Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1917) macska válasza bul07 (#1915) üzenetére


macska
tag

Pontosan azért van, mert én benézek, és segítenék, ha tudnék, és lenne alapinfó az elképzelésekről. 1801-1850 hozzászólások között szépen meg van fogalmazva, mikor tudnánk segíteni. Más az, aki feljön, visszaolvas kicsit, és a hiányzó dolgokra kér infót. Aztán 3 évig ide sem néz. Ehelyett azzal kell birkózni, hogy nem az a megoldás, hogy majd más 20 linket belinkel, ő meg idejön másnap és elolvasgatja, megnézegeti.Valamint mi sem vagyunk szakértők, teszt van. De ne én olvasgassak már vissza, és irogassam 1000x újra.

(Volt egy fórumtárs, pont az ő hozzászólása miatt vettem a Silicon Poweremet, amivel sok a problémám. Majd cserélem később. A lényeg. Az én első Silicom Powerem hibás volt, 21 MB/sec írt 2.0-án. USB3.0-án 66MB/sec volt az olvasás, az írás 25-26MB/sec. A nyugati tesztoldalon viszont 49MB/sec volt az írás. Ezért cseréltettem, 3 hét múlva jött az új szállítmány, kicsit más csomagolás, azaz más forrás, vagy más sorozat, ez már hozta az 50MB/sec körüli írást 3.0-án, és 2.0-án is a 25-26MB/sec-et. (21MB/sec helyett) Ekkor vissza kerestem a fórumtárs hozzászólását , mivel az én rossz Silicinom is ezt tudta. Jeleztem, hogy nézze meg USB 3.0-án is valahol, mert lehet az övé sem okés. Mindezt priviben megírtam neki. Hát, fel volt háborodva, hogy az övé jó. Ok, ennyi. )

Válasz a te gondodra. Én kicserélném, mert valami nem stimmel, vagy ha a gyári oldalon 10MB/sec írásra megadva, akkor bármit teszel, így marad. Alapvetően én is anno próbálkoztam a rossz Silicon Poweremmel driver cserén, nem segített. Szerintem alapból azt tudja az eszköz, amit normál szinten visz, driver csere nem megoldás, nálam sem volt az.

[ Szerkesztve ]

macska

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.