Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Légy szíves olvasd el :K

Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15451) zeno79 válasza szita.erno (#15450) üzenetére


zeno79
őstag

Nem néztem végig, de mintha ez lenne az: Beállítások -> extrák -> hívás+SMS szűrő

[ Szerkesztve ]

(#15452) szita.erno válasza zeno79 (#15451) üzenetére


szita.erno
aktív tag

Csak hívás átirányítás van. :K De külön telefon szám tiltás nincs

'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."

(#15453) Luck Dragon válasza szita.erno (#15450) üzenetére

A hívásnaplóban, a nem kívánt kontaktra hosszan rányomva a szám blokkolása funkciót válaszd ki.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#15454) szita.erno válasza Luck Dragon (#15453) üzenetére


szita.erno
aktív tag

Köszönöm :R

'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."

(#15455) mtomi95


mtomi95
senior tag

Hát őszintén nem gondoltam volna, hogy még valaki 8.1-et használ olyan telefonon amihez még csak insider sem kell, hogy a Threshold-ot fel lehessen tenni. Ha 640-re mai napig nem lenne 10 már rég eladtam volna, mindkettőt és pont a 8.1 miatt. Jó párszor viszont látom a Device Recovery tool miatt ha épp kijött egy új RS preview és nem megy úgy ahogyan azt elvárom tőle. (Végül is mindegy milyen ágon vagyok, TH vagy RS, ha van új build megy a fogaskerék.) De akkor sem a 8.1 miatt térek/tem vissza hanem a TH miatt. A .164 óta teljesen rendben van a rendszer. A legnagyobb bajom az Edge-el volt, hogy minden lapot újra töltögetett. Viszont azóta már három th build is volt és javítva lett ez a hiányosság. Gyakorlatilag az sem bug volt. Na jó meg volt egy @ bug. :DDD Nem tudom elképzelni miért van az, hogy valaki még mindig a 8.1-en van és várja a csodát. Semmi nem szól a fapados 8.1 mellett! Aki már most óckodik a 10-től az mit fog szólni a Redstone-hoz kis idő múlva?
Én már azt se bánnám ha device recovery után a .107 menne fel, sőt óriási segítség lenne. Legálabb is időt spórolnék ha nem kellene a 8.1-el is bohóckodni. Akik csak ilyen hallomásból ismerik a 10-et nyugodtan tegyenek vele egy próbát! A .318 már egy nagyon jó Build. A legtöbb hiba álltalában pont a 8.1-es dolgok migrálásnak köszönhető, de arra orvosság a HR. Azok akik csodát várnak meg, inkább vegyenek androidot vagy iphone-t. Most tényleg kíváncsi vagyok, írjátok le miért NE frissítsenek 10-re az emberek, mitől olyan rossz az a 8.1-el szembe?

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

(#15456) Luck Dragon válasza mtomi95 (#15455) üzenetére

Én 8.1 használom, nekem céges készülékként dolgozik nap mint nap. És ha felszeretném tenni a 10-et akkor sem lehet mert a cégnél nem is engedik ezt. De ezt már ki lett tárgyalva a 10 topicban.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#15457) mtomi95 válasza Luck Dragon (#15456) üzenetére


mtomi95
senior tag

Ez egészen más dolog. Apám a MÁV-nál dolgozik, ott a szolgálati telefon androidos LG, de még WiFi is le van tiltva, nem hogy rendszer frissítés.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

(#15458) ΞΔGLΞ válasza zeno79 (#15449) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

de valami nagyon nem tiszta vele. Maradj 8.1-en! Desktopon se ajánlom senkinek a w10-et.

Ha lehet, akkor ezt a "nagyon erős és latba nyomós indokot", inkább többet ne tedd közzé. A .318 és a desktop w10 is nagyon szépen alakul. Vannak ugyan kódolási problémák, de te akkor nem használtad sem a 7, sem a 8, 8.1 verziót frissítéskor, ott ugyanez volt, sőt...

Le szoktam én is írni, ha valami nem tetszik és sok minden nem tetszik, de a 640 a 8.1-el már inkább elavult, mint nevezhető, friss készüléknek, viszont w10-zel már megint azzá válik. A w10 TH2 ága meg kimondottan jól működik és pont ezen a típuson.

(#15459) miqlas válasza ΞΔGLΞ (#15458) üzenetére


miqlas
őstag

+ :D

42

(#15460) duo válasza ΞΔGLΞ (#15458) üzenetére


duo
őstag

8.1 elavult elavult, de még mindig gyorsabb. Vagy úgy mondanám hogy a 10 lassabb mint amennyi újítás vagy az újratervezett ui ezt indokolttá tenné.
A metódusoddal raktam fel a .318-at és eleddig nem volt random reboot ami borzasztóan frusztráló volt, de ennyi. az edge nálam siralmas. lomha. lomha. lomha. nem laggol, csak nem egy kapkodó idegbeteg.
az új onenote-ot pedig nem fogom megbocsátani annak a mentálisan sérült autista-waldorf-óvódás bagázsnak.

"w10 TH2 ága meg kimondottan jól működik és pont ezen a típuson." tedd hozzá hogy magához képest.
úgyértem hogy alapvetően egyetértünk, de egyszerűen nekem nincs meg a wow érzés. emlékszem az 520-amra. hiába a legkisebb legtrébb készülék volt. le voltam nyűgözve. Asszony mai napig elégedetten használja. Ez meg...

és már előre izgulok hogy ha kijön egy új build mi szaródik el benne és kezdhetem e előre a recovery toolozást.
(persze elkezdem, de akkor utoljára, akkor 8.1 visszamegy, a teló pedig a fiókba. majd megörökli valaki a családban) én meg fájó szívvel ugyan, de veszek valami robotot. annak minden előnyével és hátrányával (illetve -talán- jobban eladható használtan.)

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#15461) cigam


cigam
félisten
LOGOUT blog

Nem kellene egy összefoglaló ennek a topic-nak?
Pl. bele lehetne tenni a frissítés leírását.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#15462) miqlas válasza duo (#15460) üzenetére


miqlas
őstag

... nem igazán értem, mi a baj a w10m-al ... olvasom, hogy a kollégák mivel szívnak (lomha rendszer. lassú edge, sz@r akkuidõ, lefagyó?! rendszer, vacak onenote) - én ezeket nem tapasztalom, a rendszer pont olyan gyors, mint 8.1.2-n volt, edge nem lassú, nem tölti újra az oldalakat ha vissza taszkolok rá, nem akadnak be az appok, nem merül gyorsabban, mint 8.1 alatt, csak az a fránya gestures hiányzik nagyon, de állítólag a RS valamelyik verziójával vissza jön ...

42

(#15463) zeno79 válasza ΞΔGLΞ (#15458) üzenetére


zeno79
őstag

Nem vitatkozni akarok, csak a véleményemet osztottam meg, én nem ajánlom a w10-et-.
Tudjátok, hogy mostanában többször is kipróbáltam a w10 buildeket, a hivatalos stabilt is, preview release-t is, (318)és megosztottam a tapasztalataimat. Tényleg sok-sok jó dolog van benne, de a fényképek minősége, a HDR fényképezés+szerkesztés hektikussága, a gps nyomvonal-rögzítés megszakadása, fájltörlés körüli mizériák miatt nálam még mindig a 8.1, amely megbízhatóan teszi a dolgát.
(azt meg főleg utálom, hogy a képszerkesztőt nem lehet beállítani, hogy ne másolatba mentse a szerkesztett fájlt)
A többi (fb, viber, whatsapp) mind nem érdekel, de pont a fényképezés + gps miatt vettem a telót, és szerintem ezekben jobb a 8.1, valamint picit gördülékenyebb is.
Desktopon meg több ismerősömnél is egy idő után összefosta magát a rendszer (edge főleg), és kb. percenként megbénult az egész, lefagy a képernyő, még ablakot sem lehet mozgatni, ezerrel pörög a vinyó, gondolom összeakad az AMD kártya szoftverével.
Tőlem függetlenül több ismerősöm is visszaállt egy korábbi verzió egyikére. (több fórumot is olvasok pl. hup.hu és az szűrődött le hogy többen nem kérnek a W10-ből mint igen.... persze aki játékra használja a gépet meg közösségi alkalmazásokra, és verziószám-fetisiszta, azt meg lehet kajoltatni vele.... engem nem. NEM RÁD CÉLZOK!!!)

[ Szerkesztve ]

(#15464) duo válasza miqlas (#15462) üzenetére


duo
őstag

pedig az. állítsd át a témát világosról sötétre/fordítva ott markánsan előjön ez. vagy hívásindítás. levelező/naptár indítása. én ennyi indítóképernyőt nem láttam. nálam fagyni nem fagy akkuidő pariban van a 8.1-el.

onenoteban nem lehet rendesen zoomolni kivették a hangjegyzet részt, ugye külön diktafon app van. állandóan szinkronizálási problémákra panaszkodik.
ja igen. a kicsi hívóképekért szintén f@szkorbács jár.
ami szintén zavar bár ez természetesen nem a rendszer készítóinek a sara hogy a 3rd party appok is lassabbak mint 8.1 alatt voltak. cronos calendart kivéve az rohadt jó és mint a seggberugott villám olyan gyors.

ja és még valami és ezt úgy általánosságban írom:
természetesen elfogadom hogy másoknak hiba nélkül megy sőt, talán kicsit irígykedem is, de attól én és még azért páran nem képzelődünk a probléma létezik akkor is ha nem veszünk tudomást róla.
és a kritikám és szerintem jogos kritikám ellenére még mindig itt vagyok és addig maradok is a platformon amig akkora lesz az ún "szenvedés-nyomás" míg váltani kényszerülök.

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#15465) zeno79 válasza duo (#15460) üzenetére


zeno79
őstag

emlékszem az 520-amra. hiába a legkisebb legtrébb készülék volt. le voltam nyűgözve. Asszony mai napig elégedetten használja.
Ez így van, testvérem is L520-at használ a mai napig, és a felesége is az én L520-amat használja.
Hány éves is az L520? Egy robot egy év után annyira elavult lesz, hogy a legalapabb dolgok is használhatatlanok lesznek. Vagy flagship telót kell venni droidból, de annyit nem adok egy telóért.
Elavult 8.1 Denim meg mindig gyorsan végrehajtja a feladatokat, és ezt akadás-mentesen teszi.

[ Szerkesztve ]

(#15466) ΞΔGLΞ válasza zeno79 (#15463) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Egyszerű a képlet srácok...
Regényt én is tudnék írni, de nincs már hozzá kedvem, sem védeni, sem alázni az MS-t, mert mind a kettőt megérdemelné, de ez nem a Ti rendszeretek, telefonotok még 8.1-el sem. Sosem lesznek olyan alkalmazások win alatt, mint droid és ios alatt, viszont a másik kettő akkor is unalmas már nagyon az elbaxott ikonáradatával, annak ellenére, hogy az ios magasan körberöhögi a droidot is.

Mondom ezt úgy, hogy mindegyiket használom. Mégis valamiért mindig többet van a kezemben a win mobilok. Én bírom a csempéket.
Vagy azt csináljátok, amit én. Vesztek hozzá a másik kettőből is egyet-egyet, így amikor az egyiket megunod a másikat bekúrod a fiókba, körbe-körbe. :DDD

(#15467) miqlas válasza duo (#15464) üzenetére


miqlas
őstag

Nem kötekedni akarok, fõleg veled, akit már az 520-as topicból ismerek! :)
Kipróbáltam most ezt a világos témára váltást, gyors volt (de borzasztóan néz ki!), hívásindításnál sem hezitál semmit, levelezõ, naptár detto ... OneNote tegnap frissült, és mikor indítottam, írta, hogy hangjegyzeteket készíthetek (azaz visszatették) a zoom is mûködik (újra?) ... a kapcsolatoknál és hívásnál valóban gáz a kör alakú fotó, nem is tudok megbékélni vele!

42

(#15468) duo válasza miqlas (#15467) üzenetére


duo
őstag

várjál, nézem most frissül a onenote.

szerk: igen a gemkapocs ikon mögött van. nem játssza le a hangjegyzetet. :(

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#15469) miqlas válasza duo (#15468) üzenetére


miqlas
őstag

:DD :D :DD :D :DD

42

(#15470) miqlas válasza duo (#15468) üzenetére


miqlas
őstag

Pedig lejátsza azt ;) hosszan tapicskold a hangfájlt, majd a lenyíló menübõl válaszd a „lejátszás” opció!

42

(#15471) Matyi222


Matyi222
aktív tag

Sziasztok!

Én kb egy hónapja használok Windows telefont, előtte volt minden csúcs a másik két platformon, meg sok xar is.
Mióta megvan én rögtön rátettem a az RS-t.
Nincs ezzel semmi NAGY gond, kicsit túlzottnak érzem ezt a sok panaszt, meg a 8.1 GYORSABB, duma is igen unalmas. Nem mindegy 2sec ide vagy oda?
Tegnap is 380km-et navigáltam a 640-el, egyetlen tévedés vagy jelvesztés nélkül.
Szerintem akkora baj nincs mint ahogy itt páran leírják, van pár apróság, de nem befolyásolja nálam a napi használatot.
Utolsó telefonom egy Iphone 6 volt ez előtt, én nem igazán szeretem ezt a telefon és rendszer összehasonlítgatós szövegeket. Az sem volt jobb vagy rosszabb, én inkább úgy mondom MÁS volt és pont.

Még a szegényes appok terén is megtaláltam minden alternatívát amivel tudtam pótolni a már megszokottakat.

Szép napot!

[ Szerkesztve ]

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

(#15472) miqlas válasza Matyi222 (#15471) üzenetére


miqlas
őstag

... valóban létezõ probléma az egyiknél faján, másiknál bugosan mûködõ rendszer WP/WM-on! Én most a szerencsések közé tartozom, pedig nem HR-tel frissítettem w10m-ra!

42

(#15473) KZP válasza Matyi222 (#15471) üzenetére


KZP
őstag

Nálunk a párom használja a 640-est. Mióta kijött rá a 318-as build, az van rajta, sima ráfrissítéssel, mert nem vagyok hajlandó hetente, havonta újratenni a rendszert, pedig én is inkább a tiszta telepítés híve vagyok.
(Bár, ennyi erővel, akkor a laptopot is újra kéne húzni minden update után. :) )
Semmi probléma nincs a telefonnal, teszi a dolgát. :K
(Megjegyzem, 5 éves, win7-ig támogatott HP laptopon is a Windows 10-et használom, mióta elérhetővé vált és ott sincs semmi probléma a géppel.)

(#15474) Matyi222 válasza KZP (#15473) üzenetére


Matyi222
aktív tag

Na a végén kiderül nem csak én vagyok elégedett. :D :C

[ Szerkesztve ]

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

(#15475) WestBam


WestBam
senior tag

Ha már áradozunk akkor nekem 8.1 óta csak sima OTA ráfrissítés van. Most a 318 volt az utolsó. A legnagyobb bajom az a HDR fotózás és fel nem töltés, a többi vállalható. Néha-néha recseg ébresztésnél, nem szép hangot ad. A telefon jól működik, nem merül jobban mint előtte.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#15476) KZP válasza WestBam (#15475) üzenetére


KZP
őstag

Mondjuk, mi az ébresztést nem használjuk, a HDR-t meg letesztelem majd, szóval ezek még lehetnek k@kik...

(#15477) WestBam válasza KZP (#15476) üzenetére


WestBam
senior tag

Az ébresztésnél torz a hangja, de ritkán jön elő. Talán hetente egyszer. Mondjuk nekem 3 időpont van beállítva, kicsit nehezen ébredek :DDD

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#15478) duo válasza WestBam (#15477) üzenetére


duo
őstag

Az ébresztés pl nálam hibátlan.

@matyi222:

Én kb egy hónapja használok Windows telefont, előtte volt minden csúcs a másik két platformon, meg sok xar is. az iphonehoz nem volt még szerencsém így abban messze nem vagyok kompetens de droidom több is volt és több mint négy éve használom WP/WM-et. és ez a platform amelyik képes volt olyan ux-et adni hogy elképesztő, az most valahogy nem találja magát. fejlesztik fejlesztik de nem látom azt az igyekezetet.
ahhoz képest mi volt, azért ez fájdalmas. a wp8 ->wp8.1 után is volt némi teszetoszaság de gyk az első javítócsomaggal beállt. és a legtöbb problémát orvosolták (más kérdés hogy a megmaradtakat leszarták mert az volt a mondás hogy a wm10-re fókuszálnak) most meg a redstonera fókuszálnak.

Nincs ezzel semmi NAGY gond, kicsit túlzottnak érzem ezt a sok panaszt, meg a 8.1 GYORSABB, duma is igen unalmas. Nem mindegy 2sec ide vagy oda?

ez is helyénvaló így annak az ismeretében hogy egy hónapja nyúzod. De ha pl az RS után belengetik MS-ék hogy minden wm10-es készülék megkapja a surface phone(ha lesz egyátalán) szoftverét ami aztán álleesős beszabehu lesz, aztán mégsem annyira, vagy a készülékek fele se kapja meg, meglehet hogy a te mosolyod sem lesz természetes.Nyilván megy tovább az élet, csak nem esik jól.Főleg hogy számít az ember arra hogy jobb lesz. Büszke rá és örül neki hogy milyen sokáig támogatottak a készülékek és több évig megbízható szerszám a telefonja. főleg aki bérből és fizetésből él/környezettudatos annyira, hogy nem cserél gyakran telefont.
Ennek fényében nézd a kevésbé elégedett felhasználók kommentjeit.
Én remélem lesz még azért olyan build ami pörgösebb lesz.

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

(#15479) Matyi222 válasza duo (#15478) üzenetére


Matyi222
aktív tag

Természetesen értem az érveid és el is fogadom! :R

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

(#15480) jksx válasza ΞΔGLΞ (#15458) üzenetére


jksx
senior tag

Mint ahogy írod a w10 desktop is szépen alakul. Csak kár, hogy komolyabb munkára használhatatlan.
Jópofa dolog, hogy nem egyszer nem bír bebootolni (fekete háttéren max egy egérkurzorig jut). Időnként nem bír leállni, még jó, hogy a laptop akku kiszedhető. Időnkénti megmagyarázhatatlan lassulások. A hálózati adapter kezelése is megér egy misét, amikor csoport házirend, meg egyéb fa*zságokra hivatkozva képtelen egy hálózati kapcsolatot létesíteni. Az külön hab a tortán, hogy sztohasztikusan belebarmol a távoli asztali kapcsolatba. Próbálj meg 60-80 megás excel fájlokkal dolgozni, és még sorolhatnék egy pár "jópofa" sz*rságot a csodálatosan fejlődő rendszerükről.
A 640-esekkel kapcsolatban úgy emlékszem még Te is írtad, hogy érthetetlen, hogy az egyik 640-en jó a rendszer, a másikon meg bugok vannak. Vagy ez már megoldódott?

(#15481) Grenki válasza Matyi222 (#15471) üzenetére


Grenki
csendes tag

Egyetértek nekem sem volt még gond win10 el a telón :K

(#15482) miqlas válasza jksx (#15480) üzenetére


miqlas
őstag

Természetesen nem ebbe a topicba való, de a „... Csak kár, hogy komolyabb munkára használhatatlan.” kijelentésedet cáfolnám meg saját tapasztalatok alapján! ;] Mit értesz komolyabb munka alatt? Office b@sztatást? Én igaz, nem notebookon, hanem desktopon nyomulok, de a 3ds max; Photoshop; Indesign; Corel Draw X7; Adobe Muse akár egyszerre is fut napi 6-8 órában, kifagyás nélkül (izé az Indesign néha kifagy, mert az „soha nem fagy ki” <-- idézet az oktatómtól, amúgy ez a progi win7-en is simán megnyeccsen) :DD

42

(#15483) skroy válasza Grenki (#15481) üzenetére


skroy
senior tag

Szintén gond nélkül üzemel, évekig nem tervezem lecserélni, teljes mértékben meg vagyok elégedve. Az elégedett emberek általában nem írnak be fórumra, mert minek, hisz elégedett. Én is csak azért írom, mert látom, hogy előjött pár szintén elégedett ember. Gyerünk emberek, írjatok, nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy az a fórumból lejön. :)

(#15484) cigam válasza skroy (#15483) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Pedig de :O

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#15485) jksx válasza miqlas (#15482) üzenetére


jksx
senior tag

Nem az office a gond, hanem a stabilitás, a megbízhatóság. A win7-en a fentebb írt hibák ismeretlenek voltak ugyanazon a hardveren. De igazad van, ez nem ebbe a fórumba való.

[ Szerkesztve ]

(#15486) miqlas válasza cigam (#15484) üzenetére


miqlas
őstag

... én a hibáival együtt is sokkal jobban szeretem ezt a platformot, mint az iOS-t vagy a Droidot! Persze, ha nem lesz választásom ~2 év múlva, mert kipusztul a WP platform, akkor inkább Droidot választok, mert utálom a sznobokat, és a másik platformot jelenleg inkább sznobizmusból választják, mint racionális okokból (a divat nekem soha nem volt racionális) ... ez kb. olyan, mint a Bosszúállók 2-ben Bruce Banner (Hulk) Beats Audio fülesen hallgatott komolyzenét :Y ;] ... izé, bocsi a flame-ért! :B

42

(#15487) skroy válasza cigam (#15484) üzenetére


skroy
senior tag

Elolvastam, de én továbbra is elégedett vagyok a telefonommal. Az kétségtelen, hogy az eladások mélyponton vannak, de van egy olyan érzésem, hogy az eladásokat jobban befolyásolták az évek óta tartó hasonló vészjósló cikkek, mint a rendszer használhatósága. Amolyan önmegvalósító jóslatként valószínűleg be is dobják a törölközőt, de jelenleg elégedett vagyok a valószínűleg az utolsó windows telómmal. :F :)
Természetesen megértem az elégedetlen embereket is, mert funkciók és alkalmazások terén nyomában sincs a 2 fő rendszernek, pedig lenne rá igény. De az app fejlesztők is az eladásokat nézik valószínűleg. Ez egy ördögi kör. :)

(#15488) n.andras74 válasza mtomi95 (#15455) üzenetére


n.andras74
aktív tag

nekem kell a Here+ és 10esen nem fútt ...ezt írja ...akkor minek frissítsek?

http://www.flickr.com/photos/50232526@N08

(#15489) jksx válasza n.andras74 (#15488) üzenetére


jksx
senior tag

Térképek alkalmazás van helyette.

(#15490) mtomi95 válasza n.andras74 (#15488) üzenetére


mtomi95
senior tag

Minek kell az neked? Ott a térképek. De mintha jópárszáz build-ben benne lett volna HR után is ugyan úgy a sima Here és Lumia kamerával együtt. Amiket mellékesen minden alkalommal, izomból törlök mert, csak a helyet foglalják.

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

(#15491) n.andras74 válasza mtomi95 (#15490) üzenetére


n.andras74
aktív tag

Nálam nagyon bevált a HereDrive+ ezt akartam először is írni...Ez nincs ingyenesen a 10re..

egész europát végigvezettem vele és hibátlan volt.

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/50232526@N08

(#15492) cigam válasza miqlas (#15486) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

mert utálom a sznobokat, és a másik platformot jelenleg inkább sznobizmusból választják,

Tipikus divatfika. Tehát azért nem veszel BMW-t, mert a köztudatban az él hogy "a bunkó BMW-s"? És még te mondod hogy nem a divat(mások, sztereotípiák) mondja meg mit választasz?!

Amúgy meg ha már a folklórnál tartunk: Akinek halál hírét keltik, az sokáig fog élni.
Nekem egyedül az Apple music app/előfizetés hiányzik belőle.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#15493) labeda


labeda
aktív tag

Bocs, ha sokan, sokszor kérdezték, de T-Mobilnál ma vettünk nejemnek egy 640 LTE-t, kérdésem, hogy Win 10 lesz-e hozzá, a Ti tudomásotok szerint?

(#15494) Aethelstone válasza labeda (#15493) üzenetére


Aethelstone
addikt

Van hozzá.

MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...

(#15495) BladPussy


BladPussy
csendes tag

A mai napig lehet Lumiákat (550-től 950-ig) vásárolni a szolgáltatóknál (pl.: Telekom) 2 év garanciával. Gondolom, ezen garanciaidő alatt valószínűleg működni fog a WP10 platform. Kb. két évente amúgy is cseréni szoktam a készüléket, akkorra már valószínűleg Surface lesz az új telefonom neve (most 640 LTE és nekem teljesen OK).

Kapásból tucatnyi dolgot tudnék felsorolni, amiért jobban aggódom, mint azért, hogy mivel fogok telefonálni 2018-ban. :K

[ Szerkesztve ]

(#15496) labeda válasza Aethelstone (#15494) üzenetére


labeda
aktív tag

Konkrétan a T-Mobilnál? Mert nekem nem jelenik meg.... Köszönöm!

(#15497) mtomi95 válasza n.andras74 (#15491) üzenetére


mtomi95
senior tag

A Térképek is van olyan jó. Megszokás kérdése az egész, de az előbb mondtam, hogy van Windows 10-re. Alapból települő csomag a Here és a Here Drive+ is. Mi az hogy nincs ingyenesen? Ha még fizetni is kellene érte inkább vennék egy Sygic-et vagy valami nevesebb navigációt.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

(#15498) jaffa 2843


jaffa 2843
Ármester

Lehet WP10 alatt valahogy teljes értékű GoogleMaps-et használni navigációhoz? Official app gondolom nem létezik, a hegesztettek meg messze vannak az igazitól. :F
POI-k miatt baromi jó a google.

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#15499) labeda válasza labeda (#15496) üzenetére


labeda
aktív tag

Közben megleltem a frissítési tanácsadót, és már települ is! :)

(#15500) miqlas válasza cigam (#15492) üzenetére


miqlas
őstag

... az ismeretségi körömben az iPhone tulajok többsége divat miatt vette meg a telefonját! A márka számít NEM a tudás! Ja! és baromira benyelik a marketing szöveget, de csak azért mert a menõ cég mondja! ;] Amúgy eltaláltad, soha nem vennék/veszek BMW-t, inkább választanék egy Tesla-t, de csak akkor venném meg, ha már kipróbáltam és tetszik ... Ez egy nagyon jól eltalált video a tipikus apple fan-ról! :DD

42

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.