Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#178129) milan26 válasza bluemirage (#178124) üzenetére


milan26
senior tag

Nekem kicsit úgy tűnik, hogy ugyanott tartanak a PC-k ahol a telefonok, ki van maxolva a technológia, lassan valami merőben újat kell kitalálniuk. Normál felhasználás mellett, ami elég nagy társadalmi réteget jelent-azaz internet, videó, képek, torrent, office, tanulás-meg sem döccennek a több éves gépek. Még harmadik generációs i3-as laptopom is van, amivel simán el lehet lenni, de van még első generációs Liano is a családban, semmi baj nincs vele. Az én gépem Ryzen 3 2200G, nem igazán volt 30% felett szerintem a processzor használat. Ha egy régi proci mellé raksz egy ssd-t rendesen megtáltosodik. Arról nem is beszélve, hogy elég sokan már nem is nagyon gépeznek, átköltöztek a telefonjukra.

Játék meg munka persze más, gamer gépet folyton lehetne fejleszteni, de talán mindig is az volt a legnagyobb húzóerő informatikában a felnőtt tartalmak mellett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.