Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#4488) IreN!CuS válasza GLOCK34 (#4475) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Még mindig ott tartunk,hogy van valami amit ki szeretnék próbálni.Lehet nem jó lehet csalódni fogok lehet nem fog tetszeni lehet bukni fogok rajta stb stb.Ettől még szeretném kipróbálni -meg hwn tudtommal csak bukni lehet :) - és szerettem volna 1-2 dolgot megtudni.

StLui mint belső szemlélő kb(megnéztem giannis pmeket) 2007.09 vettem a 6750 -és ha érdekel egy jó kis barton 2500ösöm volt epox lapban- ,akkor az Intel-t szerettem volna kipróbálni és nem is csalódtam benne.Mellesleg nem is emlékszem abból az időből AMD-s ellenfélre -vga fronton sem 8800gts vs 3870(?)-.De én is jót röhögtem a hszeden ;) Azért mert nem szeretnék asrockot sznob vagyok?Intel+nV párosom van és AMD fanatikus vagyok,dud :W ezt a sok szart amit leírtál....

balpis asszem leírtam,hogy sokkalom a ~10 k felárat a NOCTUA NH-D14-ért főleg az utolsó PHs teszt után.
Ram-ra sem véletlen kérdeztem rá értelemszerűen nem veszek feleslegesen 1866/2133as ramot.Azt is leírtam miért gondolkodtam

Crias A tápokból is azért írtam a kelleténél nagyobbat,mert lehet lesz 78xx-es vga későbbiekben,meg szeretném ha esetleg váltók másra ne keljen tápot is cserélnem.Leírtam,hogy a mostanival is annyi bajom van,hogy nem leehet normálisan elrendezni a kábeleket.

Az Alpenföhn Brocken tesztet köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.