Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37588) Antonius1978 válasza Timstrike (#37586) üzenetére


Antonius1978
addikt

Elmeletileg mindegyik ruhaban tudsz munkat vallalni, vagy legalabbis ugy dereng hogy az el volt intezve, de lehet hogy valami kimaradt.
Javaslatok : a kest lejegyzem, doboz es penz meg a szerszamok eltunnek, mihelyt kesz lesz a mod, ez amiatt van igy hogy tesztelni lehessen mindent, a hatizsakot is jegyzem, de azt at kell emelni mas modbol, es nem ertek hozza, ha kerul valaki aki ert az ilyesmihez, akkor megcsinalja o, ha nem akkor majd en kell mindent megtanuljak, igy is keveset ertek a moddolashoz erosen es mar mindent el is feledtem, ami a zenet illeti asszem a legeszmenyibben van beallitva, ha lejjebb vesszuk esetleg, akkor nem hallatszik a dumatol es kohogestol, habar majd meglatjuk, erre sem emlekszem, hogy hogyan sikerult a zenet megoldani, eleg sokat vacakoltam vele, a Svarog fenyet halvany gozom nincs hogy lehetne allitani.
Kierdemelt pancelok : egyelore csak amit Furge hoz penzert, es amit a Szabadsag/Szolgalat melle allassal erdemlunk ki, es amit kapunk a katonaktol Pripjatyban, azok vannak leprogramozva, a tobbi nincs, de a pancelok nevebol lehet kovetkeztetni hogy kitol kapjuk. a Banditat ha Szultan melle allunk, a Zsoldost ha oket bizzuk meg bunker orzessel, simat(Sztalker exo)/fekete Napnyugtat (amit be szeretnek meg tenni) azt Spartakustol, a Monolitot Koszatol ha befogadtatjuk oket az allomason.Ha bekerulne a fekete Napnyugta, akkor a Sztalker/Sima Exot adhatna Bagoly, ha elerjuk az Infokereskedo kepesseget, a Tudos Exo-t, ez egy almazold cucc, benne van a Diverzansban, azt akkor kapnank ha lenne egy kuldi irva, hogy vigyunk minden mutans testreszebol x darabot, es akkor adnak a tudosok, ezt is be kell majd tenni es a kuldetes szkriptjet megirni...
UI : ez a kepzodmenyekre is igaz, a Gubacs az ormanyos barlangtol (ahonnan Butyok dobozat kell felvenni) jobbra talalhato a felszini barlangban, de a PolarBear nem latja, pedig valamit javitott annak idejen, majd csak a Velessel latod, a Ragyogla ha jol emlekszem a fennsikon ahol a helikopter van, abban az ormanyos barlangban, a Forgony az meg tuti van Janovon a torpek odujaban a vasuti kocsiszinben, de hogy Zatonon van-e valahol azt nem tudom, nem emlekszem.A Fergettyu az a teranomaliabol esik ki, a Hinar meg a Rendellenes Ligetben van a sziklak kozott, majd Ozerszky dumajaba bele kell irni hogy nezzunk szet ott detektorral amikor elkuld a viragert.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.