Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#64677) bluyoo válasza BomiBoogie (#64670) üzenetére


bluyoo
nagyúr

:K
Persze nem is azt írtam hogy minden hardverből a legcombosabbat/legjobbat. De mint minden hardvernél, szerintem a kikönnyített példányokat lehetőleg kerülni kell.
Szóval azért nem kell azonnal egy 40K-s házba egy 40K-s tápot tenni. Elég ha nem egy 5K-s KHC megy egy Akyga házba. :)
De a 300K-s számlát már a tuningolás elvetésével is elkerülheti az ember.
Alapból amit írtál ház, táp, monitor amiket minden gond nélkül tovább lehet vinni a következő konfigba. Ami a jövőre nézve is befektetés. Máris előre gondolkodtunk, vagyis spóroltunk. Feltéve ha nem egy papírházat vagy egy Codegen tápot választottunk. :DDD
Az alaplap esetében kicsit már más a tészta. Viszonylag elég gyorsan jönnek mennek a foglaltok, de azért egy CPU fejlesztést túlélhet még I5-ről is. Viszont az aktuális konfignál talán a lapot a legkörülményesebb cserélni ezért is érdemes kicsivel jobb deszkát választani mint a belépő kategória.
Viszont a dVGA, RAM, ... könnyen fejleszthető. Ezek közül a dVGA az mit akár évente cserélget(het) az ember. És az I5-öt figyelembe véve jó esély van rá hogy TotO'-nak sem a 260x lesz az egyetlen DVGA a konfigban.
Pl. ha kezdésnek nem egy 80K-s dVGA-t hanem mondjuk csak egy 60K-sat teszünk máris megvan a jobb lap,ház,tápra a keret sőt akár a jobb monitorra is ha nem egy 20K-s darabbal szemezgetett. Máris nem 300K a számla és egy kiegyensúlyozott gépet kapsz amit később még lehetőséged nyílik fejleszteni is. :)

(#64671) TotO'
Ezek szerint rosszul értelmeztem a mondatod. :)

(#64672) micafighter
:)

Bazinga!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.