Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#17789) ElBartimaeus


ElBartimaeus
csendes tag

Hali!
Szeretnék egy új gépet (házastul, mindenestül perifériák nélkül) venni leginkább játékhoz (pvp orientált, ha ez esetleg számítana valamit) kb 150k-ból. Egyelőre 1280x1024-n játszok, de ha lesz rá keret, akkor beruháznék egy valamivel nagyobb monitorra is, szóval jó lenne, ha el tudná vinni majd azon is a dolgokat :) Még annyit szeretnék, hogy a ház ne legyen kicsi, hogyha netán nagyobb hűtő kéne valamire, akkor ez ne legyen akadály. Illetve elég kicsi a hely, ezért jó lenne valami olyan ház, ami "megoldja maga a hűtést". Tehát ne kelljen hozzá mondjuk az, hogy levedd az egyik oldalát és mellé állíts egy asztali ventilátor hogy ne égjen le.

Több kérdésem is lenne:
1.) Megéri-e ilyenkor egybe-gépet venni, vagy inkább külön darabokban? (Az egybe-gépeknél sokat spórolnak hűtőkön, házakon, helyen, tápon, stb ha jól tudom)
2.)Ha igen, akkor kb milyeneknél érdemes körülnézni? :)
3.)Ha külön éri meg, akkor kb miket érdemes megnézni? Mi az, amin lerhet spórolni egy kicsit (pl rosszabb proci is elég, amihez aztán nem kell olyan komoly hűtés) (Nem feltétlen kérek teljes gép ajánlatot, hanem mondjuk: ez nagyon jó ár/érték arányban; így lesz valami képem, hogy merre érdemes körülnézni, teszteket olvasni, stb :) )

Előre is köszi a válaszokat :)

ElBarti

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.