Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99806) Synthwave válasza Skynet258 (#99797) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Keychron M6, és kb. ennyi.

A G502 X-ek is ott vannak még vagy a Razer Basilisk V3 / V3 Pro, esetleg Pro Click, de bleh (a vezetékes G502 X még szódával talán elmegy). A Keychron kivételével téglák, és a fogási stílusod+kézméreted kombójának antitézisei. Ahhoz olyan egerek valók, mint pl. Lamzu Atlantis/Atlantis Mini, Endgame Gear XM2we/OP1/OP1 8K/OP1we, Pulsar X2/X2v2 (clawhoz X2H), Xtrfy M42/M42 Wireless, Zowie U2, Cooler Master MM712 stb.

Behatóbb ismeretek hiányában ezekből a legészszerűbb talán az Xtfry M42 (Wireless), mert viszonylag olcsó, és cserélhető a tenyértámasza. A középen kipúposodó fingertiphez jobb, a far irányába kipúposodó meg claw griphez (ez amúgy általános igazság; clawnál jobb az utóbbi, mert így jobban felfekszik a cucc a tenyered tövére, kontrolláltabb, more "locked in" érzést nyújtva ezzel, míg fingertipnél szereted, ha a középső púp miatt minél jobban a tenyered alá tudod húzni ujjakkal az egeret).

Vagy az Endgame Gear OP1, mert az sem drága, teljesen enthusiast grade cucc, és bár alapból clawosabb forma, de kisebbfajta maus, így fingertiphez sem kuka teljesen.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.