Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15785) old rocker válasza KovácsGéza (#15781) üzenetére


old rocker
veterán

Korábban nem tudtam válaszolni, sajnos egyértelmű, hogy a topik békéjének felforgatója vagyok.
Elárulok neked valamit. Több, mint 10 éve használom a Nokia PC Suite-ot, majd most kényszerűségből az OVI Suite-ot. Azért kényszerűségből, mert bizonyos alkalmazások kellenek belőle, mint pl. a térkép és a szoftverfrissítés. A PC Suite-al még egész jól lehetett naptáreseményeket, névjegyeket kezelni, sms-t írni, ha az ember összedrótozta a pécével.
A mostani OVI Suite már egy túlburjánzott, tohonyább valami és ki is nőttem abból a korból, hogy a fészbükk és társaira rázizzenjek, rákattanjak és megosszam ismerőseimmel, most sült kolbászt veszek, most hegedülök, most a DÓM-ot nézegetem, most budin vagyok... stb.
Ugyanakkor ezalatt a 10 év alatt nagyon sokszor kellett le-fel telepítgetni a Nokia PC Suite-ot, majd az ÓVODÁS szuítot. Tudod miért? Nem, nem azért, mert a telefonjaim f.stalicskák voltak. Azért, mert megbízhatatlanok ezek a szoftverek. Kiszámíthatatlanok. A szervizeldések ezért nem javasolják az otthon, OVI Suite-el történő frissítést.
Szóval, ki kell, hogy ábrándítsalak. Amit beraktál, nem feltétlenül releváns, hogy az E52-es hibája. Az én készülékem több, mint másfél éve hibátlanul teszi a dolgát. Igaz, nem vagyok dzsóbácsi haverja... Ennek ellenére, az OVISuite-ot pár napja, amikor felajánlotta a frissítést, kénytelen voltam letörölni. Azért, mert megnyitás után állandóan felpakolta a kijelző felső részére, úgy, hogy a kezelő felületet is takarta és ebből a helyzetből el sem lehetett mozdítani. Mivel az E52 ekkor még nem volt összekötve a laptoppal, így alapos okom van feltételezni, hogy nem a telefon galád hibájával álltam szemben. Sőt, utána sem, amikor 15 % -ig sikerült újra feltelepíteni az óvodát, csak onnan 123 perc alatt sem haladt egy százaléknyit sem. Végül, harmadszorra egy angol nyelvű Nokia oldalról töltöttem le és telepítettem fel sikerrel. Érdekessége, hogy az exe file kiterjesztése közel a duplája volt emennek.
Rossz hírt kell közölnöm veled: ezek után kénytelen vagyok kijelenteni, hogy az E52 túlnyomórészt jó telefon, még ha vannak olyanok is, mint dzsóbácsi és haveri köre. Meg olyanok, akiknek nem vált ugyan be, de ezt kultúráltan elő tudták vezetni. S mivel nekem az E52-vel nem, viszont az Ovi (PC) Suite alkalmazással igen sokszor volt gondom, legtöbbször XP, de most a winfos7 alatt is, okkal feltételezhetem, hogy amit kiraktál, az nem feltétlenül a telefon hibája.
Egy dologra viszont szeretnélek figyelmeztetni. Ha elkezded a nőrokonaimat az ősi mesterség gyakorlásával gyanúsítani, nagyon durcás leszek. Se a nagyanyám vagy a nagynénéim, sem anyám, sem a nővérem nem foglalkozott üzletszerű kéjelgéssel, így hagyjuk békén az örökké némákat. Arról szintén nincsen tudomásom, hogy a feleségem így gründolta volna össze az LCD tévé árát... szóval nyugi és maradjunk a realitások talaján.

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.