán való repülés inkább mosolyogtatónak hat, mintsem lenyűgőzőnek. Remélem azért nem lesz rossz, továbbá is várom hozzá a híreket, de ha nem is moziban, akkor DVD-n mindenképp megtekintjük. Kíváncsi leszek.

    elektrotank 9 éve 5

  • Autó vagy motor?

    Talán ez a vita olyan lehet, mint az Intel vagy AMD vita.
    Jómagam autó rajongó vagyok. Szívesebben ülök egy fűtőtt kocsiban, polóban egy esős napon mint egy motoron, ahol még motoros szerkót is viselnem kell. Sokkal biztonságosabb, bevásárolhatsz vele a gyerekeknek, nukleális tölteteket cipelhetsz a csomagtartójában, szállíthatsz vele akár motort is. Áttudok velük hajtani kisebb patakokon anélkül, hogy vízes lennék, megmászni vele egy hegyet és Afrikában turázni, anélkül, hogy a bokorban rámugrana egy oroszlán... egy V8-as hangjától még az elefánt is meggondolja, hogy támadjon. A legjobb emberi találmánynak tartom az autót még most is.
    A motorok szerintem: két kereke van, neked kell tartani a súlyát ha megállsz vele, nem irigylem azokat, akiket motorozás közben kap el az eső meg a vihar, szívesebben ülök pulóverben télen egy fűtőtt autóban, mintsem beöltözve egy motoron. A közlekedési eszközöknél ettől függetlenül a motor bír talán a legegyedibb stílussal, több szabadságot nyújt bárminél, ott is elmegy, ahol egy autó nem biztos, olcsóbb a fenntartása is, gyorsabban gyorsulnak 100-ra a súlyuk miatt. De maximum csak két utast szállíthatsz, míg a kocsival egy komplett családot elfuvarozol. Tehát ha motorrajongó is vagy, de van családod, egy autó mindenképp megpihen majd a garázsban. Legalább is én, ha lenne egy kisgyerekem, biztos nem motorral vinném télen az óvodába, de lehet valaki így csinálja :DDD

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 91

  • Véleményformálás #1 - Valami új...

    Szeretnék valami újat nyitni itt a blogomon, egyfajta vélemény formálást olyan filmekről, animációs filmekről, animékről, sorozatokról vagy bármiről, amit láttam... nem akarok én senkinek ajánlani semmit és kritikusnak se mondanám magam, csupán egy átlagos ember véleményét fogjátok látni néhány szóban. Ezek az írások spoiler-t is tartalmazhatnak, ezeket majd feltüntetem.

    Fel!

    Előzetes:

    Vélemény:

    Ezt ma sikerült megnéznem (vagyis most már tegnap, ha azt veszem, mikor lesz ez kitéve) és bátran mondhatom, hogy életem egyik legjobb animációs filmje volt, pedig láttam már temérdeket. A Pixar kezei alatt születhetett meg ez a mű. Bemutat egy emberi tragédiát, igazán szomorú, néhol szívbemarkoló és akiknél könnyen törik a mécses, azoknál itt el fog, véleményem szerint. A mű látványa elképesztően jó, ahhoz képest, hogy 2009-es, a szinkron meg szerintem tökéletes. Nem holmi béna viccekkel operál a film, ami van poén, az igen is üt, és ami van dráma, az igen is drámai. A vígjáték és dráma rész szerintem jól kiegészítik egymást, mindkét szemünk szinte sír, egyik a nevetéstől, a másik a szomorúságtól.

    Folytatás...

    elektrotank 9 éve 0

  • Az emberi butaság határtalan

    Van egy sürgősségi sorozat, azt hiszem a Life Network-on (vagy min), ahol néha mutatnak érdekes, durva eseteket, de ezek mellett ott burjánzik az emberi butaság is. Anno néztem ezt az adást és nocsak mit láttam: egy ázsiai férfi felajzott formában megtermékenyítést kedvezményezett szeretett grill sütője iránt, mert a barátnője nem engedett neki (azt hiszem így volt). Bement a sürgősségire, majd ölében a grill sütővel leült, mindenki csodálkozott. Sajnos az aktus közepette történt egy kis baleset és összeragadtak. Miután bekísérték egy zártabb helyre, több embert is megkértek, hogy megnézze, de rosszul is lettek, még egy tűzoltót is megkértek, hogy vágja már le egy nagy flexel, de a gyomra nem vette a dolgot. Végül jött egy orvos, aki megoldotta a problémát, ezt a folyamatot ne kérjétek, hogy leírjam, mert szerintem minden férfinak kissé fizikai fájdalmat okozna a dolog.
    Ma pedig találkoztam egy újabb gyöngyszemmel, ugyanebben a műsorban. Egy férfi feküdt az ágyon, látszólag semmi baja. Beszélgetésbe elegyedtek és mint kiderült a férfi nemesebbik felében egy az egyedüli magányos nők legjobb barátja pihen és várja megmentőit.

    Azt hiszem az emberi butaság tényleg határtalan... :C

    elektrotank 9 éve 5

  • i7-4770K hűtése egy 388 Wattos ventilátorral

    Ma, egy jó barátom által találtam rá erre a videóra és hát... :DDD Maga a ventilátor olyan erős, ha nem lenne lekötözve, valószínűleg elszállna, a hangja meg magáért beszél. Az első videóban láthatjátok, hogy hogyan sikerül lehűteni vele a fent megemlített procit, a másodikban arra is fényderül, hogy mire is jó még egy ilyen teljesítményű venti: banán és répa reszelésre például kíválóan alkalmas, tehát processzor hűtő mellett még háztartási gépként is használható a konyhában :C

    elektrotank 9 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.