2016. október 26., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • isa, por ës homou vogymuk, vagy kutyapisa vogymuk?

  Boldog vagyok, hogy a budapesti kutyatulajdonosok 70-80 százaléka már annyira tudatos (értsd épeszű), hogy összeszedi az ürüléket az eb után, ebből következően kevesebb gyalogos hordja a cipősarkán körbe a szerencséjét.

  Mégis bűzlik a város a kutyák nyomán. Közönyt látok a vizeletük távozása kapcsán. A pesti belváros (értsd party-negyed) egy elit és patinás nevű ékkövének utcáin van szerencsém járni-kelni naponta. Nyár óta. Az a helyzet, hogy ez a napsütötte kő masszívan árasztja magából a kutyahúgy szagát. A százéves falak mellett haladva, az utca két oldalán a kb. húszéves burkolaton egy-egy sötétebb barna sáv látható, ugyanis centiméterenként, összefüggően le van húgyozva. A nap melegíti, így a szag fűszerezi a pesti polgár kamerákkal kísért mindennapjait. Ilyen a város, így szeretitek.

  Mi a megoldás? Fogalmam sincs. A testmeleg briósra fátyolzacskóval könnyen rá lehet markolni (a kulturált gazdi már kötelességének érzi), de a vizelet összegyűjtésére milyen választ ad a XXI. század?

  Folytatás...

  Eastman 1 hete 30

 • Játék a jövővel - geopolitikai kvíz kis rizikóval

  1. kérdés

  Sorold fel a Szíriával határos államokat!

  Eastman 1 hónapja 5

 • Dögkeselyű?

  Taxist üldöztek a rendőrök Budapesten, aki végül összetörte az autóját

  Nyugat.hu 2016.08.23.17:17

  Kedden akarták igazoltatni egy gyanúsan viselkedő taxi sofőrjét a rendőrök a nyolcadik kerületi Diószeghy Sámuel utcában. A férfi a papírok bemutatása helyett menekülni kezdett a Petőfi hídon át, majd a budai alsó rakparton több autót is megrongált. Ezt követően a híd közelében a gépkocsi szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt. A rendőrök a férfit az égő autóból kiszabadították és elfogták.

  Tiszta Dögkeselyű feeling lehetett...

  Eastman 2 hónapja 8

 • Patrik haverja

  Eastman 2 hónapja 2

 • Les Baugh karjai - 2015.

  Les Baugh mosolya:

  Eastman 3 hónapja 1

 • Komment, háború

  A mai napon az orosz-ukrán konfliktus egy összecsapása során orosz mesterlövész lelőtte Vasyl Slipak operaénekest. Önként ment a csatatérre miután felszámolta párizsi énekesi karrierjét, hogy ukrán oldalon harcolhasson. Ez a szép hozzászólás íródott a neve alá:


  +

  Háborús ország a szomszédunk. Elfelejtem néha.

  Eastman 3 hónapja 14

 • Bulika, bebszcsi


  A kép csupán illusztráció, forrása az internet.

  „2016. június 21., kedd 08:48
  A legfrissebb adatok szerint hazánkban egyetlen hónap alatt másfélszeresére nőtt a diagnosztizált nemi betegek száma, így csak idén 396 gonorrhoeás és 182 szifiliszes beteget jelentettek. A statisztika hosszú távon is jelentős növekedést mutat – tudta meg a Magyar Nemzet. A nők különösen nagy veszélyben vannak, hiszen a szexuális úton terjedő betegségek egy része meddőséget okozhat. A szakember szerint ennek oka leginkább az, hogy az emberek kevésbé tartanak ezektől a betegségektől, mint régen, így nem is védekeznek ellenük megfelelően.”

  Szóval csak óvatosan a könnyű lányokkal, sosem tudhatod, hogy melyik világpolgár járt bennük legutóbb!

  Eastman 4 hónapja 2

 • Milyen szinten érdemes / tanácsos / lehetséges megerőszakolni az anyanyelvet?

  Az mára már megszokott, hogy az amúgy működő magyar kifejezések helyett is angolt használunk. Helyenként jól vagy rosszul. Napról napra torzul a közérthető, hétköznapi nyelv. De az bzmeg, hogy középkorú magyar „újságírók” a legegyszerűbb, alapvető, még a rendszeres óvodalátogatás előtt megtanulható magyar szavak pontos jelentését ne ismerjék?! Elképesztő.

  velvet

  A „hír”, hogy Arnold Schwarzenegger még önállóan képes feltenni az autójának hátuljára erősített tartókonzolra a bringáját. Amit nem látsz a fotókon, hogy a kerékpárt beteszi a gépkocsiba. Nem, nem is nyitja fel a hátsó ajtót, nem, nem is keresi a szükséges helyet a belső térben. Ez nem is látható a képeken. Nem, nem, nem, ez a tény nem számít a bulvármunkásnak, ő nem , hanem berakatta vele.


  +


  +

  Folytatás...

  Eastman 4 hónapja 33

 • Hogyan öld meg magad a koleszban

  Orosz barátunk segít. Katt a videóra!

  „Please, share video with your friends :) ” 

  Még!

  Eastman 5 hónapja 7

 • ping-pong

  (katt a képre!)

  Eastman 5 hónapja 1

 • Ivóvízhiány? Megoldva!

  Katt a képre!


  +

  Eastman 6 hónapja 5

 • havi 200


  +

  ...stb...

  Eastman 8 hónapja 8

 • Február 24.

  Köszöntjük minden Szökőnap nevű olvasónkat!

  Eastman 8 hónapja 0

 • A Zika-vírus és a riói olimpia 2016.

  2016. évi nyári olimpiai játékok és a Zika-vírus. Egy napon ez a két fogalom találkozik egymással.

  „Brazíliában 2015. májusában jelentették az első Zika vírus által okozott fertőzést, amely a WHO (Egészségügyi Világszervezet) jelentése szerint mára mintegy másfél millió embert érinthet országosan, annak ellenére, hogy az esetek többsége tünetmentes, illetve akiknél kialakulnak szimptómák, azoknál is csupán kettőtől hét napig tartó lefutás figyelhető meg. Az Egészségügyi Világszervezet február elsején, hétfőn dönt arról, hogy a Zika vírus és járványügyet globális vészhelyzetnek kell-e tekinteni vagy sem.

  Folytatás...

  Eastman 8 hónapja 9

 • Jeans 1995.

  ▶

  Eastman 9 hónapja 1

 • Szent János Kórház 2015. december 12. - vérnyomás

  Szent János Kórház 2015. december 12.
  +

  Köszönjük

  ...ne legyen rá szükséged...

  UPDATE

  Pentynek:


  +

  Eastman 10 hónapja 22

 • RC

  Eastman 11 hónapja 2

 • Mi a zStent fogunk mi 105 évesen csinálni? (Nem hardverteszt, nem okosóra, nem megy a facebook!)

  Ez csak egy hír, Téged nem érdekel, a vissza nyíllal visszajutsz a világodba. Kattints tovább, nincs itt semmi látnivaló!

  A néni elindult.

  Százöt éves afgán bevándorló
  érkezett Horvátországba

  Tényleg gebasz lehet ott, ha a matuzsálemek is nekivágnak a reményteljesebb jövőnek. Érted? A reményteljesebb jövőjének. Mekkora hit kell ehhez? Beleugrani az ismeretlenbe. Hátrahagyni a szülőföldet. Számomra még leírni is hihetetlen.

  Majd az öreg Európa megmenti. Headlines. Celebration. Drímzkámtrú. Meg ne fázzon szegény.

  Eastman 12 hónapja 4

 • Szombaton volt karácsony 10.24.

  A kanadai St. George városa karácsonyi díszekbe öltözött. Úgy tűnik, hogy kis lakójuk, a 7 esztendős Evan már nem fogja megélni a 2015-ös ünnepet. A történet folytatása itt: [link], a zindekszen találtam.

  Ha létezik inkarnáció, akkor talán mesterek ezek a gyermekként elköszönő lelkek, talán tanítani pottyannak közénk. Ésszerűbb magyarázat nincs.

  Eastman 12 hónapja 3

 • artista

  Eastman 1 éve 2

 • Élt 23 évet, szárnyalt, majd leesett

  John „Johnny” Strange 17 éves korára megmászta hét kontinens legmagasabb hegycsúcsait, igen a Mount Everestet is, illetve az Antarktiszon fekvő, embert próbáló 4892 méter magas Vinson Massif csúcsot is.

  Október 1-én az Alpokban lezuhant.

  23 év. Ellobbant mint a gyufa lángja.

  www.youtube.com/user/strangeworld01

  Eastman 1 éve 8

 • removed - telefon és tablet nélkül

  Eric Pickersgill fotói és a projekt részletei itt: www.removed.social

  Eastman 1 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.