Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Mini-ITX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:36:22

LOGOUT.hu

Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50679) hoffman_ válasza Chaser (#50672) üzenetére


hoffman_
nagyúr

az jól hangzik, főleg a mostani kálváriámhoz képest :) de a Ghost jól vizsgázott tegnap, üres asztalon (értsd: nem sarokban) még 5-8 fokkal hűvösebb a CPU, 62 fok körül megállt Borderlands alatt, komoly javulás az asztalomhoz képest.

cserébe ma is volt egy reboot, az asztalon, Aimp3 alól ment flac és Chrome ~30 tabbal le volt rakva tálcára: kb. 6 óra után egyszer csak gondolt egyet és újraindult... tegnap este volt LAN parti, előtte szétszedtem, megmozgattam a tápkábeleket, letisztítottam RAM pin-eket, ellenőriztem az AM4 lefogatást, újrapasztáztam a procit, megnéztem a PCI slot-t. átcuccoltam a város másik végébe, összeraktam, éjjel vagy 7 órán át ment online co-op, semmi baja nem volt. kezdem nagyon nem érteni. ráemeltem a CPU-ra 1,15-ről 1,1625-re, mert miért ne.

fenti Aimp+Chrome "workflow"-al szokott menni a majdnem minden estém. 20-ból egyszer gondol egyet és elszáll. IF-et meg kell nézzem, bevallom arra rá se hederítettem eddig, gyári Auto-n kell legyen minden. a vsoc pedig gyári értéken van. megnézek akkor egy emelést.

Duracellm...

köszönöm a tapasztalatokat! :R fentiek fényében ráengedtem az mhtml-t, egymás után 4-5x, hibátlanul és gyorusoló tempóban végigfutott, semmi hibát nem tapasztaltam közben. ez is, mint minden egyéb szintetikus teszt, jónak tűnik. ééén már nem tudom. lehet RMA-zom a tápot kínomban.

ui.:

köszönöm a sok, nagyrészt OFF segítséget a topiclakóknak, főleg így a karácsonyfa alatt ülve! kellemes ünnepeket és jó pihenést Mindenkinek :)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Mini-ITX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.