Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-04 16:14:18

LOGOUT.hu

A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52551) dodopek


dodopek
addikt

Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy mi ez, és hol lehet átállítani, hogy ne legyen rejtve minden kép?
Nem az enyéma ggép, én is csak távsegíteni próbálok....
Köszi!

Ps:Bocs a feljel lefelé képért...

[ Szerkesztve ]

(#52552) megema válasza Fire/SOUL/CD (#52531) üzenetére


megema
őstag

Ez mind szép, meg jó, de telepítő/helyreállító média nélkül ez se lett volna kivitelezhető. Szerencsére van legális forrásom, így egy általános 8.1 Pro-s ISO-ból készített pendrive-val gyorsan fel lehetett újítani a sima 8.1-et. Aktivált maradt, és minden fájl is megmaradt a partíción. Kivéve a telepített programokat és drivereket.

A szándékot tényleg köszönöm ( :R ), de használható segítséget sajnos nem igazán kaptam, mivel nem kezdő vagyok. Mondom ezt mindenféle bántó szándék nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#52553) pászka


pászka
aktív tag

Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani hogy miként tudnám win 8.1-ben a fiókképemet a gépen törölni? Egyszerűen nem találok ilyen opciót. Módosítani tudom másik képre de a régebbieket nem tudom törölni. :W

AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)

(#52554) szallasi007 válasza dodopek (#52551) üzenetére


szallasi007
őstag

Ezeket próbáld meg

Ctrl+Alt+Arrow Up will rotate your screen up
Ctrl+Alt+Arrow Down will rotate your screen down
Ctrl+Alt+Arrow Right will rotate your screen right
Ctrl+Alt+Arrow Left will rotate your screen left

(#52555) quailstorm válasza szallasi007 (#52554) üzenetére


quailstorm
nagyúr

nem ez a baja :DDD

a képen a metros fotónéző van?

[ Szerkesztve ]

(#52556) szallasi007 válasza quailstorm (#52555) üzenetére


szallasi007
őstag

ja én azt hittem fejjel lefelé van a kép és az a para :DDD

(#52557) golyós


golyós
őstag

Sziasztok!
3 napja érdekes dolgot tapasztalok: nincs hang a laptopon idönként( HP 650 win 8 )
Ha rámegyek a tesztre ezt az üzenetet kapom:

alkalmazás kezelő szerint nem fut semmi, a hangkártya is megfelelően működik a gép szerint.
Tegnap este volt rajta hang most megint nincs.
Nem értem a dolgot. :F

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#52558) Fire/SOUL/CD válasza megema (#52552) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

"Ez mind szép, meg jó, de telepítő/helyreállító média nélkül ez se lett volna kivitelezhető."
Ez nem igaz, csak abban az esetben, ha valaki az előtelepített gépet "lebarmolta", ugyanis ez kötelező minden előtelepített gép számára, ahol nem mellékelnek telepítőmédiát.
Ha neked tényleg 1 darab partíció van (amit írtál, hogy 500GB és semmi egyéb), akkor az nem előtelepített lapos volt, vagy egy "hozzáértő" cseszte szét, de nagyon(W8.1-el előtelepített gépek csak és kizárólag UEFI-ben vannak telepítve, számos segédpartícióval, köztük a Recovery partícióval együtt (gyártónként eltérhet a neve).)
Ebben az esetben szoktam az ilyen embereknek javasolni, hogy menjenek el inkább répát egyelni, nem nekik való a számítástechnika...

Megpróbálkozhatsz kereskedelmi forgalomban lévő OEM telepítővel, de 50% az esély, hogy elfogadja a "beégetett" kulcsot, ugyanis az adott gyártó rendszerépítőjétől függ ez.
(Ezért kapják meg első körben a rendszerépítők az Image-eket, hogy kedvük szerint moddolják. Van, hogy úgy moddolják, hogy az csak a gyártó moddolt telepítőjével lehet újrahúzni, amit meg nem az MS-től, hanem a gyártótól lehet beszerezni, esetedben a Dell-től(vagy ingyen, vagy minimális összegért, avagy épp igen szép áron...)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#52559) Sweet Lou 6


Sweet Lou 6
addikt

Sziasztok!
Win 8.1 x64, a Windows képnézegető nem nyit meg semmilyen jpg-t és más képformátumokat sem, csak ezt a hibaüzenetet irja ki: "Windows Photo Viewer can't open this picture because the file appears to be damaged, corrupted, or is too large"
IrfanView tökéletesen megnyitja őket, és másik gépen lévő Win7 beépitett képnézegetője is. Tulaj nagyon szeretné a beépitett képnézegetőt, mi lehet a gond? :R

sweetlou6.wordpress.com

(#52560) nbware válasza Fire/SOUL/CD (#52558) üzenetére


nbware
senior tag

Ilyenről már volt szó a Lenov y580 topicban és ott pl ha feltettem egy sima windows 8at, a biosba beégetett serial automatikusan aktiválta a wint. Nálad ez nem megy?

Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7

(#52561) Fire/SOUL/CD válasza nbware (#52560) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Tudom miről beszélek(22 éve vagyok a szakmában). Az, hogy az adott Lenovo-nál nem volt gond, az nem jelenti azt, hogy más gyártónál sincs. Előtelepített gépeknél ez mindig is jelen volt, nem újdonság.
(Az meg kizárt, amiről a topiktárs beszámol, hogy egy W8.1-el előtelepített gépen 1 partíció van, ez úgy baromság, ahogy van. (elhiszem, hogy 1 partíció van jelenleg, de az azért van, mert valakinek nem kellene számtekkel foglalkoznia...))

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#52562) Fire/SOUL/CD válasza Sweet Lou 6 (#52559) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Azt a lehetőséget nem vizsgáltad, hogy esetleg valóban valami "elcseszett" formátumú JPEG fájlokról van-e szó(mert a JPEG/JPG-n belül nem csak egy szabvány létezik), avagy tényleg valami igen méretes JPEG állományról van szó? (ezt tényleg csak hasraütésre írom, csak a példa kedvéért, de egy 50megapixel-es JPEG-t, amit egy újabb digitális fényképező/Cam gyártott le, azt nem feltétlenül kell megnyitnia a beépített képnézegetőnek...)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#52563) dodopek válasza quailstorm (#52555) üzenetére


dodopek
addikt

Igen, azt hiszem az. Biztos, hogy nem tett fel másikat, és ha van is a 8-ban beállítás, hogy milyen fotó nézegetőt használjon, biztos, hogy nem tudja, hol kell átállítani. Tehát igen, 90%-ra biztos vagyok benne, hogy a metro felületes képnéző van fotózva.

(#52564) quailstorm válasza dodopek (#52563) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Ez nekem is csak a felhasználói mappámban lévő képeket listázza. Valószínű hogy ez metros csökevény benne. WinRT-ből jön.
Pedig társítással akármit nyit... MS is aszondja hogy kuss a documents and settingsen kívül...

Szerintem tetess fel vele valamit. Picasa az megkeres minden képet a gépen.
Én meg az ingyenes Sharepoint 2010-be épített Office Picture manager 2010-et használom totalcommanderrel kombinálva.

(#52565) Sweet Lou 6 válasza Fire/SOUL/CD (#52562) üzenetére


Sweet Lou 6
addikt

most veszem észre, hogy a tulajdonságoknál van egy "Tiltás feloldása", kipróbáltam, de ugyanez a helyzet :(

[ Szerkesztve ]

sweetlou6.wordpress.com

(#52566) #93794560 válasza Sweet Lou 6 (#52559) üzenetére


#93794560
törölt tag

A jpg fájloknak alapvetően kétféle kódolása van. A standard és a progressive encoding. Az első a szabványos. Nem minden szoftver kezeli az utóbbit. Hogy a képnézegető közéjük tartozik-e, azt nem tudom. Sőt! Van jp2 is, bár ennek a kiterjesztése is jp2.

[ Szerkesztve ]

(#52567) Sweet Lou 6 válasza #93794560 (#52566) üzenetére


Sweet Lou 6
addikt

A fényképezőgép egy Sony dsc w750, ott nem találtam kódolásra vonatkozó beállításokat. Ami még erdekes, hogy másik gépen lévő win7 beépített kepnezegetoje meg megnyitja ugyanezeket a fájlokat.

sweetlou6.wordpress.com

(#52568) megema válasza Fire/SOUL/CD (#52558) üzenetére


megema
őstag

Ha egyszer a gyártó szerint a gép tartozéka volt a Win 8.1 (service tag alapján megnéztem), akkor ki és miért barmolta volna le? A tulaj biztos nem, és másnál sem járt még a gép. 4 partíció van rajta: 500 MB EFI, 128 MB, 500 MB Recovery, ~930 GB rendszer.

"Hagyományos recovery partíció sincs, csak egy 500 MB-os." Nem 500 GB-t írtam. Pont annyi amúgy sem lehetne, ha egy partíció van egy 500 GB-os a HDD-n, ahogy te értetted. Úgy veszem észre, hogy vagy félreértetted, amiket eddig írtam, vagy nem elég figyelmesen olvastad el.

Nem mondtam, hogy nincs hozzá telepítő média. Csak azt, hogy nem tudom van-e, mivel hozzám nem jutott el. Nyilván, ha nem lenne ilyen f*s a rendszer, akkor egyáltalán nem is lett volna rá szükség ahhoz, hogy egy update felmenjen. Egy vicc, hogy egy legális rendszerre nem hajlandó felmászni a frissítés. Saját gépen élmény volt anno 8.1-re frissíteni. Csomó dolgot elrontott, rakhattam volna újra, csak nem értem rá. Pár hónap alatt magától (frissítésekkel) helyrejött szerencsére.

Mivel nem csináltam még felújítást, így fogalmam sem volt róla, hogy mit fogad el. De pont ezt nem sikerült megválaszolni. Az újratelepítés ilyen szempontból teljesen más szerintem. A sima 8.1-eshez való kulcsot a 8.1 Pro telepítő nem hiszem, hogy elfogadta volna. Vagy tévedek? Felújításhoz viszont nem kért kulcsot és beaktivált is maradt. Hálózathoz nem jutott, mivel lepucolta a drivert.

[ Szerkesztve ]

(#52569) pakriksz


pakriksz
őstag

hogy lehet ebben a szerencsétlen rendszerben egy drivert eltávolítani? egy secdrv.sys-t szeretnék leszedni, hátha emiatt van az hogy 10-ből 6x sleepből való visszatéréskor fekete képernyő marad, de nem találtam rá megoldást. Ugye nem a jó öreg csökkentett mód és ott törlés módszert kell használni?

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#52570) kispx válasza pakriksz (#52569) üzenetére


kispx
addikt

Device Managerben.
Csak egy kicsit keresgélni kell.

A system information
Software Enviroment/System drivers ágában kapsz egy kis segítséget, hogy mihez tartozik.

[ Szerkesztve ]

(#52571) pászka


pászka
aktív tag

Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani hogy miként tudnám win 8.1-ben a fiókképemet a gépen törölni? Egyszerűen nem találok ilyen opciót. Módosítani tudom másik képre de a régebbieket nem tudom törölni.

AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)

(#52572) daimonion válasza pászka (#52571) üzenetére


daimonion
senior tag

mivel microsoft fiokodról van szó be kell lépned böngészőn keresztül a MS fiókodban és ott kell ezeket a beállításokat keresni.NEM a Gépeden van ez hanem a NETEN:

(#52573) Gabesz1019


Gabesz1019
senior tag

Win 8.1-et szeretném feltenni. Jelenleg egy AMD Athlon 64 x2 3800+ processzorom van, 2GB RAM-al. Most vettem hozzá még 2GB RAM-ot. A kérdésem az lenne, hogy Win 8.1 64 bit-es változata futna ezzel a processzorral?

(#52574) quailstorm válasza Gabesz1019 (#52573) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Win 8 menne, 8.1 32bit menne, 8.1 64 bit NEM MENNE.
CMPXCHG16b
Ez elvileg hiányzik a CPU-ból.

(#52575) Fire/SOUL/CD válasza megema (#52568) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Telepítőmédiát nem mellékelnek W8.1-el előtelepített gépekhez, azért teszik fel a Recovery partíciót, hogy onnan fut a gyári(Dell által írt kód, ha így jobb) visszaállítás, és ahhoz nem kell semmilyen telepítőmédia, azaz a ""Ez mind szép, meg jó, de telepítő/helyreállító média nélkül ez se lett volna kivitelezhető." nem igaz. (felső kategóriás Dell-eknél ingyen adják, ha kéri a vevő(pl Alienware)
Linkeltem hogyan kellene ez kivitelezni, vagy esetleg nálad kéri a telepítőlemezt? (Mert nem kérhetné)
Ha a gyári recovery elindul, az a a "beégettet" kulcsot automatikusan beolvassa, ezzel nem kell törődnöd.

Ha valamiért nem megy a beépített recovery, akkor megpróbálkozhatsz külön telepítővel, de mint írtam, ott 50% az esélye, hogy feltelepül avagy sem, mert a kereskedelmi forgalomban kapható/MSDN-ről letölthető eredeti OEM telepítők, meg a Dell által moddolt telepítők nem egyeznek meg, sajnos nem minden esetben lehet telepíteni.

Korábban meg abban maradtunk, hogy célszerű lenne újratelepíteni, hisz patt helyzet alakult ki, nem tudod feltelepíteni semmilyen módon a frissítéseket, ráadásul manuálisan is felpakoltál korábban olyan frissítéseket, amire semmi szükség sem volt.
Szóval pótolhatatlan adatokról külső eszközre mentés, aztán reinstall, először próbálkozz a beépített recovery opcióval, ha valamiért nem menne, akkor meg OEM telepítővel(olyan verzióval, amivel elő volt telepítve) és remélhetőleg sikerrel jársz. Ha nem, akkor marad a Dell Support és érdeklődd meg mennyiért küldenek telepítőlemezt(mint írtam korábban is, lehet, hogy ingyen vagy minimális összegért megkapod.

Sweet Lou 6
Ha közvetlenül a fényképezőről próbálod megnyitni, meg ha lemásolod a képeket, akkor is, mindkét esetben ugyanez a szitu?

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#52576) Sweet Lou 6 válasza Fire/SOUL/CD (#52575) üzenetére


Sweet Lou 6
addikt

Nem a fényképezőgépet, hanem annak a memóriakártyáját szoktam a géphez csatlakoztatni (mondjuk kb. ugyanaz a helyzet), de igen, sajnos akkor sem nyit meg semmilyen képfájlt. nemsokára kipróbálok egy csökkentett módot meg egy Malwarebytes scant, hátha okosabb leszek tőle.

sweetlou6.wordpress.com

(#52577) premete válasza Fire/SOUL/CD (#52575) üzenetére


premete
veterán

Netről le lehet szedni Dell 8.1 OEM-et, kulcs jó hozzá az eredeti, ha alaplap csere van, akkor pedig adnak új kulcsot.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#52578) Maxell014


Maxell014
senior tag

Sziasztok
Valaki megtudja mondani, hogy a windows miért szokta néha felpörgetni 100%-ra a HDD-t ? Windows 8.1 64bit, ezt valahogy ki lehet kapcsolni vagy mit lehet vele kezdeni mert elég idegesítő mikor emiatt meglassul a masina...

(#52579) F_Zolee válasza Maxell014 (#52578) üzenetére


F_Zolee
veterán

Víruskereső vagy még az előtöltés lehet.

(#52580) Maxell014 válasza F_Zolee (#52579) üzenetére


Maxell014
senior tag

és esetleg megtudod mondani, hogy mit lehet azzal kezdeni ?

(#52581) Visormail válasza Maxell014 (#52578) üzenetére


Visormail
addikt

Feladatkezelő/erőforrásfigyelő/lemez fülön nézd meg mi pörgeti. (superfetch, indexelés, töredezettségmentesítés, vírusirtó, torrent, akármilyen program is lehet)

Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

(#52582) F_Zolee válasza Maxell014 (#52580) üzenetére


F_Zolee
veterán

Szolgáltatásnál letiltod és figyeled lesz-e ilyen továbbra is. De az azzal jár, hogy lassabban tölt majd be a win, meg lehet a programok is...Már az előtöltés kikapcsolása esetén.

[ Szerkesztve ]

(#52583) Maxell014 válasza Visormail (#52581) üzenetére


Maxell014
senior tag

én nem találom az erőforrásfigyelőt

(#52584) Fire/SOUL/CD válasza premete (#52577) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Ha hivatols Dell forrásból/oldalról van linked, azt megoszthatod.
(Anno én is bezserezhettem volna az AutoCAD-t a netről, csak az AutoDesk support elhajtott volna messzire...) :DDD

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#52585) premete válasza Fire/SOUL/CD (#52584) üzenetére


premete
veterán

Melyik részét nem érted, az "eredeti" kulcsot, vagy az alaplapcsere esetén a Delltől kapott új kulcsot?
Szerinted a Dell Support eredeti kulccsal elhajtana, ami tőlük van?
Vagy szerinted az Autodeskre tartozik a Dell OEM gyári windows 8.1 kulcs?

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#52586) Fire/SOUL/CD válasza premete (#52585) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Te meg melyik részét nem érted? Linkelj Dell oldalt, ahol legálisan/ingyenesen letölthető az adott gépnek megfelelő Dell W8.1 ISO. "Netről le lehet szedni Dell 8.1 OEM-et..."

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#52587) kispx válasza Maxell014 (#52583) üzenetére


kispx
addikt

ctrl + shift + esc -> teljesítmény -> erőforrás figyelő

(#52588) premete válasza Fire/SOUL/CD (#52586) üzenetére


premete
veterán

Elárulok neked valamit: mindegy honnan töltöd le az oem isot, nem a letöltéstől lesz legális, hanem egy legális kulcstól, amit az oem-gyártótól kapsz hozzá.
Másik dolog : semmi köze a Wondows 8 oemnek az Autocadhez. :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#52589) megema válasza Fire/SOUL/CD (#52575) üzenetére


megema
őstag

Tisztában vagyok vele, hogyha van Recovery partíció, akkor nem adnak telepítőmédiát. Mint mondtam nem kezdő vagyok. :U De most azt ugye nem gondolod komolyan, hogy egy 500 MB-os Recovery partíció (ami félig van pakolva) jó bármire is?

Ahogy látom megint nem sikerült értelmezni, amit írtam. Már rég kész vagyok a géppel.

Nem úgy csináltam, ahogy linkelted, hanem Shift + Újraindítás után a Hibaelhárítás menüpontból A Windows FELÚJÍTÁSA opciót választottam. Újraindítás, majd felhasználó azonosítás után kapásból kiírta, hogy helyezzek be telepítőtelemezt vagy helyreállítási adathordozót. De ha a Frissítés és helyreállítás » Helyreállítás menüből a legfelső opciót (felújítás) kiválasztásával indítom a folyamatot, akkor is ugyanúgy kéri a médiát. Tehát MSDN-ről beszereztem egy megfelelő Win 8.1 Pro (with Update) ISO-t (azaz a problémás KB2919355 csomagot tartalmazza), csináltam telepítő pendrive-ot, majd bedugtam és ment minden, mint a karikacsapás. Mindent rendbe tett, a teljes partíció tartalma megmaradt, a telepített programokat és drivereket leszámítva. (Természetesen a teljes merevlemezről csináltam mentési képet korábban a biztonság kedvéért.) A rendszer egy aktivált, sima 8.1 volt, de gond nélkül elfogadta a 8.1 Pro telepítőt, és aktivált 8.1 is maradt a végére.

Másnak se tűnt fel, hogy már megoldottam a dolgot (tehát kínaiul írok), vagy csak te nem olvastál figyelmesen?

(#52590) premete válasza megema (#52589) üzenetére


premete
veterán

Teljesen jól csináltad, így is működik a gyári kulccsal, nincs ezen mit ragozni, nálam is ment így. Én mondjuk a w8.1 pro retailt töltöttem le, és nem a Dell kulccsal, hanem az msdn-es retailt kulccsal raktam fel, majd a régi w8-as mediacenter kulccsal még hozzáadtam a mediacentert, amit ugye a delles 81 oem kód, vagy MS VL kód beadása után nem lehet.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#52591) golyós


golyós
őstag

(#52557 erre nincs valami ötletetek?Hogyan tudnám kideríteni mi "használja" a hangkártyát.Az előbb még volt hang a Youtube-on most meg az is néma.

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#52592) trialboj válasza szabonagyur (#52393) üzenetére


trialboj
őstag

Üdv,

Érdekelne hogy miért nem lehet még egy kurva naptárat sem megnyitni ha nincs bejelentkezve az ember? És hogy lehet az e-mail fiójot nem hotmailes címmel összehozni?

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#52593) maestro87


maestro87
őstag

Hali!

Erre valaki tudja a megoldást? (részben ide is tartozik a kérdés)

(#52594) Tournament válasza trialboj (#52592) üzenetére


Tournament
aktív tag

hotmail alatt mit értesz hogy nem MS :DDD ?

Gmailal is megy csak akkor nem fog menni az alkalmazások kőzül a ONEDIVE meg pár alkalmazás :D

(#52595) cattus válasza Tournament (#52594) üzenetére


cattus
őstag

Ez nem igaz. MS fióknak bármilyen e-mail címet meg lehet adni és menni fog minden szolgáltatás.

Do the thing!

(#52596) Tournament válasza cattus (#52595) üzenetére


Tournament
aktív tag

Hány gigás one drivod ha bármilyet megadhatsz ? :D

[ Szerkesztve ]

(#52597) CJ4567 válasza Tournament (#52594) üzenetére


CJ4567
veterán

Gmailos címmel megy nálam a OneDrive.

No Sana No Life

(#52598) VoidXs válasza Tournament (#52596) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Erre én is gondoltam, hogy lehet így szerezni párszáz terabájtot, de biztos van valami host-limit.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#52599) pmheros válasza quailstorm (#52574) üzenetére


pmheros
senior tag

(#52573) Gabesz1019 Win 8.1-et szeretném feltenni. Jelenleg egy AMD Athlon 64 x2 3800+ processzorom van, 2GB RAM-al. Most vettem hozzá még 2GB RAM-ot. A kérdésem az lenne, hogy Win 8.1 64 bit-es változata futna ezzel a processzorral?
Nálam a tesztgépen fut csak a 8.1u1 x64, az viszont csak egy AM2 -es x2 3600+. A Cpuworld szerint még a korábbi E4 s939 -es x2 -ők is tudják a CMPXCHG16b -t. Ha csak ennyi kell neki, akkor menni kéne a 8.1 -nek

nem vagyok tökéletes

(#52600) quailstorm válasza pmheros (#52599) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Athlon 64-re azt írták neten hogy nem tudja.
De meg kell nézni aidával, cpu-zvel, meg ki kell próbálni.
Meg van ugye a buherált telepítő.

alert

Ezen kívül lenne egy kérésem felétek. Valaki legyen szíves felrakni az Asphalt 8-at a gépére, és a verseny előtti booster vásárlós részt lefotózni, feltölteni netre. Erre gondolok.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.