Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#142156) kelly416


kelly416
veterán

Hölgyek és Urak!

- Összeállítottam ezt [kép] a konfigot otthon netezésre, filmezésre (HDMI fHD TV-re kilőve, ha arra van igény), az ehhez szükséges adatforgalmazásra, és esetleg Heroes 5, Witcher (1) döcögjön el rajta.
- Minden újonnan jön, max. vinyót tudok bele tenni régit, de akkor a PS3-ban nem lesz. :DDD
- Szerintem ezekre van szükségem hozzá, hogy működjön (perifériák, monitor van).
- A keret szűkös, így igyekeztem összehúzni, de mégis valamennyire tartósat venni.
- Csak fHD megjelenítőim vannak otthon, a többi jellemzőre nem hiszem, hogy nagy szükség lenne az igények tekintetében.
- Nem vagyok elkötelezve senki irányába, de hajlandó vagyok kicsit többet fizetni a megbízhatóbb gyártók cuccaiért.

Két kérdésem volna igazából. Az egyik a ház, mert inkább pakolnék valami fekvő házba amit a monitor alá be lehet biggyeszteni, vagy ha már nagyon nem ajánlott fektetni akkor legalább valami keskenyet keresnék, ne foglaljon nagy helyet széltében. Na meg az ezzel járó szellőzés, ajánlott-e ehhez az összeállításhoz még külön hangkeltőket belerakni, vagy jó lesz ez így is? Mit tudnátok ajánlani?

A másik kérdésem, hogy hol ajánlott beszerezni ezt? Az IPON mint olyan, nálam régi berögződés. Van gépösszerakó, rövid a neve, de ha mára már nem ajánlott, akkor szívesen fogadok tanácsokat, honnan érdemes vásárolni. Szinte biztos, hogy kiszállítással jönnek majd a cuccok, bár nem hiszem, hogy van még olyan bolt, ami ajánlott, de nem szállítanak ki. :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.