Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22051) Khelben válasza dízelracer (#22046) üzenetére


Khelben
nagyúr

Dumálni könnyű, de megnézném, mit csinálsz a sikításon kívül, amikor váratlanul elmászik a kocsi hátsó része.

(#22052) kételkedem


kételkedem
addikt

Ma reggel munkába menet fotóztam a mobilommal ezt a két atyafit, akik bicajt tolva a lezárt sorompó és a vonat ellenére mennek át az átjárón:

Miután átcsoszogtak, bejött az ellenkező oldalról egy személy és kicsivel később egy pálya építő gép.
A kép előterében lévő biciklis bottal járt és a bicajon egy műanyag zsákot egyensúlyozott, ami tele volt mindenféle kinccsel [guberáló].

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#22053) dízelracer válasza Khelben (#22051) üzenetére


dízelracer
senior tag

Dumálni könnyű? Ezt egy hülye is megfogta volna. Mennyivel ment 100-110el? ABS, ESP kutyafasza minden volt abban az autóban csak épp nem kellett volna elkezdeni rángatni a kormányt. Belengette a kerék váratlanul betapadt aztán ugrott egy szép fejest. Iskolapéldája az emberi hülyeségnek. :)

(#22054) Zozzant válasza kételkedem (#22052) üzenetére


Zozzant
addikt

Biztos belátták az adott pályaszakaszt:)

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#22055) Thulcandra


Thulcandra
senior tag

" Nem jogerősen végrehajtandó börtönbüntetést kapott a motoros, aki tavaly júniusban elgázolt Mosonmagyaróváron egy háromgyerekes anyukát a zebrán. "

" A vádlottat 1 év, 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte és három évre a közúti járművezetéstől is eltiltotta a Győri Városi Bíróság. A gyorshajtás mellett figyelembe kellett venni azt is, hogy a motoros a zebrán gázolta el a sértettet ezzel a sebességgel, ráadásul nem is volt megfelelő a jogosítványa. Az elítélt korábban már állt a bíróság előtt könnyű testi sértés, lopás és garázdaság miatt, ezért próbára bocsátották, viszont a próbaidő alatt került szembe ismét a törvénnyel a tragikus napon. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosításért, ő és védője enyhítésért fellebbezett. "
[link]
Ami a kiemelt szövegben nincs benne, pedig a lényeg lenne: Az anyuka a helyszínen életét vesztette.

Büntetés nagysága ismét... rossz irányba haladunk, nagyon :/

[ Szerkesztve ]

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#22056) Rick4 válasza dízelracer (#22053) üzenetére


Rick4
félisten

Számold csak ki, 100-nál egy sec alatt mennyi utat teszel meg? Megmondom, 27 métert... És most gondold egy, hogy épp az út széle felé mész. Van fél másodperced. Még egy Petőfi vers se jutna eszedbe annyi idő alatt, nemhogy egyenesbe szedni...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22057) dízelracer válasza Thulcandra (#22055) üzenetére


dízelracer
senior tag

3 gyerekes anyuka. :(((

Az ilyennel életjáradékot fizettetnék mindhárom gyerek nagykorúságáig. Ha nem fizeti dutyiba vele + kényszermunka. A jó édesanyját neki... :U

(#22058) KrAt válasza Rick4 (#22056) üzenetére


KrAt
veterán

Ha jól megnézed, az elején a balra indul el az autó, amikor túlságosan ellenkormányoz, az egész verda keresztbe áll, onnantól vége.. De ha amikor elsőre tör ki a segge, csak egy hangyafasznyit kormányoz ellen, akkor simán még a sávjában is tartja..

(#22059) Rick4 válasza KrAt (#22058) üzenetére


Rick4
félisten

Oké, persze, csak a hangyafasznyinál ilyenkor ijedtében ránt többet az ember. ha lett volna ESP a kocsiban, szerintem ez nem így végződik...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22060) dízelracer válasza Rick4 (#22059) üzenetére


dízelracer
senior tag

Be is baszna ha nem lenne az alapfelszereltség része az ESP egy Jaguar S-Type-ban... :D

(#22061) Lauda válasza dízelracer (#22060) üzenetére


Lauda
félisten

Lehet kikapcsolta. :D

(#22062) dízelracer válasza Lauda (#22061) üzenetére


dízelracer
senior tag

Nem tudom ki lehet-e. Ha igen és ki is nyomta akkor meg is érdemli... :DDD lúzer.

[ Szerkesztve ]

(#22063) Lauda válasza dízelracer (#22062) üzenetére


Lauda
félisten

Jaguarban nemtom ki lehet-e, de altalaban igen. :D

(#22064) Calogero


Calogero
addikt

Adott egy hatalmas, üres parkoló. Szabad helyek mindenhol, ennek ellenére a 42 éves férfi pont azt a helyet nézte ki magának, ahol a parkolóóra is állt. Valószínűleg a lehető legkevesebb mozgással szerette volna megvalósítani a parkolójegy váltást.

A svájci pályaudvar parkolójába hiába érkezett elsőként a 42 éves Lutz Buergi, mégis a legrosszabb helyet választotta és egyenesen belement a parkolóórába.

[link]

(#22065) decibel válasza Rick4 (#22050) üzenetére


decibel
aktív tag

Dehogynem ő igen, hiszen ő nem lúzer, ő egy igazi kis vesedonor öhm akarom mondani streetracer.

"you are a monkey poo-poo"

(#22066) KrAt válasza decibel (#22065) üzenetére


KrAt
veterán

Netalán ismered őt, hogy így aposztrofálod? :U

(#22067) dízelracer válasza decibel (#22065) üzenetére


dízelracer
senior tag

Sosem állítottam, hogy én hú de nagyon jó sofőr lennék. De aki ilyen szituációban elmebeteg módon elkezdi rángatni a kormányt az egyszerűen hülye. Éppen csak rá kellett volna lépni a fékpedálra és ellen kormányozni. A többit az autó szinte megtette volna saját maga. Ez nagyon, nagyon amatőr hiba volt.

Nem vagyok vesedonor. Streetracer titulust meg egyenesen kikérem magamnak. Azt persze meg sem fordul a fejedben, hogy létezik olyan ember aki nem a forgalomban éli ki magát ugye? Adatlap ... :U

(#22068) Lauda válasza dízelracer (#22067) üzenetére


Lauda
félisten

Éppen csak rá kellett volna lépni a fékpedálra és ellen kormányozni.

Azert azt is vegyuk bele a szamitasba, hogy nagy tempoval ment, eles balkanyarban. Egyebkent pedig ellenkormanyzott, latszik az auto mozgasabol. Azt meg innen meg ne mondja senki, hogy o megfogta volna, mert ez csak szedites. :) Mivel egyikonk sem ult az autoban, csak talalgatni lehet, szoval vagy vagy.

(#22069) dragonfx


dragonfx
veterán

na me probáratettéka reflexeim és a fékjeim.
3 sáv szélső busz.abbol 150 mulva kanyarodik jobbra mondom besorolok aha.kanyar elején kirakja maát félsávig egy omega. :Y
tizedsec alatt kicsi balra és csuszás nyikorgás.szegény pirelli. :O .át tudtam menni sávba, de max. 10-15tel mentem volna bele.
ilyenek miatt amortizálodik a dága ummamám mert más nem figyel.
:Y

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#22070) kymco


kymco
veterán

A városunk egyik elég nagy forgalmú, de nem túl széles utcáján tegnap történt egy személyi sérülésekkel nem járó baleset. Nem is tudnék róla, ha nem a baráti környezetem lett volna a szenvedő fél...
Nem írnék róla, ha nem lenne több tanulsága az esetnek.
Az utca érdekes: kanyargós, a járda közvetlenül az aszfalt út mellett van csak az egyik oldalon, nincs árok, útpatka minimális (csak a szegély) és a hab a tortán, hogy egy olyan kereszteződésnél, ahol az utcába balról két másik utca is betorkollik, az addig jobb oldalon futó járda megszűnik, és a bal oldalon "folytatódik". Mivel a az út busz útvonal, nincsenek lassítók, de a legveszélyesebb helyeken 30-40-re tábla korlátozza a sebességet.
Rendszeresen tekintik adrenalin termelőnek az agyhiányban szenvedő fiatal suttyók az utcát. Hallani, hogyan repesztenek 80-nal esetenként még gyorsabban az utcán. Egyszer-egyszer egy egy árok (azon az oldalon, ahol nincs járda, árok van) fogja meg az uralmát vesztett magát profinak képzelő amatőrt. Nem szeretek erre kerékpározni a családdal, de nem lehet másként bejutni a városközpontba a gyatra tömegközlekedés és az átgondolatlan utcatervezések miatt.
Az egyik barátom pont a leghúzósabb résznél lakik, ott, ahol még táblák is korlátozzák a sebességet.
Épp elindult a kocsival dolgozni, mikor vele szemben megjelent a suttyó fekete, tuningolt autójával. A gond az volt, hogy mivel a nagy sebesség miatt elvesztette az uralmat a kocsija felett, a szembejövő sávban közeledett. A barátom félrekapta a kormányt, ezzel elkerülte a frontális ütközést, de a kocsi a vezetőoldali ajtónál telibe kapta. A B oszlop egy centire állt meg a fejétől. Az ütközés mértékét jól érzékelteti, hogy a barátom kocsija 360 fokot pördült, és nagy erővel belecsapódott egy garázsajtóba, ami teljesen behorpadt.
A kocsi totálkáros lett, a barátom feleség állapotos asszony, szinte a szeme láttára történt a baleset, könnyen elvetélhetett volna.
A szabálytalan autóst, ha nem állítja meg a barátom kocsija, halálra gázolt volna egy kerékpárost, és így is majdnem bedarált egy gyalogost.

Amiért ezt leírom: A kijövő rendőr mondta, hogy ezt a fiút már jól ismerik, nem egy gyorshajtás miatt kapott már komoly bírságot. És megjegyezték még, hogy a RENDŐRSÉG AZ ILYENEKKEL SZEMBEN ADDIG TEHETETLEN, AMÍG TRAGÉDIA NEM TÖRTÉNIK.

A slusszpoén, hogy a gerinctelen alak, persze a helyszínre érkező barátja javaslatára már nem ismerte el a 100 km/h-t is meghaladó őrjöngését...

Erre a két dologra ökölbe szorult a kezem...

[ Szerkesztve ]

www.refujvaros.hu

(#22071) brd válasza kymco (#22070) üzenetére


brd
nagyúr

Az egyik ismerősöm, finoman, de úgy tűnik, ellenben hatásosan old(ott) meg egy ehhez hasonló problémát. Egy egyébként csendes falu főutcáján, egy hosszabb egyenes rész majdnem végén, ahol egy normál tempóban (40-es tábla van a ház után nem sokkal) utazó elkezdene lassítani egy viszonylag éles a kanyar előtt, áll a ház, ahol lakik. A kellemesen tavaszodó időben, napközben, főleg hétvégén, megjelennek az agyatlan, száguldozó motorosok, óránként 4-5 db legalább, ezen az úton, a ház előtt még javában 100 körül haladva. Amellett, hogy ez jelentős zajjal jár, meglehetősen balesetveszélyes is, mert falu lévén, sok a kerékpáros. A rendőrség persze szarik rá. Az ismerősöm ilyenkor kiáll a kocsibejáróra, és kényelmes tempóban elkezdi locsolni a ház előtt a növényzetet. Ilyenkor, hogy-hogy nem, egész véletlenül, óhatatlanul jut az útra is "egy-két" csöpp, de épp csak annyi, hogy ne mossa le az út porát. Viszont ettől remekül csúszóssá válik. Persze nem annyira, hogy a 40-50 környékén haladóakat veszélyeztesse, de 100 környékén fékezve már valószínűleg észrevehető a különbség. Valószínűleg fertőző ez a tevékenység, mert néhány, hasonlóan nyugalomra vágyó szomszéd ugyanilyen bénán locsol egy ideje. Nem tudom, hogy ez okozta-e a fejreállást, de 2 hónapja egy marha elcsúszott arrafelé az úton, egy ilyen száguldozás közben. Nem lett az illetőnek nagyobb baja, de azóta észrevehetően csöndesebb lett a környék. Vannak ugyan még ilyen motorosok, de valamilyen okból arrafelé lassabban haladnak.

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#22072) Lauda


Lauda
félisten

Tizenkét sérült egyetlen Trabantban

Nem semmi. Hasonlit ahhoz az esethez, mikor 600 liter gazolajat szedtek ki a kombi trabibol. :DD ;]

(#22073) kételkedem válasza Lauda (#22072) üzenetére


kételkedem
addikt

Darwin díj!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#22074) Lauda


Lauda
félisten

Ki ker meggyet? [link] :D

(#22075) runner 125 válasza Lauda (#22072) üzenetére


runner 125
nagyúr

Baz, épp most akartam berakni, kabbe. ;] :P

Nagyon komoly, én szakadtam rajta. :D

ui. látom egy újabb napiszar fan. ;]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22076) runner 125 válasza Lauda (#22074) üzenetére


runner 125
nagyúr

LOL!

..és megint mi? A szuzukiszvift.

Nincs bennem előítélet, áh. ;]

mod. azért a felrobbant Opel sem semmi, nah ezért sem kell dohányozni. ;]

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22077) Lauda válasza runner 125 (#22075) üzenetére


Lauda
félisten

Berakni? Ez nem a sextopik Teeeee.... :N :DDD

(#22078) Calogero


Calogero
addikt

[link]

És persze megint a vétlenek sérültek/haltak meg, a baleset okozója pedig sérülés nélkül megúszta a dolgot :W

(#22079) Lauda válasza Calogero (#22078) üzenetére


Lauda
félisten

(#22080) AMD Power válasza Calogero (#22078) üzenetére


AMD Power
titán

Istenem ,hogy széttörnek/roncsolódnak ezek az autók.... :(((

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#22081) mezis válasza dízelracer (#22057) üzenetére


mezis
nagyúr

Én úgy tudom, hogy a kártérítésért nem a büntetőügy során, hanem magánvádas úton lehet perelni.

mezis

(#22082) enerdzsájzer válasza AMD Power (#22080) üzenetére


enerdzsájzer
tag

Nézd.Képzeld el hogy mi maradhatott a sofőrből.

Lehet hogy velem van baj de én nem találtam viccesnek egy balesetet sem... :(

(#22083) AMD Power válasza enerdzsájzer (#22082) üzenetére


AMD Power
titán

Jézusom! Borzasztó! Az a a baj ,hogy ha egy ilyennel találkozol mind1 miben ülsz.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#22084) Zozzant válasza mezis (#22081) üzenetére


Zozzant
addikt

Elsősorban a kártérítést a biztosítóval kell meccselni, a kiszakadt fülbevalótól kezdve az elszakadt ingen át mindent... ha ez nem hoz eredményt akkor jöhet a magánper.

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#22085) Lauda


Lauda
félisten

(#22086) Khelben válasza Lauda (#22085) üzenetére


Khelben
nagyúr

Azért ez lakott területen kívül is durva lenne. Mennyivel mentek ezek?

(#22087) runner 125 válasza Lauda (#22085) üzenetére


runner 125
nagyúr

..azért a sportkormány, sportkipufogó, tankmatrica, mélyláda sok mindent elárul.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22088) kételkedem


kételkedem
addikt

Megkülönböztető jelzést használó mentőt borított az Astra

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#22089) bobsys


bobsys
addikt

kezdodik [link]
most 180-200 aztan legkozelebb majd elnez valamit
azt nem ertem akinek van penze tobb millas gepre az e nem tudja kifizetni a hungaroring vagy egyeb versenypalya belepot aztan ott huzhatja nem ol meg senkit

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#22090) FF23 válasza bobsys (#22089) üzenetére


FF23
senior tag

Most mé' kell mindig bántani a szabadság isteneit? Csak irigy vagy, mert megfősz a bádogban, míg ők így hűtik magukat.
És az autósok nem figyelnek a motorosokra, kéccázról is többször lassítani kellett! ;]

Postázós üzenetekre nem válaszolok. Sajnálom...RT-AX58U v1

(#22091) Szólista


Szólista
senior tag

Valaki nagyon sietett

Nem vagyok normális. Na és?!

(#22092) Lauda válasza bobsys (#22089) üzenetére


Lauda
félisten

En nem latok semmi olyat a videon, hogy barki veszelyben lett volna, akar ok, akar mas miattuk.

(#22093) enerdzsájzer válasza Lauda (#22092) üzenetére


enerdzsájzer
tag

És ez azt jelenti hogy soha nem is fognak veszélyeztetni senkit a száguldozásukkal.Végül is egy baleset sem történt és senki sem halt még meg száguldozó motoros miatt.

(#22094) Lauda válasza enerdzsájzer (#22093) üzenetére


Lauda
félisten

Nem jelenti azt, nem is irtam ilyet sehol. Viszont attol, hogy 180-al megy ugy egy sportmotorral, hogy se elotte, se mogotte nincs senki es az ut is jo, meg onmagaban nem okoz veszelyhelyzetet.

(#22095) enerdzsájzer válasza Lauda (#22094) üzenetére


enerdzsájzer
tag

Ha üres és jó az út akkor is jöhet egy őz vagy fácán,esetleg egy kamion durrdefektje után szétszakadt abroncs,egy elmaradt kipufogódob.Ne mond hogy nem találkoztál még ilyenekkel.Vagy egy kereszteződés, bekötőút amiből nem látja a paraszt a közeledő motorost és nem számít arra hogy amíg ő kikanyarodik addig odaérhet valaki.

(#22096) Lauda válasza enerdzsájzer (#22095) üzenetére


Lauda
félisten

Es a cserep is a fejedre eshet, mikor setalsz a jardan.

(#22097) enerdzsájzer válasza Lauda (#22096) üzenetére


enerdzsájzer
tag

Volt rá példa.De ha nem is cserép,de vakolat,tégla,bádog,télen jégcsap,hó.Az hogy te nem láttál még ilyet,az még nem jelenti azt hogy nem történik meg.Fácánt már gázoltam,őzet majdnem.Utakon is sok szétszóródott lommal lehet találkozni.Furcsa hogy te még nem láttál egy gumidarabot sem az utakon...

(#22098) parandroid válasza enerdzsájzer (#22097) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Én két őzet ütöttem el eddig, mind a kettő előtt sikerült úgy vészfékeznem, hogy ők is saját lábukon távoztak, és az autóban sem esett kár. Az egyik kisebb volt, az összegyűrte a rendszámtáblámat, meg hagyott az autó elején némi szőrcsomót. Mindkettőt azzal úsztam meg, hogy normális tempóban közlekedtem jó úton, úgy, hogy se előttem, se mögöttem senki. Ismerősök, kollégák között is alig akad, akinek ne lett volna már hasonló afférja, és voltak bizony közöttük sokkal kevésbé szerencsések is (ne tudd meg, egy kifejlett vaddisznó mit tud csinálni egy autó elejével). Lakott területen belül egyébként kaptam már labdát is, kétszer, kanyarodott elém körül nem néző, elsőbbséget nem megadó kolléga több alkalommal is, találtam már nem belátható kanyar íve mögött a sávban parkoló autót, de a legdurvább a kivilágítatlan lovaskocsi volt. Vaksötét éjszaka, messzebbről jöttek szembe, nem volt fent a távolsági fényszóró, másodperceken múlt a dolog...

Bármelyik fenti esetnek rossz vége lehetett volna, ha jelentősen túllépem a megengedett sebességhatárokat. És ha mégis megtörténik a baj, akkor sem mindegy, hogy mekkora sebességgel közlekedtél. És a nyers erőhatásokon kívül reakcióidőkről, és közben megtett útról nem is beszéltünk még.

Ha jól emlékszem, éppen a Mecsekben volt legutóbb hasonló motorosbaleset - ott is videózott a fiú, vissza is lehetett nézni, ahogy belecsapódik a szembejövő motorosba.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#22099) neduddki válasza parandroid (#22098) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

kennyem a hajamra normalisan mentem sehol senki, de annyi idom nem volt hogy a fekre atugorjakk, ill. mire fekeztem addigra mar koppant a joszag

ud

nedudki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#22100) enerdzsájzer válasza parandroid (#22098) üzenetére


enerdzsájzer
tag

Így van.Rengeteg veszélyes helyzet adódhat.Ezt nem árt szem előtt tartani és úgy vezetni.

Igen,a Mecsekben volt kb. 3 éve amikor felvette a balesetet a pali.De itt a környéken is volt egy baleset 5 éve.Ismertem a srácot.Éjjel kanyargós úton bőven száz fölött belement egy kivilágítatlan kisbuszba.Srác rögtön meghalt,az utasa berepült a kukoricásba de túlélte.Csak nyomorék lett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.