Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#18651) zooole válasza zooole (#18582) üzenetére


zooole
senior tag

Erre valaki? :/

(#18652) mogyesz válasza Arcanis (#18648) üzenetére


mogyesz
aktív tag

Igen.

(#18653) ERPY válasza Arcanis (#18648) üzenetére


ERPY
őstag

Az ötlet jó is, meg fölösleges is.
Aki csak olvassa a fórumot, annak kiválló lehet, de ha írkál is az ember, akkor letöltöm, elolvasom, majd mehetek böngészőbe betölteni az oldalt és válaszolni. Ebből a szempontból már nem annyira praktikus.

(#18654) zack válasza ERPY (#18649) üzenetére


zack
nagyúr

Kipróbálom így is akkor. :K

(#18650) Rotate

Sajnos van olyan amiből nincs free, vagy hiányos, és pont az a plusz is kellene amit a fizetős tud. Ilyenkor megveszem, ha nem túl drága, egyéb esetben azért megpróbálom körüljárni a témát. Mostanában a profil választóval baxtam rá eddig de az kicsit az én hibám is volt, mert amit megvettem, az csak másodlagos funkcióban tudta (Volume Ace). Mondjuk ebből pont van free is. :DDD Ellenben a Profile Scheduler+ nagyon profi cucc, és ha a kettő árát összerakom, még akkor is megérte. ;)

Nem tudtok olyan progit, ami sms-t küld a hivó félnek ha nem tudom felvenni? Van egy csomó blacklist progi, de nem tudom melyik a jó. :U

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#18655) futor


futor
aktív tag

ha péntek akkor jön !!! :Y

MIUI ROM 2.5.11

[link]

(#18656) papp_no1


papp_no1
senior tag

Sziasztok!

Ballagásra kaptam egy S2-t de még 2.3.3-as android fut rajta, hogyan tudom fel frissíteni a legegyszerűbb módon? Simán odinba beteszem az alap romot és felmegy?( volt már sgsem több alkalommal)

(#18657) ERPY válasza zack (#18654) üzenetére


ERPY
őstag

Nálam ezért vált be amit írtam, mert gyereket fényképezni a gyárival szinte lehetetlen, meglepően lassú a képkészítés, plusz sokszor a mozgás miatt életlen az élesség. 2 napja ezzel a módszerrel dolgozok, és kiváló eredménnyél. Meg rá is áll a kezem a gombokra, kényelmes. Kamerára nálam még mindig az LG a favorit, nagyon megszoktam a fix éleséggel való munkát, persze ez is a gyerekkamerázás miatt fontos nekem.

[ Szerkesztve ]

(#18658) pzstm válasza papp_no1 (#18656) üzenetére


pzstm
titán

ha felvan töltve, akkor FOTA-n is frissítenie kell. Simán rákeresel szoftverfrissítésre menüből ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#18659) Steven


Steven
addikt

srácok bele futottam olyan ba hogy a telefont a kies szoftver frissítését nem támogatja .. az vaj mit jelenthet?:D

Hogy rakjam rá a 4.03 at?

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#18660) Arcanis válasza ERPY (#18653) üzenetére


Arcanis
aktív tag

Tehát a " válasz" és az "új hsz" funkció nélkül nincs értelme. Ezeken kívül viszont mi kellene még?

(#18661) ERPY válasza Arcanis (#18660) üzenetére


ERPY
őstag

Félre ne értsd, nem fik@zódni akartam, csak ha belegondolsz így van. Azoknak viszont nagyszerű lehet, akik inkább csak olvasgatják a topikot. Esetleg olyat érdemes lehet beletenni, hogy melyik hsz-től akarja az ember letölteni, mert ha van egy 40 ezres topik, nembiztos hogy mindet lekell tölteni, főleg ha az első 39 ezret végigkövette.
Lehetne beletenni hsz megjelölést, ha mondjuk okosságot olvas mondjuk romfrissítésről, ne kelljen visszanyálazni hol is volt. Esetleg keresőt, font méret állítót, háttér és font szín állítási lehetőség. Scrollozható widget, állítható időköz az auto frissítéshez, szal lehetne sorolni, itt már csak a tudásod a határ.

(#18662) Rotate válasza zack (#18654) üzenetére


Rotate
veterán

mondjuk lőttem vele pár képet, és megvettem én is az ICS+ cuccost :D 1 dolog nem tetszik benne, hogy nehézkesen jut el a galériába... de majd visszarakom a quickpicet is, aztán lehet két lassú szart is kiválthatok :D

(#18663) Arcanis válasza ERPY (#18661) üzenetére


Arcanis
aktív tag

Nem, nem gondoltam semmi rosszra, én is valami ilyesmit képzeltem el (csak az igényfelmérés volt a kérdés célja) de pl a hozzászólások megjelölése marja jó ötlet! (Meg pl notification jön, ha a hsz-odra érkezik reakció, meg tényleg sok kényelmi funkció mehetne bele)

(#18664) Rotate válasza Arcanis (#18663) üzenetére


Rotate
veterán

ha megcsinálnád amolyan tapatalk stílusban állat lenne, és még a notificationök meg minden...

(#18665) doongoo válasza Rotate (#18664) üzenetére


doongoo
addikt

+1 tapatalk mellett

(#18666) ERPY válasza Rotate (#18662) üzenetére


ERPY
őstag

Galériába könnyen eljuthatsz. Jobb felül kiskép, majd böksz a nagyképre, és már lapozgathatsz is. Mondjuk én quickpic-et használok, a gyári képnézegető nincs a rendszeremben.

Ezért is szoktam mondani, hogy a rendszer appok nagyok, lassúak, és van sokkal jobb náluk. Én mindig arra törekszem, hogy számomra a legjobbat használjam, és ne amit elémtesznek.

[ Szerkesztve ]

(#18667) Rotate válasza ERPY (#18666) üzenetére


Rotate
veterán

tudom, el is jutok, csak nagyon lassan nyitja meg a gyárit, azért lesz helyette quickpic :)

(#18668) Skynet258


Skynet258
veterán

Tapatalk-ot a fórum adminnak kell hozzáadnia, de bármilyen ahhoz hasonló (funkcióban) programhoz is kéne a fórummotor módosítása, amit innen kívülről nem tudsz megcsinálni sehogy sem. ;)
Ezen kívül a Tapatalk is bizonyos fórummotorokat támogat, amibe az itteni egyedi fejlesztés nem tartozik bele.

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#18669) PaFec


PaFec
aktív tag

Segítsetek ha tudtok! Csiken v6-ot használtam, és lettek problémák. Újraraktam mindent, minden gond megszünt, viszont az eddig használt témát nem lelem sehol, a nevét sem tudom. A lényeg, hogy hívás közben ott volt az ikon a hivásrögzítönek. Ha valaki tud, segítsen. Köszi!

PaFec

(#18670) Caaabi


Caaabi
senior tag

sziasztok, egyik cimborám s2-esével egy olyan baleset történt a minap, hogy telefonálás után zsebre rakta, majd mikor rá fél órával hívták felakarta venni és akkor már a képernyő bevolt törve, pedig nem ütötte neki semminek, ennél is nagyobb probléma, hogy a telefonra kb másfél hete raktuk fel neki a wanamlite 10.9 -et, és most képernyő nélkül igen nehéz lenne gyári állapora visszavarázsolni, mivelhogy képet abszolut nem is jelenit meg a kijelző, csak a két kis led világít a bilentyűn.. mit tudunk most kezdeni ezzel ? a tmobile ilyenkor garanciába cserélteti a kijelzőt és a softveres részét nem is nézik meg vagy bukta a dolog és muszály lesz 55 ezerért kijelzőt cseréltetni?

(#18671) mogyesz válasza Caaabi (#18670) üzenetére


mogyesz
aktív tag

Szerintem kijelző berepedés nem garos téma... De ne legyen igazam...

(#18672) kungzi


kungzi
veterán

egyszer a MA!TV-ben mondta Bog, hogy a szervízeknek elvileg, ha hardveres hiba van, akkor nem nézik a szoftvert. de hogy ebből mi igaz. amúgy meg szerintem garanciába nem igen fogják kicserélni a kijelzőt :(

de hogy a rákba törte be? azt nem hiszem el, hogy csak úgy magától betört. max már megvolt repedve és kicsit megfeszült a hőtől és berepedt, de hogy magától egy sértetlen képernyő betörjön, főleg, hogy gorilla glass :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18673) PaFec válasza Caaabi (#18670) üzenetére


PaFec
aktív tag

Szerintem egy betört kijelzöt nem fognak gariba cserélni

PaFec

(#18674) tamasgal


tamasgal
senior tag

Szerintetek a class 6-os 16Gb-os Silicon Power memkarival ki lenne békülve az S2? Érzékeny a memkarikra?

[ Szerkesztve ]

(#18675) Rotate válasza tamasgal (#18674) üzenetére


Rotate
veterán

nekem egy 16 gigás noname class4-es van, mindenféle probléma nélkül működik :) biztos vagyok benne, hogy jó lesz az is amit írtál :)

(#18676) Varszegig válasza Steven (#18659) üzenetére


Varszegig
veterán

az a gond, hogy a firmware, prodcode, nem megfelelő Le kéne írnod, mid van most.

(#18677) Motyi válasza Caaabi (#18670) üzenetére


Motyi
senior tag

A betört kijelző 100% nem garanciális probléma és innetől kezdve mindegy milyen soft van a telón.De ha nagyon akarjátok így is elképzelhető, hogy odinból tudjátok cserélni a softot, mert ha csak a kijelző sérült akkor a dowload mód még műxik, azt meg csukott szemmel is elő lehet hozni. De mondom még 1x, totál felesleges ezzel foglalkozni, még ha tényleg csak úgy elrepedt, akkor sem tudja a srác bebizonyítani-->fizetni fog a cseréért. :(

(#18678) tamasgal válasza Rotate (#18675) üzenetére


tamasgal
senior tag

Köszönöm Rotate, azt hiszem, hogy megugrom! :)

(#18679) zooole


zooole
senior tag

CM9 kérdés:

A zenelejátszó ahogy látom, nem az alap ICS. Videók alapján a stock GB-re hasonlít. Hát nem is szép :DDD. Tervbe van véve, hogy lecserélik az ICS verzióra?

(#18680) Zsolaf


Zsolaf
addikt

Az normális hogy az ICS leszívja az aksit 3G-n 18 óra alatt? GB-n elment másfél napot simán, most ha nem csinálok semmit akkor is lemegy.

(#18681) ibenny válasza Zsolaf (#18680) üzenetére


ibenny
senior tag

18 ora alatt? En orulnek, ha 13-at elmenne csak 3g-n..

(#18682) Caaabi


Caaabi
senior tag

Köszönöm a válaszokat mindannyiótoknak! Hat szomoru hir, de szerencse h nem az enyemmel törtent, ezek utan meg jobban vigyazok majd rá nehogy ilyen előferdüljön velemis.. bugatti tokocska azért eddig teszi a dolgat szerencsere :P

(#18683) ERPY válasza ibenny (#18681) üzenetére


ERPY
őstag

18 óra nem elég? Éjszaka úgyis töltőre teszed, nem? Használj 2g-t.

(#18684) kopi73


kopi73
tag

Sziasztok.

Telot szeretnék cserélni és a segítségetek kérném.A kiszemelt teló az S2,és az érdekelne hogy a GPS milyen munkát végez benne mert sokat használom a navigációt és nem lenne jó ha cserben hagyna vagy pontatlan lenne.
Kérdésem hogy nyugodtan rábízhatom magam az S2 navijára?

Köszönöm a válaszokat.

(#18685) Zsolaf válasza ERPY (#18683) üzenetére


Zsolaf
addikt

Akkor ez rendben van ezek szerint, köszönöm akkor nem aggódom rajta, csak GB-n tovább bírta az 100% nálam megy egyfolytában éjszaka meg repül.

Köszönöm!! :))

szerk: ERPY próbáltam 2g-t de az nem nekem való, van 1,2 GB netem havonta nem szeretném ott hagyni nekik, inkább töltök. :K

[ Szerkesztve ]

(#18686) Rotate válasza Caaabi (#18682) üzenetére


Rotate
veterán

zsebben nekem mindig befele van a kijelző, pont ilyen esetek miatt :)

(#18687) papp_no1 válasza pzstm (#18658) üzenetére


papp_no1
senior tag

Köszi sikerült, 4.0.3 az utolsó hivatalos rá?

(#18688) Soound


Soound
tag

So why didn't it plump for the warmer Super AMOLED Plus found on both its predecessor and the bigger-boned Galaxy Note? According to Samsung's spokesperson, it's because those blue sub-pixels that are absent on Super AMOLED displays degrade faster than their red and green allies. With the aim of keeping its phones healthily glowing for at least 18 months, it made the decision to go with the Pentile formation.

http://www.engadget.com/2012/05/11/samsung-galaxy-s-iii-pentile-super-amoled-explained/

(#18689) ERPY válasza Soound (#18688) üzenetére


ERPY
őstag

Thats all folks!

[ Szerkesztve ]

(#18690) Zsolaf válasza Soound (#18688) üzenetére


Zsolaf
addikt

Érdekes, mert nekem nincs semmi beégésem pedig lassan 1 éves, de sokan mondják itt hallom.

[ Szerkesztve ]

(#18691) Gloob


Gloob
addikt

Sziasztok
Egy kérdésem lenne a Camera ICS-el kapcsolatban. A fizetős verziója csak reklámmentes, avagy tud valami lényeges dologgal többet esetleg? Nem az árról van szó, csak nem szívesen adom meg az adatokat, ha nem muszáj.

Samsung Galaxy A52S

(#18692) Steven válasza Varszegig (#18676) üzenetére


Steven
addikt

gond hogy nem az enyém egy ismerősnek csináltam volna nemtom mikor érek érünk rá megint erre... de majd akkor így indítok

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#18693) GuruZone


GuruZone
őstag

srácok lécci dobjatok egy vodafone-os internet beállítást, mert nem működik sehogysem az adatforgalom. Minden pontra szükségem van, práom kórházban tolná, de nem tudjuk belőni.
Ő is kapott egy S2-t, gyári 2.3.5 ROM.

Beállítások Vodafone-tól lehívva, telepitve, mégis semmi.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

(#18694) ERPY válasza Gloob (#18691) üzenetére


ERPY
őstag

Nemtudom, de szedd le az ingyenest és használd.

(#18695) Wisdome válasza GuruZone (#18693) üzenetére


Wisdome
tag

APN: internet.vodafone.net
Lényegében ennyi, működnie kell.

(#18696) ERPY válasza GuruZone (#18693) üzenetére


ERPY
őstag

Kattints a linkre, mert nem akartam a képpel a fórumot terhelni.

Vodafone mobilnet beállítása

[ Szerkesztve ]

(#18697) pestibenji


pestibenji
senior tag

Flipboard egy nagyon jó app volt, de meg kellett, hogy váljak tőle :( Kb 3 napja volt fent, és 3x kellett újraraknom, mert fél-1 nap használat után elkezdett befagyni és kilépett, volt, hogy már el se indult. Amikor újraraktam akkor meg működött megint kb 1 napig. (próbáltam gyorsítótár ürítést, meg ilyesmiket de nem oldotta meg :( )

(#18698) Weeman1 válasza futor (#18655) üzenetére


Weeman1
veterán

De jó. :)
Akkor megint lehet rombolni. :D

Xiaomi 11T Pro

(#18699) GuruZone válasza ERPY (#18696) üzenetére


GuruZone
őstag

KÖSZI, teszteljük!

Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21

(#18700) pestibenji


pestibenji
senior tag

Milyen custom romot ajánlotok?

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.