Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-04 16:14:18

LOGOUT.hu

A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52701) kemotox válasza Bjørgersson (#52696) üzenetére


kemotox
addikt

Először mikor kipróbáltam 8.1-et, hú mi volt. Kb 5 percig sikeresen visszatartottam a hányásomat, aztán reinstall win7 :C Mostanában meg egyre jobban fészkelődött a gondolat, hogy csak kéne adni neki még egy esélyt, ha már meg tudom szerezni ingyen. Alapvetően szeretek új dolgokat kipróbálni, viszont a jól megszokott dolgokat is szeretem. Szóval érdekes a dolog.
A lényeg, hogy megint kipróbáltam és basszus, annyira belebuzultam, hogy az hihetetlen. Még Total Commandert sem raktam fel, megtetszett az intéző is :D
Anno először a Start menü hiányzott nekem is. Két dolog miatt:
- A kereső. Régen ha mondjuk példának okádék a Paint nevű szofisztikált képszerkesztő apparátust akartam futtatni, akkor ez volt a menet: Start gomb - "paint" begépel (sokszor csak "pa", vagy "pai") - enter. Így volt a leggyorsabb, mivel elég gyorsan gépelek. (kocka évek egyetlen haszna :D)
Most pedig majdnem ugyanez, csak start gomb helyett Start + S. Kipipálva.
- Sok cuccot rögzítettem a start menüben, meg a tálcán, így az asztal szép tiszta maradt, még is elértem sok progit két kattintással. Ez most sem változott. Ugyanúgy megnyomom a Start gombot, csak épp nem ~ 10 program ikonja jelenik meg, hanem vagy harmincé, plusz egyből látom, hogy hány fok van odakinn, jött-e levelem, stb stb. Sokkal jobb, mint a régi módszer.

Adj neki egy (vagy mint én, kettő) esélyt, ha megszokod az új dolgokat, elrendezéseket, szerintem neked is be fog jönni.

(#52702) King Unique válasza #19617792 (#52695) üzenetére


King Unique
titán

Igen, csak egyrészt ott a bibi, h az a fajta tákolhatóság sosem volt jellemző Windows-okra és vsz nem is lesz...viszont attól még lehet jó a rendszer. Ha vkinek mégis előbbi kéne, akkor meg lehet használni Linuxot only-ként, akár neked is. :)
A másik, h rendben, mki kénye-kedve szerint alakítgathat ezt azt a Win8 alatt is. Start menü, miniálkalmazások stb., utóbbit én is raktam fel. Viszont az ő kérdése arra vonatkozott, h hogyan lehet 100 %-osan átalakítani, tálca, ablakkeret, gombok stb.
Na mármost, egy új rendszer eleve mindig hoz dizájn, megjelenés terén is vmi újat, ami a régitől, az előző verziótól kicsit eltérő lesz. Viszont ez általában idővel könnyűszerrel megszokható, ha nem így lenne, akkor mki Win7 alatt is XP skint használna... :D
Ha vkinek mégse megy, akkor meg vissza lehet állni a korábbi verzióra és Win7 driverhiány se rettent el néhányakat Win8-cas gyári notiknál, mert erre is láttam példákat.

Azt se értem, h miért nem lehet benne sok mindent beállítani :F Szerintem egy átlag usernek, de még talán egy advanced-nek is bőven elég, illetve ott a fentebb említett "GOD-mode" lehetőség is.

(#52700) szabonagyur : így van :K , KDE meg hasonló dolgok.... használjon az ilyen Linuxot azt kész, ne itt trollkodjon.

[ Szerkesztve ]

(#52703) szabonagyur válasza kemotox (#52701) üzenetére


szabonagyur
félisten

A start menü kereső most is úgy megy, mint Win7 esetében, hogy start gombot megnyomod és írod hogy mi kell, de igen mellette lehet úgy is ahogy te írtad. :)

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#52704) King Unique válasza kemotox (#52701) üzenetére


King Unique
titán

Így van, főként csak megszokás és hozzáállás kérdése...
Viszont tényleg nem rossz ez a kezdőképernyős elérés dolog és azt se lehet mondani, h kevésbé lenne rugalmas, v hatékony, mint a sima start menü.
Csak az a bizonyos hozzáállás miatt lesz megint átszabva az egész, illetve "visszahetesítve" a 9-ben, holott egy jól működő megoldás (volt)... :U Remélem azért a desktop verzióban Metro bekapcsolható lesz, ha megsem, az se baj, mert 8.1-nek 2023-ig lesz támogatása. :)

[ Szerkesztve ]

(#52705) Tournament válasza King Unique (#52704) üzenetére


Tournament
aktív tag

Azt olvastam ami érintő képernyős azzon bekapcsol a kezdő képernyő majd ,ahol nincs ott a start indul majd . max regedit mokkolás lesz kb . Legalábbis remélem .

(#52706) moklys1 válasza moklys1 (#52661) üzenetére


moklys1
aktív tag

Dell 5537-be szeretnék ssd-t. A gépen előtelepített win 8-van rejtett partíción hdd. Hogy tudom majd SSD-re telepíteni? Hiszen ennél a verziónál nincs olyan, hogy partíció választás stb.---

Nem hiszem el :W h még senki nem találkozott ilyen feladatt :S
Továbbra is várok ötleteket :)

[ Szerkesztve ]

(#52707) szabonagyur válasza King Unique (#52704) üzenetére


szabonagyur
félisten

Teljesen mindegy szerintem Win9 esetében mennyire fog hasonlítani a 7-re, mivel nem 100%-ig fog úgy kinézni... Nem is értem miért nem a WinXP témát sírják vissza...

@(#52706) moklys1: csak nyugalom... ha hozzáértő jár erre majd ír... amúgy meg ott a kereső volt már téma szerintem nem egyszer...

@(#52705) Kabalabula: amíg nem jön ki a hivatalos addig semmi sem biztos :D

[ Szerkesztve ]

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#52708) King Unique válasza Tournament (#52705) üzenetére


King Unique
titán

Remélem én is, mert a csak desktop only használati mód, azért visszalépés lenne...
Bizakodom, hogy lesz Metróra használatára normális opció is, nem csak a kihízott Start menüből indítgatva az appokat, v a registry buhera, mert egyik sem az igazi.

(#52707) szabonagyur : pedig Win9 sikere az átlag userek körében pont attól fog függni, mennyire fog Win7-re hasonlítani. :K Kapásból az új hibrid Start menü kapcsán is kíváncsi leszek, mennyire fogja elnyerni a tetszést, v nem...

[ Szerkesztve ]

(#52709) Tournament válasza moklys1 (#52706) üzenetére


Tournament
aktív tag

DVD meghajtót kiveszed SSD be a helyére és Rá kell másolni a megfelelő programmal

(#52710) #41133696 válasza Bjørgersson (#52682) üzenetére


#41133696
törölt tag

(#52711) moklys1 válasza Tournament (#52709) üzenetére


moklys1
aktív tag

:) na ettől a ponttól kezdve részletesebben kérem

(#52712) quailstorm válasza moklys1 (#52711) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Norton ghost vagy acronix trueimage segítségével átmásolod a partíciókat.
Macrium reflect is jó lesz.

(#52713) #19617792 válasza szabonagyur (#52700) üzenetére


#19617792
törölt tag

de így a rendszer nem fejlődik UX tekintetében, hanem lemarad a konkurenciához képest.

(#52702) King Unique: csak amíg a Linuxra nem érhetők el produktív szoftverek jó része és játékok, addig nem igazán alternatíva. addig meg hadd legyen már elvárásaim a Windows-szal szemben.

"Na mármost, egy új rendszer eleve mindig hoz dizájn, megjelenés terén is vmi újat, ami a régitől, az előző verziótól kicsit eltérő lesz."

Windows esetében igen kicsik a változások. cserélődik egy téma, egy menü, stb. most a ModernUI. oké, jött ASLR, DX10+, na jó, cserélődött a kernel / driver-modell XP->Vista változásnál, de maga a rendszer felette olyan drasztikusan nem tér el. pl. még mindig a retardált SQL-like registryt használjuk. a Start menü / Start képernyő még mindig ugyanannak a bugyuta mapparendszernek ad felületet ahelyett, hogy intelligensen maga kategorizálná a telepített dolgokat és oldaná meg a kategória és a szemét kérdését (pl. telepítesz valamit, tonnyányi hulladék kerül még a szükséges 1 ikon mellett)

"Azt se értem, h miért nem lehet benne sok mindent beállítani"

megnézted a winaero-s linket? szemezgess, mi minden férne még el a Windowsban, mert nem hiszem el, hogy 16-20 GB-s OS-ben nem férne el... bőven. ezek azok az apróságok, amik sokat dobnának a rendszeren.

(#52714) Bjørgersson válasza #41133696 (#52710) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Néztem igen, de ez sem az igazi. :N Mindenesetre köszönöm!

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#52715) moklys1 válasza quailstorm (#52712) üzenetére


moklys1
aktív tag

De a 120 ssd-re ? :O
Az lehet, hogy recovery dvd ről indiítom, h ne pakoljam tele a kis ssd-met. Vagy most csinálnék egy dell mentést egy 16 GB-os pendrive-ra?

(#52716) szabonagyur válasza #19617792 (#52713) üzenetére


szabonagyur
félisten

Lemarad, és? Nincs konkurenciája a Windows-nak ahogy te is írtad, Linuxra nem sok minden van. Fejlesztik szép lassan nyugodtan, nem olyan biztos az sem amúgy, hogy egy ilyen nagy közösség által használt rendszernél beválna a részletes konfigurálás lehetősége sem... (Ott az Android is.. amíg nem a vasalón is az volt azzal sem lett baj, aztán most a sok gyártó annyira szétcseszi, hogy számítógép szintű hardverrel rendelkező eszközök akadoznak.)

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#52717) King Unique válasza #19617792 (#52713) üzenetére


King Unique
titán

Igen csak ezek az elvárások nem létfontosságúak a rendszer produktív használatához és egy részük szubjektív...illetve nem a Linuxhoz kéne hasonlítani, mert ha annyival jobban megfelel, akkor tessék azt használni. Csak ugye ott az említett inkompatibilitás, hiányok annál is, tehát marad a Windows, aminél meg ezek a lehetőségek vannak, v max 3rd party progikkal való farigcsálás. :)
Bár jó ötleteket vetettél fel és akár jó lenne ez a megoldás is :K , de amíg ennyire maradi a user réteg és képtelen alkalmazkodni a változásokhoz, amiben persze MS is kicsit hibás, h sok évig egyenrendszert tett eléjük, addig a legkisebb módosítással is óvatosan kell bánniuk a fejlesztőknek. Lásd Metro, hiába nem egy rossz megoldás, mégis le lett húzva...

[ Szerkesztve ]

(#52718) quailstorm válasza moklys1 (#52715) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Azt ne mondd hogy a recovery partíció és csak a Windows nem férne rá.
Még nekem is el van a 8.1 100GB alatti helyen pedig én aztán fogyasztom a helyet!

(#52719) premete válasza szabonagyur (#52707) üzenetére


premete
veterán

Nem a kinézeten fog eldőlni szerintem, hanem azon, hogy fog-e működni. A windows 8.1 kb. olyan, mint egy linux-disztró alfa-állapotban, hol ez nem megy, hol az nem megy, ugyanazon a hardveren újratelepítés után mindig más hibák jönnek elő. :)
Talán ezt a tapicskolós/csempés figurát sem kellene erőltetni, nem hiszem, hogy céges környezetben lecserélik a 27"-os monitorokat tapizósra a MS kedvéért.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#52720) szabonagyur válasza premete (#52719) üzenetére


szabonagyur
félisten

Én értem amit te írsz, hogy cégeknek nem kell, stb. ezzel nincs is bajom illetve azzal sem ha valakinek itt nem kell a 8.1 és 7-et használ. Engem csak az zavar, hogy teljesen átalakítani a Win8-at Win7-re, amikor a Win7 lényegében ugyanaz, de semmiképpen nem rosszabb. A Win7 átalakítása Win8-ra még valamennyire elfogadható hiszen sokaknak szoftver inkompatibilitás vagy hardver miatt nem lehet átállni 8-ra de tetszik a felülete. És ha olvasod a beszélgetést te is látod, hogy a kollégáknak a kinézet a problémás nem az, hogy valami nem megy rajta...

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#52721) maestro87


maestro87
őstag

Hogy lehet módosítani a ctrl+alt+del lenyomásakor megjelenő felület színét, hogy kontrasztosabb legyen? Jelenleg ha lenyomom a kombinációt akkor a háttér sötét szürke és a megjelenített szöveg is alig tér el a háttér színétől vagyis nem sok mindent látni. Jó lenne ha mondjuk sárga lenne a megjelenített szöveg.

[ Szerkesztve ]

(#52722) rgeorge


rgeorge
addikt

Kicsit más téma, itt már próbáltam, de nincs válasz: ismer-e valaki navigációra (hangos, "turn by turn", szóval ami mondja is, mikor, merre kell menni) képes Windows 8.1-es alkalmazást? Tabletre, nyilván. A HERE Maps több forrás szerint tudja, de a gyakorlatban nem, csak útvonalat tervez, és magyar nyelven sem tud. A Maps Pro tud navigálni, de magyar nyelvű tableten magyar nyelvű utasításokat olvas fel "angolul", tehát használhatatlan.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#52723) negyven2 válasza negyven2 (#52649) üzenetére


negyven2
veterán

Sikerült megoldanom a hibát. Annyi volt a gond, hogy eltűnt az usbstor.inf a C:\Windows\inf mappából (hogy hogyan azt nem tudom). Ha másnak is lenne hasonló problémája akkor meg tudja oldani úgy hogy a C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository mappában megkeresi a legfrissebb dátumú usbstor.inf_xxxxxxxx mappát és onnan visszamásolja, majd az eszközkezelőben frissíti a hibás USVB vezérlő driver-jét. Előfordulhat, hogy az usbstor.inf fálj mellet hiányzik még az usbstor.pnf fájl is, de azt ugyan ilyen módon meg lehet csinálni.

[ Szerkesztve ]

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

(#52724) ollie válasza knoz91 (#52668) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nekem Acer laptopon nincs semmi ilyen gondom, energiagazdálkozás az alapértelmezetten van.

(#52722) rgeorge: a Here Mapsnak kell tudnia a hangos navigációt, biztos nem a programmal van a gond.

[ Szerkesztve ]

***

(#52725) maestro87 válasza maestro87 (#52721) üzenetére


maestro87
őstag

Megtaláltam, a kezdőképernyőn.

(#52726) rgeorge válasza ollie (#52724) üzenetére


rgeorge
addikt

Ezek szerint velem van gond, két eszközre is telepítettem, de az útvonal megtervezésén kívül másra nem tudtam rávenni. Nincs navigáció indítása, vagy hasonló lehetőség. Az még lehet, hogy ha elindulok vele, akkor megszólal.
Ha Te biztosra tudod, hogy tudja a hangos navigációt, akkor segíthetnél beindítani.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#52727) ollie válasza rgeorge (#52726) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Most nem tudok segíteni. Évekkel ezelőtt használtam utoljára, akkor Nokia telefonon. Most nincs olyan eszközöm, amin futna. De csodálkoznék rajta, ha kivették volna belőle a navigációt, hiszen az a lényege a programnak.

Ugye van GPS vevő azokban az eszközökben, és be is van kapcsolva a GPS? Továbbá látják is a műholdakat? Az is lehet gond, ha épületben vagy.

[ Szerkesztve ]

***

(#52728) rgeorge válasza ollie (#52727) üzenetére


rgeorge
addikt

Hát éppen ez az, hogy a Windows 8.1-es alkalmazás nemrég jelent meg, és pont abban nem találom a hangos navigációt. A Windows Phone verzióban ott van (HERE Drive néven), de itt csak Maps van. Azért köszönöm.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#52729) ollie válasza rgeorge (#52728) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mondjuk most az ugrott be, hogy lehet hogy csak a windows phone 8.1-hez van drive.

***

(#52730) szabonagyur válasza rgeorge (#52726) üzenetére


szabonagyur
félisten

Hello

WP platformon tud navigálni az biztos, de a kérdés, hogy itt is tud e, mivel egyetlen cikkben illetve a Store beli leírásban sem találtam rá utalást. Leírás szerint is inkább csak útvonaltervezésre jó.

UI: felraktam, navigálni nem tud Windows alatt, útvonaltervezésre jó, mint a Google Maps.

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#52731) rgeorge válasza szabonagyur (#52730) üzenetére


rgeorge
addikt

Akkor egyetértünk, (egyelőre) nem tudja a hangos navigálást, remélem ez változni fog. Ennél nehezebb kérdés lesz a natív SDK kérdése, azaz hogy lehet alkalmazásból (Windows Store vagy mezei Windows) megszólítani a HERE Maps-t egy címmel, vagy többel, esetleg egy vagy több koordinátával és rávenni, hogy tervezzen oda utat.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#52732) King Unique válasza Jazz (#52650) üzenetére


King Unique
titán

Az Isten üzemmód működik eme cikk alapján, nem csak Win7, de Win8/ 8.1 alatt is.
Tetszőleges helyen új mappát létrehozunk és átnevezzük a következőre:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Valamint, ha nem az asztalra tettük (mint én), természetesen létrehozható parancsikon is, de rögzíthető a kezdőképernyőre is, ami talán (nekem) még kényelmesebb:

Bár én azt hittem, h minden helyen megjelenik majd valami + menüsor, speciális kapcsolók stb., de igazából csak arról van, szó, hogy kapunk egy vezérlőpulthoz hasonló, aprólékosan lebontott beállítási felületet.
Szóval szerintem nem akkora durranás, de akinek kedve van, kipróbálhatja. :)

[ Szerkesztve ]

(#52733) Ice&Lime


Ice&Lime
veterán

Indításnál ezt ki lehet hagyni teljesen? (nincs pass.)

[ Szerkesztve ]

(#52734) VoidXs válasza Ice&Lime (#52733) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Nem, ez a betöltésnek a profilodra eső része.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#52735) rita7107 válasza rgeorge (#52731) üzenetére


rita7107
aktív tag

Sziasztok!
Áruházból GT Racing 2 letöltött játék hibásan jeleníti meg a menüt.
Valaki találkozott már ilyen hibával? Az Asphalt 8 tökéletesen megy rajta ott nincs hiba.

Íme a kép:

A konfigom:
Asrock alaplap
C2D 3,3 GHz
4GB Ram
ATI 2600XT 1GB
EREDETI 8.1 64BIT

Köszönöm a segítséget!

(#52736) szabonagyur válasza rgeorge (#52731) üzenetére


szabonagyur
félisten

Na ez jó kérdés, ez a jövő zenéje, de így, hogy teljesen MS tulajdonú a Nokia szerintem várható itt is javulás :)
Szerintem akár várható a WP szerű Cortana megjelenése is majd.

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#52737) Ice&Lime válasza VoidXs (#52734) üzenetére


Ice&Lime
veterán

Kár, köszi.

(#52738) cog777 válasza moklys1 (#52706) üzenetére


cog777
senior tag

Tobb lehetoseg van. Nekem egyik sem jott be :)

1. keresel egy programot amio klonozza a hdd-t az ssd-re.

2. csinalsz egy helreallito pendrive-ot/dvd-t, kiveszed a hdd-t es helyreallitod az ssd-re.

Problemam mindig a volt h tul kicsi az ssd-m 64,GiB igy nem kenyelmes a Windows-nak. Inkabb gyorsitotarkent hasznalom kulon programmal.

[ Szerkesztve ]

HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11

(#52739) quailstorm válasza rita7107 (#52735) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Nekem hibátlan. GTS450 geforce.

(#52740) moklys1 válasza quailstorm (#52718) üzenetére


moklys1
aktív tag

Persze elfér ideiglenesen - de a kérdés, hogy ott kell hagyni végleg???

(#52741) quailstorm válasza moklys1 (#52740) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Mert olyan nagy a recovery partíció?
Tőlem maradhat a HDD-n, csak legyen meg. És akkor SSD-n csak a Windows. De sose dolgoztam ilyen recovery partíciós cuccokkal. (csak OS mentessel)

[ Szerkesztve ]

(#52742) gabo89 válasza Bjørgersson (#52682) üzenetére


gabo89
senior tag

link Én ezt használom.

indul a sörös aludni

(#52743) Bjørgersson válasza gabo89 (#52742) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Ilyet kerestem, köszönöm szépen! :)

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#52744) rita7107 válasza quailstorm (#52739) üzenetére


rita7107
aktív tag

Sajnos nekem ilyen hibás a kép. A fiam meg rágja a fülem hogy apa csináld már meg! :W

(#52745) moklys1 válasza cog777 (#52738) üzenetére


moklys1
aktív tag

Nekem a 2. pont szimpatikus én is erre gondoltam.
Megmutatom mim van: (ez is elég lett volna? Ha jól értem akkor ez csak az op. rendszert tartalmazza driverek nélkül, de hát ez kell nekem :)

És készítettem egy másolatot 12 GB-nyi mentést pendrivera ezt is mutatom. Szerinted ez így jó lesz? Ez szerintem már drivereket is tartalmazza.
És akkor nem kell hdd klónoznom stb. :)

(#52746) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Az normális, hogy a Windows Update magától átvariálja a beállításokat és magától telepít minden frissítést? 3/3 telepítésnél jelentkezett eddig ez a jelenség.

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#52747) moklys1 válasza quailstorm (#52741) üzenetére


moklys1
aktív tag

Igen ám de hdd-ről hogyan juttatom a tudatára a telepítőnek, h nekem SSD-re kell települnie. Korábban írtam, h ez nem kérdezz semmit, h hova települ... Szerintem úgy feltelepítené magát hdd-re, h csak füstölne... és akkor ott vagyok ahol... ssd meg üres.

(#52748) quailstorm válasza rita7107 (#52744) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Szerintem régi a videokártya. Annak a driverével csinálhatsz valamit.
Akkor ilyen a kép ha valami utasítást nem tud kezelni a VGA. Intel HD-n Asphalt 8 is csodálatosan tud kinézni...

Egyébként meg adj neki valami értelmesebb játékot ;]

(#52747) moklys1: a jelenlegi W8 telepítés miért nem jó? Egy az egyben átmásolod, bootolható is marad. Nemrég csináltam ilyet. Ráérsz később szenvedni.

[ Szerkesztve ]

(#52749) Воланд válasza szabonagyur (#52736) üzenetére


Воланд
titán

a here mondjuk pont maradt a nokianal.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#52750) moklys1 válasza quailstorm (#52748) üzenetére


moklys1
aktív tag

:D még ilyet nem csináltam, h lemásoltam a telepített windowst :) És h, copy-paste oszt jó. Na persze bekapcsolom a rejtett fájlok láthatóságát. És egy stabil rendszert kaptál???

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.