Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2101) Szten Márs válasza Zsoca84 (#2100) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Vegyél egy 350-es FSP-t 6,5 k körül:
[link] ezzel legalább nem purcan ki a géped, és igen, 350-es, hidd el többet ad le valójában mint a másik kettő, bár Stol szerint a Modecom akár 300W-ra is képes lehet, de ez az FSP olyan 380W körülire ;) A Stability Power meg inkább nem írnám le hogy mennyire, de annyit elmondok, hogy egy színvonalon van a Codegennel, Mercuryval, Q-teccel....

Egyébként meg igen, nagyon borzasztó. És nem csak a felsorolt tápok, hanem maga a tény, hogy 8800GTX mellé hulladékot akarsz venni. Igen, egy jó táptól nem lesz több 3d mark pontod, de legalább nem döglik meg a konfigod.... :U

(#2102) venember83 válasza smog86 (#2099) üzenetére


venember83
nagyúr

Aruk mennyi? Mert sok penzt (keveset se nagyon) nem adnek egyikert se. Akkor mar inkabb a felettem levo hsz-ben Szten Márs altal emlitett 350 PNF 6500bol. Posta/futarkoltseggel is boven 9k alatt marad. Meg mindig nem mondtad kulonben milyen gephez kell, agp-s vagy pci-e-s? Ha agp-s akkor a Chieftec megfelelhet, de mivel hasznalt penzt nem adnek erte. PCI-e eseten meg mindenkepp minimum 350 PNF. Ennyi, remelem segitettem, ha nem akkor sry, ennyit tudtam mondani, jo ejt!

(#2103) VaniliásRönk válasza Zsoca84 (#2100) üzenetére


VaniliásRönk
nagyúr

Van 180-ad CPU-ra meg VGA-ra, de egy komoly tápra nincs 10-15k-d... inkább nem fejezem be...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#2104) elfelejtette válasza Zsoca84 (#2100) üzenetére


elfelejtette
veterán

Hy!
Egyetértek VaniliásRönk fórumtárssal. Ha ennyi pénzt szánnál procira és vidkarira, és ennyire hulladék tápot akarsz venni melléjük, akkor vagy van még 180000Ft-od mégegy új karira és VGA-ra, ha a táp kinyírja őket, vagy elég nagy a hited, hogy megfelelő átéléssel tudsz imátkozni, hogy az első indításnál ne füstöljön el az egész géped ha esetleg az indításkori extra terhelést nem bírná a 6eHUF-ért vásárolt tápnak csúfolt (hazudott) ipari hulladékod.
A noname tápokkal az a baj, hogy általában erőteljesen túlzóak a rájuk írt terhelhetőségi értékek. Tehát a te 500W-os 'tápod' lehet, hogy csak 300W-ot ad le. Ráadásul ezek az 'ipari csodák' általában mindenfajta védelmet nélkülöznek, így használatuk leginkább az orosz ruletthez hasonlít, mivel ha megdöglik, nincs semmi garancia arra, hogy akár az egész gépet kinyírja. De volt olyan is az egyik fórumtagnál, hogy látszólag minden hiba nélkül üzemelt a gagyi tápja, de közben néhány hónap alatt 4 vagy 5 vinyót is kinyírt szépen csendben.
Ja és van még 1 ellenjavallat velük szemben, mégpedig a hatásfok. Mivel amíg egy gagyi táp 60% hatásfok mellett lead 240W-ot a konfig felé, addig a konnektor felől 400W-ot vesz fel. Ezzel szemben egy modern, 85%-os hatásfokkal bíró táp ugyanezt megoldja a konnektor felől 285W felvételével.
Csak ennyit akartam elmondani.
Üdv.

"Nagyon jó dolog fontosnak lenni, de még fontosabb dolog jónak lenni."

(#2105) AMD Power


AMD Power
titán

Van olyan program ami a Tápot teszteli?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#2106) Szten Márs válasza AMD Power (#2105) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Nincs.

(#2107) Kriza válasza Zsoca84 (#2100) üzenetére


Kriza
őstag

Azt hogy hoztad össze, hogy kiadtál egy csomó pénzt CPU-ra, meg egy raklap pénzt VGA-ra (meg akkor gondolom, a többi alkatrészes sem spóroltál) és egy ipari hulladék táppal akarod hajtani őket? Ja, attól valóban nem fognak gyorsabban futni a játékok, viszont szépen hazavághatja a drága konfigodat. Ha meg még a garit sem tudod majd érvényesíteni, mert esetleg szénné égett alkatrészeket már nehéz gariztatni, akkor sírni fog a szád.
Gratulálok! :((

Vedd meg a legolcsóbbat, de ügyelj arra, hogy beszerelésnél feltétlenül zárj rövidre valamit, hogy még esélye sem legyen a gépnek. :W

Ezt meg olvasgassad a Stability Powerről: [link]

Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

(#2108) venember83


venember83
nagyúr

Hu de raugrott mindenki, ha nem lenne bennem felebarati szeretet, akkor orom lenne nezni! :DDD Nem mintha nem lenne igazatok/unk...

(#2109) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Leírom én is az eddigi tapasztalataimat. Sokáig én is orosz rulettet játszottam a tápokkal, megelégedtem a házhoz vagy a géphez adott alap szarokkal. Szerencsés voltam, nem vitt magával gépet soha, sőt el sem füstölt egy sem. Még vitába is szálltam néha fórumokon akik a több 10 ezres tápokat ajánlgattak ami akkoriban egy fél konfog ára volt (amit mondjuk ma is túlzónak tartok mert 10 körül már kapni nagyon jó tápot a noname helyett ami alig olcsóbb).
Aztán az egyik noname tápom miatt bővítések után jöttek elő problémák. Nem bootolt be a windos, menet közben kikapcsolt vinyó (sokszor magával rántva a rendszert) meg hasonlók.
Ezután vettem egy Q-tec 400-as tápot használtan, olcsó volt bár utánanézve nem nagyon dícsérték de én ennek nem néztem utána csak az árára kerestem rá és ehhez képest jó áron megvettem. Jött az első beruházás, a két ventijét kicserélni normális halkra +2500ft így már nem volt olyan fényes a helyzet (bár kivettem belőle őket miután elpasszoltam).
Működött gond nélkül majd egy jó 1-2 év és pár gépbővítés után ez is kezdett kevésnek tűnni. Volt amikor kikapcsoltama gépet és nem indult el egyszerre, ki-be kellett kapcsolni a tápot meg hasonló problémák.
Ismét cserélni kellett de újabb hibát követtem el. Néztem milyen tápokat ajánlanak de sajnos megint az árat és a márkanevet néztem és olyan helyről rendeltem ahol ingyen házhozhozzák és kinéztem egy Thermaltake 420W-os tápot, mondván ez nekem mindenre elég lesz. Próbáltam utánanézni neten de nem találtam róla véleményt, beleestem abba a hibába, hogy a Thermaltake az nagy név, biztos nem járok rosszul. Ez volt 1.5-2 éve. Miután megvettem utána láttam több helyen, hogy nem ajánlják. Bár olyan rosszakat nem írnak róla csak, hogy ennyi pénzért van jobb alternatíva is meg hasonlók.
Minden működött gond nélkül, míg a legutolsó alkatrészcsere után (6600GT - 1950XT ami elég nagy étvágyú) a legnagyobb játékok közepette egyszer csak kikapcsolt a gép. Gyanakodtam sokmindenre (melegedésre meg hasonlókra) csak a tápra nem. Aztán szép lassan realizálódott, hogy az egy 12V-os ága a tápnak lehet kevés lesz a 4 vinyó + 1 dvd mellé még a videókártya extra tápjának ellátására. Atom stabil a gép, kivéve ha valami erőforrásigényes új játékkal játszok na akkor ha gondol egyet akkor lekapcsol...

Így visszagondolva ha a noname után rögtön vettem volna egy normális, márkás 400-asat mondjuk 15ért akkor spóroltam volna kb. 20 ezer forintot. Meg sok utánaolvasgatást, szerelgetést és egyéb idegességtől megkíméltem volna magamat.
Röviden összefoglalva így visszagondolva tényleg célravezető egyszer többet kiadni érte, mint sokszor kevesebbet. Mivel egy jó táp sok konfigurációt kiszolgál és nem kell cserélni kétévente.

(#2110) Szten Márs válasza BaLee (#2109) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Most jelenleg milyen táppal éldegél a konfigod?

(#2111) BaLee válasza Szten Márs (#2110) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Most még a Thermaltake 420W-vel. Amíg nincsen komolyan kihasználva a gép (3d-s játék) addig semmi gond. Na olyankor egy idő után néha kikapcsol.

FSP 500-as holnap jön, remélhetőleg azt már nem kell többet cserélni.

(az adatlapomon lévő konfig már elég régi de mindjárt frissítem)

[Szerkesztve]

(#2112) zolee0307


zolee0307
őstag

Sziasztok!
Lehet, hogy nem idevaló a kérdésem, de már kezd elegem lenni a gépemből. Az a problémám (vista 64 bitem van), hogy a konfigomnál a memóriák egyenként hiba nélkül mennek, de párban sem a dual channel, sem a single channel mód nem jó, mert a memtest és a vista memóriadiagnosztikája is hibát ír ki. Volt pár kékhalálom memory managment, video memory managment és page file-ra hivatkozott a windows. Játékból többször kilépett az asztalra, töltésnél is volt rá példa. Vista telepítésnél is volt kékhalál.
A szervízbe visszaküldtem a memóriát, alaplapot, winchestert és ott azt mondták, hogy a szervíz és ők is (pcx) letesztelték többször és náluk működik minden frankón, hiba nem jött elő. Azt mondták nem noname táppal hajtották.

Ezt egy TT TR2 W0093 500W-os táp hajtja. Okozhat-e a táp ilyen problémákat? Egyébként a tápot lecseréltem egy fsp bsII 500W-os ra, csak azt pénteken tudom kipróbálni.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#2113) venember83 válasza zolee0307 (#2112) üzenetére


venember83
nagyúr

Szia,

tap ilyesmit nem okozhat szvsz.

[Szerkesztve]

(#2114) zolee0307 válasza venember83 (#2113) üzenetére


zolee0307
őstag

Majd kipróbálom az fsp-t. Vagy az is lehet, hogy csak azt mondják, hogy jó, közben nem. de már elegem van visszaküldözgetni, mert azzal is elmegy egy csomó pénz. Csak akkor összeraktam egy sz.r gépet jó drágán és ez rohadtul idegesít. Eladni meg ha rossz nincs pofám, nem akarok átverni senkit.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#2115) Gorneck válasza zolee0307 (#2114) üzenetére


Gorneck
titán

Ha egy picit is gondolkodtál volna, nem veszel olyan lapot amilyet vettél...most valszeg nem szívnál...intel alá intel kell...

Gorneck#1239

(#2116) zolee0307 válasza Gorneck (#2115) üzenetére


zolee0307
őstag

Intel procihoz intel lap kell? Nem hallottam rosszakat az nvidiás chipsetes lapokról. Meg még olyat nem hallottam, hogy proci és lap között lenne inkompatibilitás.

[Szerkesztve]

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#2117) Kriza válasza Gorneck (#2115) üzenetére


Kriza
őstag

Ő az nVidia VGA mellé nVidia alaplapi chipsetet elvet követte. ;] :DD

Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

(#2118) zolee0307 válasza Kriza (#2117) üzenetére


zolee0307
őstag

Olvastam az nvidia chipsetekről itt a ph-n és meggyőzött, hogy elfogadható áron vehetek egy normális alaplapot. Megszívtam, ez van. Ebből is tanultam, de ne offoljuk szét a topicot.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#2119) Qru válasza Kriza (#2117) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Azzal már én is szívtam 6800+nf3 ultra. Nem lehetett tuningolni rendesen, más chipsetnél meg ment mint barom u.a. a vga. :(

#nincsbennetarcsi

(#2120) Topanka válasza BaLee (#2111) üzenetére


Topanka
aktív tag

Egyetértek BaLee-val. Most vagyok ott, hogy tápot vennék de jót hosszútávra. A baj az, hogy tapasztalatban és szakértelemben szűkösen vagyok, ezért SEGÍTSEN valaki?!?!
Egy júniusi prohardveres tesz alapján én kinéztem egyet, a Corsair CMPSU-520HXEU Modular tápot. Vélemény? Tipp? Előre is köszi!

(#2121) venember83 válasza Topanka (#2120) üzenetére


venember83
nagyúr

Szia,

alomtap, ha van eleg local credit, akkor siman, mar rohannek is megvenni a helyedben :DDD

(#2122) Topanka válasza venember83 (#2121) üzenetére


Topanka
aktív tag

Köszi venember83. Sokat güriztem azért hogy elkerülhessem az ''olcsó húsnak híg aleve''
tanulságát, és igen van rá zsozsó!!! A k... életbe már elégszer megszívtam. Bocsi a kitörésért, de jól esett. Úgyhogy ''szaladok'' megvenni. Új konfi is lesz hál. égnek.

(#2123) Zsoca84


Zsoca84
csendes tag

Köszöböm mindenkinek a a hozzá(m)szólását, igazatok van.
Megvettem a procit,vga-t, ram-ot,winyót,alapla,meg dvd írót, és időközben lett egy családi kiadás, ami hazavágott.

Akkor leteszek az említett tápokról, és veszek másfajtát!

- Spire 420W tápegység SP-ATX-420WB
- Chieftec 450W tápegység
- Eurocase 500W tápegység Super Silent PFC 14cm ventilátor neon <-- Ez is szar márka???
- Coolink COOL CP-5012P 500W 12cm

vagy valami egyéb aljánlat 10körül?

Gigayte P35 DS4 - Core 2 Quad 6600 - 2x1GB Geil 800 Ultra - Gigabyte 8800 GTX - 450W Chieftec

(#2124) Topanka válasza Zsoca84 (#2123) üzenetére


Topanka
aktív tag

Zsoca 84! Szeretnék én válaszolni. Igaz nem értek a hardverek minősítéséhez de emiatt rengeteg cikket, tesztet, véleményt, fórumot olvasok, hátha valami rám is ragad. Először is egy jó házat felépíteni csak jó alappal lehet. Úgy gondolom ebben az esetben a ház és a táp lenne. Már csak azért is mivel nem változik olyan gyorsan (árak, minőség) mint a többi.Én így kezdem, most vennék egy Thermaltake Shark WA7000 BWA vagy Gigabyte 3D Aurora 570 GZ-FA1CA ASB házat és Corsair CMPSU 520-as tápot. Több mint egy éve gyűjtök rávalót, és úgy gondolom hogy ezt hosszútávra mehet. A többi eztán kerül sorra :Gigabyte-nak a P35 DQ6 alaplapja ami a p35-ös chipsetje mellett mindenben kiszolgál. Igaz, hogy szept. 9.-től már itt van az X nem tudom hanyas felsőkategóriás chipset-tel rendelkező alaplap, de szűk kiszolgálással és az általa támogatott 45 nanós technológia szűk jövő. Na erre jn a 8800 GTX, Core duo 6850, WD 400-as vinyó, max 9db-es zajszintű ventik (800-as fordulat 12cm) Silent Ninja hűtő,stb.Valami hasonló lehet neked is, úgyhogy ha vért is pisilsz vedd meg amit ajánlanak (pl.amit én is veszek.
Venember 83 légyszi teszteld a gondolatmenetemet, mi a hülyeség benne, vagy jó az elgondolás. Jelenleg most csak ezért létezem. Nomeg a nőkért.
Csocsi

(#2125) Topanka válasza Zsoca84 (#2123) üzenetére


Topanka
aktív tag

Bocs!!!! Az első ''ház'' -nál lakóépületre gondoltam.

(#2126) venember83 válasza Zsoca84 (#2123) üzenetére


venember83
nagyúr

Szia,

szivesen, orulok/unk, h nem vetted rosszneven hozzaszolasaink.

-Egyertelmuen Chieftec ezek kozul.
-Eurocase bizony gyenge.
-Coolink gyenge kondik altalanossagban, ez lehet kivetel, de valoszinutlen.
-Spire meg ugyancsak gyenge kondis emlekeim szerint (azt jelenti, h nem tartos).

Egyeb ajanlat: 400as FSP PNF vagy Chieftec GPS, esetleg ASUS -> amilyen az elso hsz-ben van.

(#2127) Szten Márs válasza Topanka (#2124) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Bár nem engem kértél a gondolatmeneted lektorálására, azért megteszem :DDD
Nem is kell vele sokat dolgozni, mert teljesen helyénvaló, én egy PC alapjának az alaplapot és a tápot tartom, mint két olyan alkatrészt, ami alapvetően meghatározza a minőségét. Btw sok jó s izgalmas, hobbiként űzhető dolog van a világon, keress egyet magadnak, szebb lesz az élet ;)

(#2128) venember83 válasza Topanka (#2124) üzenetére


venember83
nagyúr

Most olvastam el az utolso sorokat, de ugyanazt mondhatom mint Szten Márs, keress meg valami hobbit magadnak, ne legyen gepkozpontu eleted! Illetve ne 1 gep legyen a kozpontba :DDD

ertsd: szgep mellett ott a sport, fotozas, stb, bulizasokrol nem is beszelve.

Nagyon off lett, sry.

Kicsit on (PH!-szempontbol, de off meg mindig topik szempontbol): 8800GTX szvsz penzkidobas, de mondjuk aki most vesz gepet annak jobb alternativa max 1 semmirevalo kartya (amin lehet filmet nezni, jatekokat viszonylag normalisan futtatni <7600GT, 7900gs, 1650xt>, aztan amit majd Karacsonykor kidobhat vagy jobb esetben eladhat s vesz dx10.1es karit) vagy a 2900XT, az ATi jobb hosszu tavra, de ne vitazzunk itt, elore kerem szepen, ez csak az en velemenyem, nem erdekel ha mas helytelennek tartja!

Alap az 1 jo monitor + alaplap meg 1 jo tap, ha tetszik akkor szvsz ez a pc-triumviratus. Utana vga, memo s proci, ebben a sorrendben. Ezutan a mellekes dolgok, amiket meg konnyebb utana upgradelni: ventik, haz, hdd, coolerek, bill, mouse.

Off vege, elnezest ha valakit zavart!

[Szerkesztve]

(#2129) Gyuri27 válasza venember83 (#2128) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nem zavart szerintem senkit. ;)
Érdekes az ki, miben látja a pc három fő pillérét. :F

Amd - Radeon - Ryzen

(#2130) Topanka válasza venember83 (#2128) üzenetére


Topanka
aktív tag

Boccs mindkettőtőknek!! Értsd ezalatt, hogy egy-két évet munkával, pénzkereséssel töltök töltöttem egy jó gép miatt, amúgy szeretem a hegyeket és a vizet, horgászat napfelkeltével és azzal a csodálatos csenddel. Szakirányú lenne az érdeklődésem. Érdekelne, bár nem ide tartozik, hogy a 8800 GTX ASUS 100 rongy alatt sem éri meg? És miért? Év végén jön a 9000-es sorozat. Tanulok a véleményekből nem vitatkozok, illetve meggondolásra bír, komolyabb utána nézésre serkent.
Köszi mindenki hozzászólását, mindig jónéven veszem.
CSÁ

(#2131) fasyrt válasza venember83 (#2128) üzenetére


fasyrt
őstag

Offodat tovább folytatva, egy kicsit offolnék én is. :B

Én még fontosnak tartom az épkézláb házat. Lehet tőlem bármilyen színű, sorjás, elrendezésű, mittudomén, csak az isten verje meg őket a derékszög legyen derékszög! A síklemez az legyen sík! Nem tudom, hogy eleve ilyen pocsékul gyártják őket, vagy a szállítás során vetemednek meg, de van ismerősöm, aki midi házat cserélt le, mert a vga-n kívül semmit nem lehetett a lapba tuszkolni. Nemhogy helyére csavarozni...

Topanka: a 9000-es sorozat évek óta kint van... ;]

[Szerkesztve]

(#2132) L.T.


L.T.
aktív tag

Én ezt venném: [link] . Szerintetek jó lesz? :F

(#2133) Gyuri27 válasza L.T. (#2132) üzenetére


Gyuri27
félisten

ha nem csábít el ez [link] :U
nem? jó az ha mondom ;)

Amd - Radeon - Ryzen

(#2134) Kriza válasza L.T. (#2132) üzenetére


Kriza
őstag

Delta beles csíftek, persze hogy jó. Itt a PH! teszt: [link] :R
Vedd meg nyugodtan, vagy ha szimpatikus lett, amit Gyuri27 ajánlott, akkor vedd azt, mindkettő nagyon jó (bár nem írtad mihez kell, de nem hiszem, hogy valami megabrutál fogyasztású konfighoz).

direwolf: ha offolni akarsz, akkor a HSZ-nél a szöveg alatt közvetlenül van az ''off topic'' jelzés. ;)

[Szerkesztve]

Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

(#2135) direwolf válasza Topanka (#2130) üzenetére


direwolf
őstag

Bocs, ebbe nekem is bele kell offolnom. Ha van 100k-d most vgara, akkor inkább rakd félre kicsit, most vegyél egy ati 1950pro-t 30-35k között (esetleg 40-45k egy 1950xt), 70k-ig nem kapsz jobbat, és ezzel egy évet még tuti kihúzol a normális DX10.1-es kártyákig. A mostani DX10 sorozat úgy ahogy van hulladék. OFF off

"I've seen things you people wouldn't believe"

(#2136) Topanka válasza direwolf (#2135) üzenetére


Topanka
aktív tag

Vettem az adást!! Kössz.

(#2137) venember83 válasza Topanka (#2136) üzenetére


venember83
nagyúr

Nem tudom eszrevetted-e, de irtam neked privat uzenetet, jobb felso sarok, kereso alatt van 1 resz ahol irja, h olvasatlan (1). Csak azert, hogy ne ezt a topikot offoljuk szet.

(#2138) L.T. válasza Kriza (#2134) üzenetére


L.T.
aktív tag

Először FSP-t néztem ki, de nem a kapok a városomban. Ha rendelném az Ipon-on akkor a postaköltséggel együtt drágább lenne mint a Chieftec, ami viszont van helyben.
És valóban nincs egy megbrutál konfigom, inkább arra mentem rá, hogy jó minőségű táp legyen ami halk is. Mert a jelenlegi 8 centis ventivel bizony igen zajos.
Köszi az infókat mindenkinek :R

(#2139) venember83 válasza L.T. (#2138) üzenetére


venember83
nagyúr

Dragabb lenne mint a Chieftec, de halkabb. Ha nem zavar a hang, akkor maradhatsz a Chieftecnel, ha zavar, akkor szvsz FSP PNF.

(#2140) headend


headend
csendes tag

Sziasztok,

rengeteget visszaolvasva, a ''gigawattos'' mű-táphisztériák tanulságát leszűrve, csupán csak egy megerősítést kérnék egy itteni gurutól, hogy az alábbi gépbe a 430 Wattos Seasonic helyett elég a 380 Wattos is:
p35-ös lap
E6750
2 giga RAM
2 HDD + 1 ODD
8800gts VGA
SF atlas SF-101 ház

köszi!

(#2141) venember83 válasza headend (#2140) üzenetére


venember83
nagyúr

Szia,

megerositve ;)

guru megnevezest azonban nem veszem magamra :B

(#2142) Gorneck


Gorneck
titán

Ma megérkezett a Chieftec GPS-500-ABA tápom...amin sajna ki voltam akadva, hogy a nagyker csak 1 évet vállal rá...a beszerző meg reggel közölte a boltossal, hogy ezt tudta csak hozni. Haverom és Én is ki voltunk akadva picit...sajna Én is abból indultam ki, hogy a Chieftec termékek 2-3 év grral vannak...szal nem gondoltam rá, hogy szóljak a gar mértéke miatt figyeljenek...meglepődtem így a dolgon...
Na mind1...nem variáltam elhoztam ezt. Egy tápomon se volt több, mint 1 év gar szal igazából annyira nem zavar mivel nem nagyon szoktam váltogatni tápegységet...

Első benyomásom, hogy van súlya a kicsikének...jóval nehezebb, mint a mostani NoiseBlocker 520as tápom. A kábelezés jó hosszú...kíváncsi vagyok mennyire nehezíti illetve könnyíti ez meg a dolgomat...remélem nagyon.

Hangjáról majd szerelés után...ami vagy du vagy holnap reggel meg fog történni...

Gorneck#1239

(#2143) Intelligencs válasza ThuG4LifE (#36) üzenetére

És abból is háromnak vagy négynek... :D

''drie of vier ATI R600 of nVidia GeForce 8900 kaarten''

Hollandul ugyan nem tudok, de németből és/vagy angolból szépen ki lehet következtetni általában a holland mondatokat. :DDD

The Amiga, Born a Champion

(#2144) Kriza válasza Gorneck (#2142) üzenetére


Kriza
őstag

Elég sokféle garival adján a csíftek tápokat. Én az enyémet 3 évvel vettem, régi 420-asom még ''örökélet garanciás'' volt, de láttam már 1 év garival is. Meg láttam bizonytalan garanciásat is, ha a Mistralban veszi valaki. ;]

Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

(#2145) Gorneck válasza Kriza (#2144) üzenetére


Gorneck
titán

Én az a baj, hogy 1 évvel nem...mind 2 vagy 3 amilyen nagykeres árlistát néztünk...de igazból nem érdekel csak menjen rendesen...ha vmi komoly baja van az úgyis kijön 1 éven belül...szvsz.

Gorneck#1239

(#2146) BaLee válasza Gorneck (#2142) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Ez sajnos így van. :(
Hiába adnak valahol 3év garival ha a nagyker, amiből hozza a bolt csak 1év garival adja. Én egy Logitech egérrel jártam így, mindenhol 5 év garival adták, nekem meghozták 1 év garival a boltban. Végülis elhoztam én is, még mindig az az egerem van (Logitech DualOptical) lassan 8. évet tapossa. Neked is ilyen szerencséd legyen a táppal! :DDD

(#2147) Buldozer99


Buldozer99
senior tag

Hali!

Milyen tápot vegyek 20-22k körül? (moduláris legyen)

Előre is köszi! :R

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

(#2148) venember83 válasza Buldozer99 (#2147) üzenetére


venember83
nagyúr

Szia,

Enermax Liberty 400.

Szivesen.

(#2149) Buldozer99 válasza venember83 (#2148) üzenetére


Buldozer99
senior tag

500W-os 23k... akkor sztem ilyet veszek :D
:R

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

(#2150) venember83 válasza Buldozer99 (#2149) üzenetére


venember83
nagyúr

Jol latom, h vizhutesed van? Mert ha igen, akkor gondolom zavar ha pl valami hangos. Akkor meg ne vegyed az 500ast, 400as halkabb s boven eleg. De te dolgod, en csak tanacsolok neha ezt/azt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.