Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
mennyi külömbség van egy sata 2 es és egy sata 3 mas winchester között?
Mind2 7200rpm s -
atirag
őstag
Melyik winyot erdemes megvenni. A wd caviar black vagy hitachi desktar 7k1000c-t mindketto 500-as
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz atirag #30203 üzenetére
Mindkettot erdemes lehet, mert majdnem ugyanaz a kategoria. A SATA 2-es 7K1000.C 23 ezer forint korul mozog, a WD valamivel dragabb ennel. Utobbira megkapod a gyartoi 5 ev garanciat, viszont a hazai forgalmazok erre csak 2-3 evet vallalnak mostansag, amit megadnak a Hitachira is. Es bar a Black-hez nem irjak oda a 24/7-et, az is boven alkalmas erre.
Szerintem azt nezd, melyiket es hol kapnad meg olcsobban, legalabb 3 ev garanciaidovel. -
atirag
őstag
válasz jim_raynor70 #30204 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Használtan vettem végül a hitachi-t.
-
Levi's
tag
Üdv
érdeklődnék, hogy [link] erről mi a véleményetek?
bár régi típus de ezek elvileg még nem rendelkeztek semmi 8mp-es vagy más egyéb hibával.a másik kérdésem pedig az lenne hogy a wd black-ek mennyivel hangosabbak egy átlag 7200-es samsung hdd-hez képet (olyanom volt ahhoz tudok viszonyítani )
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
tudom kicsit off, de talán tudtok segíteni, utólag nem lehet eltolni egy particiót? A vinyó elején kellene nekem úgy 120GB, de már le van foglalva az a rész.
-
-
M107
addikt
Drága nem drága de most kell mert nincs helyem
Samsung 2TB 32MB 5400rpm SATA2 (HD204UI) /Csak ez a vinyó 30000-34000Ft)
Max 34 ezer Ft áldoznék rá.
Firmware problémái nincsenek?
Valahol olvastam hogy HD204UI firmware problémás.3 samu vinyóm van F1 750Gb /1 év után partició tábla hiba miatt cserélve/ 2011.10.15
F3 1 TB /2011 09 24 véve hibátlan/Usb samu 302 Gb 2011.06.12. hibátlan.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
sagvary
aktív tag
Tökéletes, lusta, tárolásra kihegyezett kisfogyasztású vinyó. Nyugodtan megveheted, nekem se volt vele semmi gondom. Ennek a hdd-nek a WD green lehet a vetélytársa, a WD20EARS, annál érdemes egy wdidle3.exe-t futtatni boot cd-ről. A Forumban olvashatsz róla. A WD valamivel gyorsabb mint a 204-es Samsung.
[ Szerkesztve ]
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
Egy particiójára tettem rendszert, pár hónapig bírtam, de utána megvettem a gépbe pluszként a leggyorsabb 500-as Black WD HDD-t és utána már arra került az XP. Nagyon észrevehető volt a különbség. Csak tárolásra jók ezek a lassú hdd-k.
-
-
M107
addikt
válasz sagvary #30218 üzenetére
Igen azt hallottam több felől is, hogy a nagy 1TB feletti vinyók nem épp alkalmasak rendszernek (IS).
De csak tárolni kellAzért van nekem egy 500Gb Hithacim (2008 gyártmány) 1 particíóján W7 a 0 Part rendszer file-lok.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz sagvary #30221 üzenetére
Western Digital 2 TB, SATAIII, 7200rpm, 64MB, Caviar Black, 3,5" WD2002FAEX
Merevlemez - merevlemez-kapacitás: 2.000 GB - merevlemez mérete: 3,5" - fordulatszám: 7.200 fordulat/perc - cache: 64 MB - PC csatlakozók: S-ATA III (600 MB/s)
54000Ft alaphangon, ebben igazad van a mai árak mellett (merevlemez árak) végül is ki tudnám fizetni de akkor a jövő hónapom kezdem - 20000 Ft-tal. hiszen meg is kell élni a fizuból a rezsi is ott van + egy kis szórakozás stb-stb, s nem nyertem meg a lottó 5-s 1Milliárd 200 millióját
A szüleim meg a barátnőm is kinyírna jó lesz nekem a Samu úgy is csak tárolni kell ott meg a 5400 rpm a 7220 rpm helyett, nem életbe vágó dolog csak bírja legalább 3-5 évet normál használat mellett napi 8 óra néha 16-32 óra s bírja sok ki bekapcsolást.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok
Nem tudtok errol a WD5000AAKS-60Z1A0 valamit mondani
Rendszerwinyonak kellene de nem tudom h hany tanyeros, fontos h halk legyen...Koszi
-
Alpee
aktív tag
válasz jim_raynor70 #30226 üzenetére
Az 1 tanyeros
-
sagvary
aktív tag
válasz audi100td #30224 üzenetére
Igazad van, én is így láttam, csak kb három hónap múlva láttam egy ugyanolyan kiépítésű gépet mint az enyém, amiben black volt és akkor egyértelmű volt, hogy lényeges a sebesség különbség, ekkor vettem csak kifejezetten rendszervinyót, addig nem tünt fel, hogy lassú.
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Van egy HDD-m, WD 5000AAKS. MIkor működtetve van (adatolvasás, írás, stb),akkor iszonyat hangos, és ilyen hangot ad ki. Garancia még 2 év van rajta.
-
Dinter
addikt
válasz jim_raynor70 #30232 üzenetére
Igen az, más nem lehet azt letesztelem. Tökéletesen működik lassan egy éve, csak ha visszaküldeném akkor nem lenne merevlemezem :\
(egy moderátort megkérnék, hogy helyezze át a posztokat) -
GribMate
aktív tag
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Ebbe a Synology DiskStation DS212+ NAS-ba szeretnék venni két 3TB-os HDD-t, amit RAID-ben kívánok használni.
Ti milyen merevlemezt tennétek bele? Gyorsabb 7200-asat vagy elég bele egy biztonságosabb 5400-as is, mert azzal sem lesz gyorsabb?
Fő szempont a minél gyorsabb működés.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
jocek91
aktív tag
Hello! Rendszer vinyót szeretnék venni a közeljövőben, WD-ket nézegettem írtátok páran hogy a caviar green nem ajánlott rendszerhez, annyival lassabb hogy megéri a felárat a caviar black vagy esetleg a blue?
-
Werkly
őstag
Kérdezném, hogy firmware frissítés létezik Samsung HD103UJ HDD-hez?
Egyáltalán szükséges ez? Gyárilag Sata I-re van jumperelve? Kösz! -
Tomate
veterán
Mi a különbség eközött a két 500gb-os seagate között? Köszi!
ST3500820AS
ST3500320AS -
audi100td
nagyúr
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy veszek egy SATA 3 SSD-t, és azt szeretném kérdezni, hogy ezt rálehet-e kötni SATA2-re?
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok?
SATA2-re lesz rákötve, mert 3 nincs az alaplapon.Samsung 64GB SATA3 2,5" Desktop kit
Rendszerlemeznek persze
Ha van ennél jobb ajánlatotok azt is szívesen elfogadom
[ Szerkesztve ]
-
bbtamas
csendes tag
Sziasztok!
WD my book essential külső winchesterben a 2T vinyót kiszeretném cserélni 1T-ra.
Mind a kettő vinyó WD márka,mégsem ismeri fel semmi ha az 1T van benne.
Van esélyem megoldásra? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
régóta nézegettem már külső HDD árakat,de most,h ránéztem,leesett az állam....Mi történt az árakkal,h igy elszabadultak?? az 500GB-os hdd-t látom annyiért,mint én 2 éve vettem az 1terrás wd-t 22000 ft...
Én hülye meg pár hónapja egy tizesért passzoltam el az 500 gb-ost...Csodálkoztam is hogy még a feladás napján 3-an irtak..Szóval 500 gb-ost keresnék 15 alatt,ujonnan,..Éehetséges ez??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
jooker82
nagyúr
válasz jim_raynor70 #30249 üzenetére
Végülis azért emelt árat az LG,Samsung is,mert a wd,meg a másik is áremelésre kényszerült?? Nem is hallottam róla,h ilyen nagy árviz volt thaiföldön...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital