Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#64670) BomiBoogie válasza bluyoo (#64669) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Pedig egy jó ház vagy egy monitor simán kiszolgál, hiszen az egy biztos pont, nem fejlődik olyan ütemben, teljesítmény szintjén, az igazi innovációk (pl. IPS vagy nagyobb felbontás) elterjedése pedig évekbe telhet.

A táp meg szintén (mint az alaplap) MINDEN alkatrésszel kapcsolatban van, minden biztonságáért felel, akkor hogyan lehetne azon fogni pár ezrest, ahogy te is mondod, egy sörözés ára, aztán közben meg 300k-t elkölteni a komplett gépre?

Ezzel együtt persze, mindig van kísértés, hogy az ember faragjon, hiszen senkinek sem végtelen a költségvetése, de azért tényleg nem szabad, hogy a kopóalkatrészek előnybe kerüljenek az alapvető karosszériaelemekkel szemben. :K

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.