Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#42702) holozis_HUN2 válasza membrandj (#42694) üzenetére


holozis_HUN2
tag

Engem a garancia nem érdekel megvan róla a véleményem. Engem igazából a teljesítmény érdekel. Ami nekem a legfontosabb az a játék+ a vegas pro renderelés. Meg persze a játékokat felvenni frapsal. És ezekhez 3-4 év múlva nagyon, de nagyon nagy procierő kell. Persze a render nem futna közbe mert elfogyna a ramom. Lényeg hogy ne legyen cpu limitem+ kihajtsa majd az SSD-t. Meg hogy ne keljen sokat várni hogy valamit megnyisson. Tudom az SSd függő de ha nem lenne proci akkor meg se lehetne nyitni :) Szval az erő kell nekem! Jut eszembe: Ha az OEM i7 újan LeC-nél 46K és a gyári hűtő az meg legyen 2K akkor is van még rengeteg pénz a dobozoshoz. Mi olyan drága egy dobozban pár papírban+ egy i7 matricán amit a gépre lehet tenni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.