Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Widescreen TFT-k pro/kontra - Milyet? Melyiket? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5801) Rover623 válasza ottkar (#5772) üzenetére


Rover623
félisten

Butaságot beszélsz.
A Hannspree 2004 óta foglalkozik LCD technológiával. A kezdetektől gyártanak pl. ipari LCD kijelzőket. A Hanns-g egy újonnan bevezetett brand, kb. mint az Asrock az Asus esetében. Az eredeti Hannspree LCD TV-k és monitorok nálunk nem nagyon voltak eddig ismertek, de ez nem az ő hibájuk.

primus inter pares

(#5802) ottkar válasza katt777 (#5796) üzenetére


ottkar
addikt

Csak az üveg és a kenény fényes műanyag egészen más mint a TFT-k bevonatos felülete. ami a felvitt réteg miatt kényesebb. És természetesemn a nyomásra is fokozottan érzékeny, és sérülékeny.

(#5803) ottkar válasza Rover623 (#5801) üzenetére


ottkar
addikt

"Hanns.G monitorok

Bár a cég első monitorjait csak 2006. április 10-én gördítették le a gyártószalagról, három hónap alatt több mint 160.000 darabot adtak el Európában. A HannsG monitorok - melyek kiváló minőségüknek és különleges, "retro" formatervezésüknek köszönhetően - bevezetésük óta töretlen sikerrel forgalmaznak a világpiacokon."

Nem az ujjamból szoptam a Difo nevű weblapon olvasható a fenti szöveg.Annyi igaz hogy azt rosszul írtam hogy tavaly.

[ Szerkesztve ]

(#5804) Her válasza ottkar (#5803) üzenetére


Her
csendes tag

Bocs hogy belekontárkodom,de Rovernak igaza van. Asszem még laptopokba is gyártottak kijelzőket ,asztán kitalálták,hogy miért ne gyárthatnának teljes monitort. De ez abszolute mellékes ,valóban korrekt darabokat gyártanak (szerintem)

(#5805) katt777 válasza ottkar (#5800) üzenetére


katt777
félisten

Sztem nem is akarod érteni, miről írok.
Tisztában vagyok az eltérés és a hiba technológiai jelentésével is (ahogy nem is pixel-eltérésnek nevezik a hibát, ugye). Ahogy amikor bankban dolgoztam is, mondhattam volna, hogy kevesebb pénzt fizetek ki az ügyfélnek, mint kéne, mert az belefér egy általam (esetleg a kollgáimmal), az ügyfél igényeinek totális figyelmen kívül hagyásával, önkényesen megállapított szabvány tűrésébe, de attól még a főnököm hibának találta volna, és simán kirúg. Nem tudom, hogyan lehetne veled ezt megértetni, ha már ennyire jól bekondicionáltak.
Azt sem érted, hogy az egész egyszerű marketing, amiről te beszélsz, azaz megmagyarázzák, miért kell az embernek megennie a szart is (értsd: olcsóbb előállítani).
Azt a közgazdasági tényt meg lazán figyelmen kívül hagyod, hogy a mennyiség jelenti az olcsóságot, nem a hibás termékek eladása (ez a könnyebbséget jelenti). Azaz, ha a hibátlan terméket gyártanák akkora szériában, mint a hibásat, akkor annyiba kerülne, hogy bárki meg tudná fizetni (ahogy ez újra és újra bebizonyosodik, mihelyt nagy szériában kezdenek gyártani valami korábban drága dolgot). Ha meg egy technológia nem biztosítja a 100%-os minőséget, akkor maga ez a technológia hibás, azaz ROSSZ. Nem elfogadható.
Egyébként anno a hifi-toronyom elemeire darabonként hónapokig spóroltam, de akkor sem vettem szemetet. Ez belső igényesség, ami a rabszolgákból hiányzik.
Az egyszerű tény, hogy ami nem 100%-os, az hibás, ill. eltér a 100%-tól, tehát csak a megnevezés különbözik, ahogy attól, hogy mindig árváltozást mondanak valamire, attól ez általában még áremelkedést jelent, noha jelenthet mást is. (Rizsből is a minőségit veszem meg, krumpliból, virsliből, meg másból is, és csak a minőségen belül nézem az árát.)
Tehát abból indulj ki, hogy valami biztosan 100%-os, vagy lehet, hogy nem. Ennél jobban nem tudom leegyszerűsíteni.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5806) katt777 válasza ottkar (#5802) üzenetére


katt777
félisten

TFT monitor is rajt van a dobozon. Erőből meg persze, hogy nem nyomom rá! :R

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5807) katt777 válasza Her (#5799) üzenetére


katt777
félisten

A vita elvi síkon folyik :D

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5808) CséZé válasza katt777 (#5795) üzenetére


CséZé
őstag

:DDD Nem dolgozom ott... De máshol láttam 54k-ért. Számomra is mind1.
Tehát Samsung 2032BW vs. LG 204WT ? :F

(#5809) Ribi


Ribi
nagyúr

Nemreg ota en is bódog tulajdonosa vaok egy samu 2232BW moncsinak.
A lassan 3-4 eves hyunday q17 utan kicsit furan neztem hogy mindennek valahogy mas a szine, vagyis hogy van szine :) Persze megszoktam mar azt a monitort, es elegge furcsa hogy szeltebe ilyen nagy. Szerintem megeri az arat, bar a tobbi monitor nemtom milyen. Ez jo az biztos :)

(#5810) ottkar válasza katt777 (#5805) üzenetére


ottkar
addikt

"amikor bankban dolgoztam is, mondhattam volna, hogy kevesebb pénzt fizetek ki az ügyfélnek, mint kéne,"

Most beleestél a saját csapdádba, mert pont a bankban ha felvesz az ügyfél 20 ezer forintot kevesebbet kap. :D Annak meg örülhetsz hogy te mindenből a legjobb minőséget veszed, de ez nem igényesség kérdése, az ország lakóinak többsége ezt nem teheti meg hiába dolgozik, dolgozott becsületesen.

(#5811) Furky válasza ottkar (#5798) üzenetére


Furky
őstag

"Amit leírsz abból kiderül hogy mégsem vagy tisztában, Szabványban nincs ilyen hogy lenne. Ilyen üvegszabvány hogy lyukas nincs, hólyag vagy zárvány ablaküvegnél igen.Mi történne a világon ha mindenki olyan csavart gyártana amilyen teszik neki? Hogyan lehetne egy autót megjavítani? A szabványosítás pont az ipari fejlődés bizonyos fokán vált elkerülhetelenül szükségessé."

:R Értettem Főnök! Mi vagyunk a hülyék, akik nem fogadják el a hibás terméket. Amúgy láttam már helyet, ahol lyukas üveget is árultak. :)) És nem fogod elhinni, de szabványban leírt módon volt rajta a lyuk.
A lenne szó után igazán utánajárhatnál.
Amúgy nem tudom észrevetted-e, de engem sem érdekelnek a hibahatárok, ez csak egy kitalált baromság, amivel a hibás termékeket is el lehet adni. Vagy hibás valami, vagy hibátlan. A pixelHIBA hiba, még a nevében is benne van, és nem érdekel, hogy ebből 1 alpixelHIBA van csak, vagy 20 halottpixelHIBA. A hiba, az hiba! Valaki elfogadja, hogy HIBÁS a terméke, amiért megdolgozott, valaki meg nem, és akik elfogadják, azok miatt tartunk ott, hogy bizonyos fórumokon emberek azt próbálják bemagyarázni más embereknek, hogy nem hiba a hiba!

(#5812) Furky válasza Ribi (#5809) üzenetére


Furky
őstag

Grat. a monitorhoz. Az előbb dugtam rá a gépre a régi samsung 765MB CRT-met is tesztként. Gondoltam összehasonlítom a színeket:) Hát nem jött össze, annyira, de annyira élénkebb minden, és sokkalta szebb színek vannak tft-n, mint CRT-n: ;)

(#5813) Furky válasza raskolnikoff (#5735) üzenetére


Furky
őstag

Alienware trailer. A felbontása 2880x900 :) Nem dobtam el az agyam, de megfelelő számítógéppel mellékelve kellene:)

(#5814) rumkola válasza katt777 (#5795) üzenetére


rumkola
veterán

"Maximalista vagyok, 100%-ra végzem a munkámat, és ha valami külső okból nem sikerülne, javítom. A végeredmény mindig a 100%-osan elvégzett munka."

úristen..... :Y
szerintem ilyen nincs

(#5815) B-L-A-C-K válasza Furky (#5813) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Túlságosna széles, tuti nem vennék ilyet ha pl egyárba lenne egy 28-32 colos wide tft-vel... :)

(#5816) ottkar válasza Furky (#5812) üzenetére


ottkar
addikt

Így nem érdemes összehasonlítani, nem ugyanaz az anyag emmitálja a színeket.Még a képcsövesekben sem.

(#5817) B-L-A-C-K


B-L-A-C-K
titán

Az egész országba nem találok egy használt normális 19" tft-t jó áron...Valaki nem akarja eladni negyobbra váltás érdekében? :)

(#5818) katt777 válasza ottkar (#5810) üzenetére


katt777
félisten

Hülye vagy, vazze? :Y Már elnézést, de tényleg. :R
Ha bankban veszel föl pénzt, annyit kapsz, amennyit fel akarsz venni, ha van a számládon. Van rá kezelési költség, ahogy bármely termékre van ÁFA, esetleg vám és illeték, de ettől még nem fogsz kevesebb pénzt kapni. Szóval nem esetem bele semmiféle csapdába.
Mindig becsületesen dolgoztam, és sosem vetett fel a pénz, de tudok kevésbé lényeges dolgokon takarékoskodni, ezért még a célzást is kikérem magamnak.
A legjobb minőségű dekkre úgy lett meg a pénzem, hogy lemondtam az ebéd előfizetést, és parizeres kenyéren meg tejen éltem 2 hónapig. De akkor sem engedtem az elvárásaimból, mert ez nem annak a függvénye, hogy ki mennyit keres. Mellesleg éppen azoknak kéne a sarkukra állniuk, akik nem keresnek sokat, de az előző hsz-aimból világosan kiderült. Így csak a buta, kondicionált kispénzűeket lehet ócska termék megvásárlására kényszeríteni (ez a rabszolgaság, azaz az ilyen ember nem ura a saját életének és döntéseinek). Van olyasmi, amire vágyom (autó), de inkább semmilyet nem veszek, semhogy olyan guruló koporsóval járjam az utakat, amilyenekre rámondják, hogy 5 csillagos biztonságú a tudásuk, aztán mégis lépten-nyomon hullanak bennük az emberek. A hülye nép persze veszi a sok szart, mint a cukrot. ebből is.
A monitorra spóroltam hónapokig, meg kaptam a családtól segítséget, szóval egyáltalán nem úgy van, hogy kinézek egy minőségi cuccot, aztán megveszem, de annál jobban örülök neki. Mi több, a VGA kártyának is ellenállok, és húzom a régivel, amíg nem kapni reális áron, mert azok meg megveszik, akiknek tényleg nem kell nézniük, mi mennyibe kerül. De ez egy másik réteg, akik miatt szintén drágán lehet adni bizonyos termékeket.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5819) katt777 válasza rumkola (#5814) üzenetére


katt777
félisten

+1 igénytelen. :( El sem tudjátok képzelni, hogy valaki igényes lehet a saját munkájára, mert részben ez a belső kényszere, másrészt pedig tudja, hogy ha nem tenné, mástól sem várhatná el. Valójában persze így sem kapja azt, de legalább jogos az elvárása.
Persze könnyebb jó magyarként azt mondani, szarok a munkámra, úgyis más is ezt teszi, akkor meg mit törjem magam? Ott is tart az ország, ahogy Furky is erre a felismerésre jutott.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5820) katt777 válasza CséZé (#5808) üzenetére


katt777
félisten

Én tapasztalatból az LG 204WT-BW-t ajánlanám (ez a fekete), szóval ha 5k-val olcsóbb (mert, ugye, mint írtam, a Tesco-ban már nem az), nem veszítesz semmit a Samsunghoz képest. Gondolom, a képeket azért megnézted, mit tud. Valaki itt 3x egymás után pixelhibás Samsungot fogott ki, de a lényeg, megnézed a boltban (ha meg tudod nézni), mert kötelesek bemutatni neked, és ha OK, nyugodt szívvel hozhatod el. Amúgy meg az egész világon az LG 3 napos pixelgaranciát vállal a TFT-ire (de boltban kérdezz rá, mert ha tudsz róla, nehezebben tagadják le), de azt hiszem, a Samsung is, ezt a Samsungos kollégák majd megmondják.
Ha az LG gyári akciós volt, másutt is fel fog menni az ára.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5821) ottkar válasza katt777 (#5819) üzenetére


ottkar
addikt

Én a munkahelyemen oktató voltam és nem csak egy szakágban, Gondolhatod nem azért mert nem értettem ahhoz amit épp oktattam.A banki dologhoz könyörgöm ha felveszek 20 ezret és 1000 Ft a felvételi díj akkor 19 ezret kaptam.

Azért a magyar munkakultúra nem olyan rossz. Az indiai vietnami kínainál azért lényegesen jobb.

[ Szerkesztve ]

(#5822) rumkola válasza katt777 (#5819) üzenetére


rumkola
veterán

Nincs tökéltes munka szerintem, csak majden tökéletes... Mindenen lehet javítani.
Nem mellékesen felháborítóan beképzeltnek és személyeskedőnek tűnsz a kommentjeid alapján.

[ Szerkesztve ]

(#5823) underx


underx
csendes tag

Hi!
Légyszi hol találom a fekete szinsémákat?
THXX!!!

(#5824) katt777 válasza ottkar (#5821) üzenetére


katt777
félisten

Könyörgöm, ha felveszel 20k-t, 20k-t kapsz, vazze. :W Ha autót veszel, mennyiért veszed a luxusadóval, regisztrációs díjjal, illetékkel, meg minden más szarral? Ott bezzeg habozás nélkül kifizeted a kocsi árát +1x. :DD
Ha levonnak valamennyit a számládról (mert nem mindenhol), az a felvétel díja, (de van olyan bank, ahol meg nem is vonnak le). Tehát nem kevesebb pénzt kapsz, hanem fizetsz egy szolgáltatásért, ahogy egy boltban is fizetsz a megvásárult áru árában a szállításért, tárolásért, a dolgozók munkájáért, stb. Egy autószerelő is elkéri a munkadíjat (ráfordított idő, energia, ÁFA, TB, stb.), nem csak a beépített alkatrészek árát.
Ha olyan banknál vagy, ahol 1k a felvételi díj, sürgősen keress másikat. :D
Ha ezt a hozzáállást oktattad, részvétem a tanulóidnak. Mellesleg egy rakat tanárt ismerek, és nem arról, hogy pengére vágnának mindent, amit oktatnak, amitől persze te elméletileg lehetnél jó oktató, ezt pusztán az elvárásaid hiányában kérdőjelezem meg. Én spec. kivágnék minden diákot, aki nem tudja 100%-ra az anyagot, ha én 100%-ra leadtam nekik mindent. ;]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5825) katt777 válasza rumkola (#5822) üzenetére


katt777
félisten

Nem személyeskedek, ha értelmes érveket kapok. Az "ilyen nics" nehezen tekinthető logikus érvnek, inkább valamiféle hitetlen rácsodálkozásnak a valóság egy aprócska szeletére. Most újra bizonyítod az igénytelenségedet.
Egyébiránt nem tökéletességről beszéltem, hanem 100%-os munkáról. Mert nyilván elvégezheti egy sofőr is 100%-osan a munkáját, amitől még nem lesz Schumacher (aki csak szintén közelebb áll a tökéletességhez, de nem tökéletes). Az is tény, hogy mindenen lehet javítani, csak ez független attól, hogy valaki 100%-on végzi a munkáját. A nem 100%-os munkát csak kijavítani lehet.
Azt már megszoktam, hogy a maximalizmust az ezt nem értők beképzeltségnek, és/vagy sznobságnak érzik, de csak egy szintén maximalista véleménye érdekel (aki ugyanolyan igényes saját magával és másokkal szemben is, mint én), másé egyáltalán nem, bárminek tartod is ezt. Legalább 1 ilyen ember van a topicban rajtam kívük, úgy látom.
Soha nem is fogsz semmit megérteni, amit képtelen vagy akárcsak elképzelni is, mert nagyon korlátozott, saját nézőpontodból látod, és próbálod (sikertelenül) értelmezni a világot. Nekem egyszerűen fontos, hogy 100%-ot nyújtsak, ennyi az egész, bármilyen hihetetlen is ez az olyanok számára, akik ilyesmiről még nem is hallottak.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5826) ottkar válasza katt777 (#5824) üzenetére


ottkar
addikt

"Én spec. kivágnék minden diákot, aki nem tudja 100%-ra az anyagot, ha én 100%-ra leadtam nekik mindent."

Látod látod a diákoknál is van tűrés és az sajnos nincs szabványban rögzítve mert ha lenne akkor nem végeznének ennyien és elégtelen tudással tengenének a munkahelyeken .És a nemtudásért is a tanárt hibáztatják pedig ő ugyanabban az óraszámban ugyanazt az ismeretet közli az eminens diákkal és az elégségessel is.

[ Szerkesztve ]

(#5827) rumkola válasza katt777 (#5825) üzenetére


rumkola
veterán

[OFF]khmm
1. a munkámat én és a munkatársaim 100%-osan próbáljuk elvégezni, és fontosnak is tartom ezt
2. feneketlen teknő
3. pszihiáterhez kellene fordulnod mert az, hogy egy ismeretlennek ilyet írsz a neten keresztül nem maximalizmus...:

"Soha nem is fogsz semmit megérteni, amit képtelen vagy akárcsak elképzelni is, mert nagyon korlátozott, saját nézőpontodból látod, és próbálod (sikertelenül) értelmezni a világot." [/OFF]

[ Szerkesztve ]

(#5828) katt777 válasza ottkar (#5826) üzenetére


katt777
félisten

Csak nézz körül, a legutolsó kis hivataltól a legfelsőkig elégtelen tudással ücsörögnek a volt (úgy-ahogy a vizsgákon átpasszírozott, vagy önmagukat átvásárló) diákok, vagy vegyük pl. a vszleg 2-es átlaggal végzet orvosokat, akik teszik zsebre a hálapénzt kilóra, a betegek meg halnak meg sorra a kezeik között.
Attól, hogy x óraszámban leadsz egy anyagot, részedről lehet (csupán a tanterv szerint) 100%-os a munka, valójában a munkád hatékonyságát az jelzi, hogy hányan végeznek tiszta 5-össel (fekltéve, hogy nem részrehajló a vizsgáztató). Ha a nem teljes tudásúakat kiszórod, nyilván objektíve is 100%-os a munkád, mert a selejtes nyersanyag 100%-ban a szemétbe került (ahogy a TFT paneleknél meg nem). :D

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5829) katt777 válasza rumkola (#5827) üzenetére


katt777
félisten

Pszichiáterekből bő 10 évvel ezelőtt csináltam bolondot a diplomájukkal együtt, ma már csak untatna, annyira szánalmasak a mondvacsinált, és csak ösztönlényeken alkalmazható "tudományukkal".
Te magad írtál olyasmiket, amelyek alátámasztják előző feltételezéseimet. Azaz, hogy számodra nem létezik, hogy 100%-ban végzi el valaki a munkáját, ami nyilvánvalóan bizonyítja nézőpontod korlátoltságát, azaz: amit nem tudok elképzelni, nem is létezik. Ez egyszerű logika, semmi köze valamiféle maximalizmushoz. Ha logikusan gondolkodnál (nem érzelmektől vezetve), belátnád. A megállapítás szavaid értelméből fakad, nem abból, hogy ismerlek-e, vagy sem.
Ha majd elfogadod, hogy létezhet 100%-os munka, illetve az erre való határozott törekvés (nem csak próbálkozás rá), akkor a kritikám alaptalanná válik, én pedig visszavonom, és örülni fogok, hogy megérted végre, miről beszéltem.
A tudást és a bölcsességet (ill. az ezekkel járó a széles látókört) végtelenül tisztelem, és igyexem minél többre szert tenni mindkettőből, mert maximalista vagyok. :D Ebből következően úgy általánosságban a szűklátókörűséget és a tudatlanságot a legkevésbé sem.
Az emberek érzékenysége meg pontosan annyira érdekel, amennyire őket az enyém. Én is megsértődhettem volna a feltételezésre, de inkább logikusan érveltem.
Elmondtam, amit akartam, vagy megérti valaki, vagy nem.

Adjuk vissza a topicot a témának. :R

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5830) ottkar válasza katt777 (#5828) üzenetére


ottkar
addikt

A diákok egy részét semilyen módon nem lehet egy bizonyos szint fölé emelni, ha ő nem törekszik rá.

(#5831) katt777 válasza ottkar (#5830) üzenetére


katt777
félisten

Ez szentigaz! :K Van egy közös pontunk. :D De ha nem törexik rá, hulljon a kukába. ;]
Azért láttam olyat, hogy egy tanító (nem pedagógus, csak a végzettsége szerint, hogy a szavak jelentőségét kihangsúlyozzam) rávett egy rendetlen, lusta gyereket arra, hogy akarjon tanulni. Ez persze fárasztó, egyszerűbb azt mondani: nézd má', nem is törekszik rá. Leadom az előírt anyagot, oszt' szevasz világ.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5832) levy-boy


levy-boy
csendes tag

Már nem is a monitor a fő téma vagy mi van?? :DDD

(#5833) B-L-A-C-K


B-L-A-C-K
titán

Philips 190cw valami vélemény :F

(#5834) Produkció


Produkció
senior tag

160ezerért van most a dell 2407wfp valami hc "verzió"....hallottam hogy ebből van ez a hc-s meg valami más, melyik a jobb? mivel venni akarok 1et de nem tudom hogy van-e gond vmelyikkel esetleg valami különbségek....

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#5835) Nagy_Matessz


Nagy_Matessz
aktív tag

de a monitor :):)

Dellek jó kis masinák. :) Csak hát drága.

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#5836) katt777 válasza levy-boy (#5832) üzenetére


katt777
félisten

Én már lezártam. :R

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5837) suarez21


suarez21
csendes tag

Sziasztok!

22" wide moncsi vásárlása előtt állok és lenne egy olyan kérdésem h a "Leadtek Winfast Geforce 6600LE" vidikari elbírja a nativ felbontását?

köszi

(#5838) Furky válasza suarez21 (#5837) üzenetére


Furky
őstag

A VGA-d egyedül a játékokban fog korlátozni, egyéb alkalmazásokban nem. Tehát a Windowsodat használhatod rendesen 1680x1050ben. Játékok terén meg inkább a régebbiekkel tudsz még játszani natív felbontással talán. Persze, ha ismerik, de ez nem annyira jellemző a régebbi játékokra. :)

(#5839) katt777 válasza suarez21 (#5837) üzenetére


katt777
félisten

Ha nem játszol 3D-ben, akkor elvileg igen. De nézd meg a dobozán, támogatja-e az 1680x1050-es üzemmódot.
Mod.: olyan monitort vegyél, amely támogatja a 4:3 képarányváltást, így a régi game-ek képe nem fog torzulni.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#5840) suarez21


suarez21
csendes tag

Köszi szépen a gyors válaszokat!
(játékra abszolut nem fog kelleni.)

(#5841) Produkció válasza Produkció (#5834) üzenetére


Produkció
senior tag

erre senki? :U

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#5842) Furky válasza Produkció (#5841) üzenetére


Furky
őstag

Hát ha jól látom, akkor ugyanaz a kettő, vagyis nem is kettő, hanem egy, csak valahol kiírják, valahol nem. A dell honlapján is a jelölése: 2407WFP-HC. Rákerestem árgépen, az árak össze-vissza vannak hc, és hc nélkülire is, szóval passz. Én még mindig azt gondolom, hogy egy, és ugyanaz, csak valaki lespórolja a "-HC" részt. Vagy ha mást gondolsz erről, akkor írd le légyszíves:)
Persze ez csak ilyen hirtelen jött keresgélés eredménye, egyáltalán nem biztos, hogy teljes mértékben fedi a valóságot. Amennyiben nem fedi, akkor passzolom a kérdést. Írj egy e-mail a dell-nek, és kérdezd meg tőlük. Biztosan válaszolnak rá 1-2 munkanapon belül ;)

[ Szerkesztve ]

(#5843) Furky válasza suarez21 (#5840) üzenetére


Furky
őstag

Mindenesetre a biztonság kedvéért itt tedd fel a kérdést, hogy támogatja-e a vga az 1680x1050-es felbontást. De én kb 99,4521%-ra azt mondom, hogy igen :))

(#5844) Nagy_Matessz


Nagy_Matessz
aktív tag

támogatja :):) Az én ati 9550em birja , akkor a tiednek is birnia kell :)

Nativban én Cod2öt nyomok, meg cs 1.6 , quake3. Medal of honor aa :)
Kb ezek futnak a gépemen.

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#5845) Produkció válasza Furky (#5842) üzenetére


Produkció
senior tag

én 1szer láttam egy Dell-es topicba hogy vki írta hogy hc nem hc mittom melyik verziót vette és hogy az a jó a többiek meg helyeseltek rá:D...de nem tom már melyikbe volt, a monitor topicját meg nem találom sehol:F...pedíg eléggé híres moncsi :K
mod: ha jól emléxem az 1ik Sips a másik Spva panelos....és talán az ips-esnél volt ilyen ghosting meg hasonló problémák...

[ Szerkesztve ]

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#5846) Produkció válasza Produkció (#5845) üzenetére


Produkció
senior tag

" A megújult monitorok közül (2007FP, 2007WFP, 2407WFP) a legnagyobb modell nagy port kavart a szakmában, ugyanis kiderült róla, hogy gyárilag hibás, sávosodási problémákkal küszködik (hasonlóan a 2007WFP-hez). Azóta sok idő eltelt, kijött jó pár verzió a monitorból (A00, A00+, A01–A04-ig), melyek mind különböztek picit az elődtől, a Dell megpróbálta a felhasználók visszajelzései alapján javítani a hibákat, több-kevesebb sikerrel. Most a legújabbat, az A04-es revíziót ismerhetjük meg, mely elvileg már nem sávosodik."

ez itt a ph-n 1 tesztnek a szövegében van, 5db 24"os kijelző tesztje, szal honnan tudom megnézni hogy A04es verzió-e? :U

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#5847) rol33


rol33
aktív tag

sziasztok!

sry, de nincs időm visszaolvasgatni. 22" wide monitor, kimondottan játékra, melyiket érdemes most megvenni?

®

(#5848) zolynet válasza rol33 (#5847) üzenetére


zolynet
addikt

Samsung 223BW (21,6"), 226BW, 2232BW
LG L226WTQ
Mostanság 223BW-ből fogyott lekinkább, az ára miatt természetesen.
Ezt is emelném ki, sokunknak bejött és reklámozzuk is elfogultan.

[ Szerkesztve ]

Life is too short to stay stock!

(#5849) rol33 válasza zolynet (#5848) üzenetére


rol33
aktív tag

köszi, az a 2232BW szimpatikusnak tűnik, igaz árban kicsit több mint a másik. de viszont nagyon jól néz ki.

®

(#5850) Furky válasza rol33 (#5849) üzenetére


Furky
őstag

vagy de, vagy viszont ;)

Az egész monitorvásárlásod arra alapozd, hogy mennyit költenél rá. 60ért a legjobb vétel a 223bw, ami csak 21,6 collos, de az már majdnem 22. 70ért 226bw-t éri megvenni. a 2232bw 70 felett van kicsivel ugyebár, ahogy te is látod gondolom.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Widescreen TFT-k pro/kontra - Milyet? Melyiket? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.