Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11101) KubanitoS válasza janos666 (#11100) üzenetére


KubanitoS
veterán

A könyvek is pontosan ez a vége. :P

Amúgy egyetértek, az utolsó két film rendkívül gyengusz volt, de a könyvekkel nincs baj. Az első kettő elég gyerekes, de utána beindulnak a dolgok, hullanak az emberek. ;]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#11102) vitaro válasza janos666 (#11100) üzenetére


vitaro
senior tag

Lényegében ugyanaz a vége, viszont aki nem olvasta mind a hét kötetet, annak nem biztos, hogy összeáll a kép, a filmek sehol sincsenek a könyvekhez képest.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#11103) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Így is végződhetett volna a Mass Effect 3.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#11104) subatom


subatom
csendes tag

Az utolsó videom....[link]
Köszi ha megnézed!!! :R :R

(#11105) Ryder62


Ryder62
őstag

Szerintetek milyen kaszttal érdemes neki vágni? Katona vagy Engineer?

Vanguard meg adept megvolt ME3-ban, ME2-ben most infivel vagyok úgyhogy az kilőve, a sentinel meg azelőtt volt ME2-ben.

Katona elég agyament unalmas darálásnak tűnik főleg úgy hogy ME3-ban bármilyen fegyvert magaddal vihetsz kaszttól függetlenül.

(#11106) nanorambo válasza Ryder62 (#11105) üzenetére


nanorambo
őstag

Nekem a katona tetszett a legjobban a 2-3 ban, az adrenalin löket baromi hasznos tud lenni. Az első résben meg adept a leghasznosabb.

(#11107) #85552128


#85552128
törölt tag

Én adepttel vittem végig mindkét alkalommal, vanguardnál irritált, hogy a SP-ben van egy ilyen lassulás effekt charge-nál meg ha lemerül a palyzsot.
A legkönnyebb egyébként az adepttel, singualirty összegyűjti a gyengébbeket warp/flare/shockwave-vel kombinálva meg van 1-2 szép BE is ezekkel a kombinációkkal szépen lehet irtani a népet.
Insanityn még olyan nehéz sincs mint a MP Gold-on.
A mérnök meg az infiltrator is érdekes lehet, de katona, sentinellel biztos hogy nem vinném végig.

[ Szerkesztve ]

(#11108) nanorambo


nanorambo
őstag

Újabb infó a Mass Effect 4-ről!

Se nem ilyen, se nem olyan, se nem amolyan. Igazából nem tudom, hogy Mass Effect lesz-e még egyáltalán. :F

[ Szerkesztve ]

(#11109) KubanitoS válasza nanorambo (#11108) üzenetére


KubanitoS
veterán

Pofátlanság lenne, ha beraknák ezt a 4-est a címbe, de úgyse fogják. Szépen eljött ez az időszak is: az EA rátalált az újabb pénzeszsákra, a Mass Effect Online is csak idő kérdése, ha már most nem arról van szó ME4 munkacímen. Csak arra leszek kíváncsi, hogy a rajongók tolerálni fogják-e ebben a formában a sorozat meggyalázását.

Érdemes elolvasni azt is, mit mondott a játék végéről: Ha már sikerült szóra bírni az urat, megkérdezték a Mass Effect 3 végéről is, mi a véleménye ennyi idővel a játék kiadása után. „Eltelt 18-19 hónap a megjelenés óta, és szerintem az Extended Cuttal mindent megtettünk, amit tudtunk. Nyilvánvalóan most már semmit sem fogunk megváltoztatni, haladunk előre. Őszintén szólva, sokszor hallom, különösen a találkozókon, hogy az emberek szerették, szívszaggatónak, de helyesnek érezték azt, ami Sheparddel történt. Emiatt érzem helyesnek a döntésünket. Mivel azonban nem volt választás, van akinek ez tetszett, van, akit felzaklatott. Nem hiszem, hogy tudtunk volna változtatni, de jó lecke volt.”

Kíváncsi lennék, mégis hányan mondták azt, hogy helyesnek érezték, ami Sheparddal történt. Gondolom a legtöbben akkor érezhettek így, amikor meglátták a fellélegzős endinget. Pofátlan, semmirekellő banda. :W :W

Egyébként az első komment a cikkhez meglepően tanulságos:

Bocsánatot kérünk mindenkitől a Mass Effect 3 befejezése miatt. Próbáltuk az Extended Cuttal kicsit kiengesztelni a rajongókat, de tisztában voltunk vele, hogy ez nem az a minőség volt amit megkövetelünk magunktól. Nem fogunk bűnbakot keresni, mert mi rontottuk el. De higgyétek el, nekünk is annyira fontos a franchise mint nektek. A következő Mass Effect részről ugyan nem beszélhetek, de biztosítalak benneteket, hogy mindent bele adunk, hogy egy, az univerzumhoz méltó játékot készítsünk nektek."

Így beszélne egy olyan író, aki beismerné a hibákat, és nem az emberekre mutogat... Hányinger ez a banda.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#11110) Ryder62 válasza KubanitoS (#11109) üzenetére


Ryder62
őstag

Egy részt a Mass Effect nem egyenlő Sheparddal. Ahogy a Star Wars sem Luke-al, Vaderrel és a halálcsillaggal.

A Mass Effect az a világ amiben játszódik mindhárom játék. A fajok, helyszínek, történelem, maga az univerzum amit kitaláltak.

Legyen új főszereplő, új karakterekkel, hajóval, helyszínekkel és fajokkal a ME világában.

Shep tökös volt igazi bad ass aki szétrúgta a Reaper hordát, de ideje tovább lépni.

"hogy az emberek szerették, szívszaggatónak, de helyesnek érezték azt, ami Sheparddel történt."

Sokaknak nem volt bajuk Shep halálával. Ez így van. Először én is picsogtam hogy nincs happy end és hogy Shep miért nem élte túl. Feláldozta magát. Ez így kerek és szép lezárás Shepnek. Túlkép épp hogy élt hisz a Collectorok egyszer már megölték.
A többségnek az összecsapott, semmit mondó endiggel volt baja. EC helyre rakta úgy ahogy (hiányzott egy kis infó még hogy milyen hatása volt Shep döntése a galaxisra nézve)

"Hányinger ez a banda."

Azt ugye tudod hogy az EA a tökükön állt? Kifutottak a határidőből és az EA már kiakarta adni a játékot pedig még nem volt 100%-os. BioWaret sokan szidják manapság. Mert divat lett. De azért senki sem olyan hülye hogy félkészen adja ki a saját játékát - főleg a 3. részt. A rohadt kiadók, azokat kéne püfölni.

(#11111) WayneGace válasza Ryder62 (#11110) üzenetére


WayneGace
őstag

Ez a rohadt kiadózás is pont olyan sablon szöveg és divat, mint az általad említett bioware szidás. Halkan jegyzem meg, hogy EA nélkül a bioware se tudna 50-100-200 milliós fejlesztéseket végezni. Ők sem minimálbérért dolgoznak.

[ Szerkesztve ]

BestSecret invitációt privátban adok.

(#11112) Ryder62 válasza WayneGace (#11111) üzenetére


Ryder62
őstag

Persze hogy nem tudnának hisz az EA adja nekik a pénzt a fejlesztésre. Így persze hogy azt csinálják amit a nagyfőnök EA mond.

De ha neked az EA nem unszimpatikus mint kiadó (de még fejlesztő is) akkor sajnállak. Mert amihez hozzáér szarrá változik. Mily meglepő.

Vajon miért lett butított, casual a ME3? :U

[ Szerkesztve ]

(#11113) Televan74


Televan74
nagyúr

Ezt csak én szeretném. ;]

A négyben a főhős ember lenne. Lesz valami nagy háború ahol helyt kell majd állni. Világokat látogatni és szövetségeseket keresgélni. Még egyszer gigantikus ellenségek nem lesznek. Barátok esetleg románc.
Én nagyon várom, bármi is lesz belőle.

Csak úgy lehetne kihagyni Shepet a 4. részben ha visszafelé mennének az időben. Vagy egy teljesen új mass effect, de ezt meg nehéz lesz lenyomni néhány régi mass effectes torkán.

[ Szerkesztve ]

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#11114) Ryder62 válasza Televan74 (#11113) üzenetére


Ryder62
őstag

Vagy úgy hogy nem törődnek a múlttal. Nem említik sehol vagy csak utalnak rá pl: Reaper háború

Bár ehhez sok időnek kéne eltelnie, pár 100 évnek.

Egy ME reboot viszont übergáz lenne. Irtó béna gondolat. Hess.

[ Szerkesztve ]

(#11115) nanorambo válasza Ryder62 (#11114) üzenetére


nanorambo
őstag

Reboot? Akkora nonszensz, hogy még megemlíteni is röhejes. Ha reboot lesz, akkor ennyi volt a Mass Effectes pályafutásom. Pedig a legkedvesebb trilógia és világ a számomra.

(#11116) WayneGace válasza Ryder62 (#11112) üzenetére


WayneGace
őstag

Ez demagógia. Divat a kiadókat szidni, a fejlesztőket pedig magasztalni.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#11117) Ryder62 válasza nanorambo (#11115) üzenetére


Ryder62
őstag

Hát manapság már pár éves játékokat rebootolnak úgyhogy ... :U

(#11118) KubanitoS válasza Ryder62 (#11110) üzenetére


KubanitoS
veterán

Egy részt a Mass Effect nem egyenlő Sheparddal. Ahogy a Star Wars sem Luke-al, Vaderrel és a halálcsillaggal.

Shep tökös volt igazi bad ass aki szétrúgta a Reaper hordát, de ideje tovább lépni.

Sokaknak nem volt bajuk Shep halálával. Ez így van. Először én is picsogtam hogy nincs happy end és hogy Shep miért nem élte túl. Feláldozta magát. Ez így kerek és szép lezárás Shepnek.

Kiemeltem egy pár mondatod, amelyekben benne van a lényeg, és tökéletesen igazak lennének, ha normálisan le lett volna zárva az ME trilógia.

A Star Wars le lett zárva. Vader feláldozta magát, a saját szemünkkel láttuk mi lett a sorsa, sőt még rendes "temetést" is kapott! A gonosz elpusztult, a jó győzedelmeskedett blablabla... Tényeket kaptunk a végén, egy lezárást. Tetszik vagy, sem a Mass Effect a mai napig nincs lezárva. Kaptunk ugyan egy Extended Cut DLC-t, amely szépen továbbvitte azokat az értelmetlen, logikátlan baromságokat, amelyek a Csillaggyerek állításaiból fakadtak, de ez elég halvány. Még ha eltekintünk / elfogadjuk a szintézis és a reaperek irányítását, mert az milyen jó / nem jó mint befejezést, akkor sem mehetünk el szó nélkül a destroy ending mellett, amelynek a végén Shepard fellélegzik, és a love interest sem teszi fel Shepard nevét a falra a többi elesett társaink mellé, hanem bizakodva a távolba mered.

Ez nem jelent semmit, viszont nincs megmagyarázva, nincsenek tények, hogy ez most miért is lett? Hidd el, ha a Star Wars úgy ért volna véget, hogy Vader, vagy az Uralkodó fellélegzik a Halálcsillag romjai között, akkor szerintem nem lett volna akkora kultusz a filmtrilógia, pláne akkor nem ha később kiadták volna a Star Wars Extended Cut filmet, amiben elmesélik, hogy Luke hogyan élte az életét, viszont a fenti jelenetről szót sem ejtettek volna. Azóta is csak arról folyna a vita, hogy ez mégis mi volt és miért kellett ennyire elrontani a végét.

Na, ezért nem tudok én továbblépni a dolgokon a Mass Effect esetében. Jöhet itt új rész ide-oda, akár Shepard nélkül, mivel ugye a Mass Effect univerzum létezik nélküle is, elmehet a 'csába az egész rohadt hányinger banda és rohadtul nem érdekel, hogy most ki is a felelős, ki kire mutogat. Ja, de nem is mutogatnak, mert szerintük remek lett a befejezés és ennél többet nem lehet tenni, ha nem tetszik, az meg egyéni szoc probléma. Pedig van egy pár tízezer ember, akiknek nem tetszett. :W

"Mindössze" ez a problémám az eljövendő új résszel kapcsolatban. Előbb le kellene zárni az előzőt lehetőleg normálisan, de legfőképp logikusan, hogy ne legyen fogcsikorgatás a végén. Mindenkinek megfelelő befejezést nem lehet csinálni (vagy mégis? Breaking Bad), viszont ha teljesen logikus valami, akkor azt előbb-utóbb mindenki el fogja fogadni.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#11119) Zoli133


Zoli133
őstag

A befejezésről ismét ha már előjött:
Miért ragaszkodik mindenki ahhoz, hogy egy történetnek vége kell legyen? Több könyvet is olvastam ami nem rendelkezik egyértelmű véggel és nyitva hagy lehetőségeket. Élveztem azokat? Igen, mert kicsit megmozgatta a fantáziámat kérdéseket vetett fel bennem, tovább gondoltam az eseményeket a könyv világát, mindent. Volt, hogy napokra le tudott kötni a befejezés hiánya, de élveztem mert járt az agyam. Mass Effect-nél szerintem majdnem ez van, nyitva hagyja, mi ezzel a baj? Félünk gondolkodni? Extended Cut remek példa szerintem, mivel semmit nem adott a befejezéshez, hanem a triviálisan következő eseményekről adott vizuális megerősítést leginkább. ( Példa: quarianok újraépítették a bolygót, ez nem volt mondjuk egyértelmű azután, hogy visszafoglalták? )

Könyv: Lgutóbb "Az orchideák bolygója" című sci-fi könyvhöz volt szerencsém ami az utolsó 20 oldalon felforgatja az egészet amit előtte tudtál majd véget ér.

A folytatáshoz meg ismét, hogy ha 100 évekkel a jövőben is játszódik akkor se tudjál elmismásolni az eddigi véget, mert nem mindegy, hogy egy félig szintetikus/félig organikus lényhez beszélsz e, mert van, vagy szintetikusok se léteznek.

"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

(#11120) WayneGace válasza KubanitoS (#11118) üzenetére


WayneGace
őstag

Az a baj a me történetével, hogy túl kevés idő óta vannak az emberek jelen a többi faj életébe. Mert lehetne akár 1000 évvel ezelőtti krogan lázadásról is játékot készíteni. De kétlem, hogy meglépik a nem ember főhőst. Emberek története pedig egyben a reaperek elleni harc története is. 3. rész 3 befejezése mind békés, lagymatag. Egy, a piros vég, ami szóba jöhet. Onnan folytatódhatna, mert a bolygók romokban, szinte minden faj érintett volt. Lehet újabb konfrontáció. Azt is el tudom képzelni, hogy elhagyjuk egy időre a nagy tetteket. Helyette egyszerű zsoldos vagy hasonlót alakítunk.
Piros befejezéssel meg az a gond, hogy kiállt Shepardért, mert egyébként mi értelme lett volna úgy befejezni, ahogy.

[ Szerkesztve ]

BestSecret invitációt privátban adok.

(#11121) Televan74 válasza WayneGace (#11120) üzenetére


Televan74
nagyúr

"Helyette egyszerű zsoldos vagy hasonlót alakítunk." remélem nem Battlefield -et kapunk Mass Effect köntösben. ;] Abban az esetben -1 vásárló részemről. :(

(#11122) WayneGace
Nem tudom ez a lehetőség mennyire kötné le hosszú távra a játékosokat.

[ Szerkesztve ]

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#11122) WayneGace válasza Televan74 (#11121) üzenetére


WayneGace
őstag

Olyanra gondoltam, aki küldetéseket vesz fel. Utazik egyik bolygóról a másikra. Valami személyes ügyben is nyomozhat. A játékmenet maradna, de nem a világot mentenénk meg, hanem creditet szereznénk, amiből veszünk piát, kaját, nőt, hajtóművet, pajzsmodult, stb..

[ Szerkesztve ]

BestSecret invitációt privátban adok.

(#11123) Ryder62 válasza Televan74 (#11121) üzenetére


Ryder62
őstag

Pedig jót tenne ha végre földhöz ragadtabb ellenfelekkel kéne harcolni. Tehát nem ilyen misztikus, galaxist veszélyeztető.

Újításnak meg jó lenne más fajjal is menni.

WayneGace:

ME2 pont ezért a kedvencem. Kisebb, külön álló küldetések melyekkel a galaxis mindennapjaiba csöppenünk bele. Semmi extra de jó.

[ Szerkesztve ]

(#11124) oriic válasza nanorambo (#11108) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Úristen visszafogom már magam, mert megint kezdődik a bullshit.

Csak három mondat:

"Mass Effect 4: nem lesz kapocs Shepard történetével"

" se nem folytatás, se nem előzmény, se nem spin-off."

"„Az ötlet alapjában véve az, hogy egy olyan történetet mesélünk el, amely semmiféle formában nem kapcsolódik Shepardhöz és a vele történtekhez, egyáltalán sehogy"

AZ első mondathoz:

Ez még úgy ahogy nagyjából elfogadható, de Shepard-ék azért nem kevesebb dolgot csináltak, hisz az egész galaxist megmenették(úgy ahogy) Ennek pedig biztos hogy van következménye a jövőre nézve.

Második mondathoz:

Na erre no komment. Ha nem folytatás nem előzmény, nem spin-off, akkor mégis mi a franc???

Harmadik mondathoz:

Masszív bullshit. Nem kell hogy szerepelje a 4. részben, sőt a régi csapatból senki nem kell, de mivel fontos kanonizált történetet kaptunk a trilógiával, muszáj lesz összekapcsolniuk, mert így az egész teljesen üres lenne. Elég csak visszatekintés, vagy csak a Citadell szerepeltetése, és máris van kapocs. Szóval ezt mondani hogy nem lesz kapocs, szerintem hülyeség.

Live-Die-Respawn

(#11125) nanorambo válasza oriic (#11124) üzenetére


nanorambo
őstag

Én ezt az egészet nem értem már. Nem tudom, hogy fogják megoldani ezeket a maguknak is teljesen ellentmondó dolgokat. :F
Igazából tényleg csak egy módon lehetséges: Reboot. DE ha ezt meg merik lépni, egy ilyen trilógia után egy ilyen világgal, javaslom építsenek betonbunkert jó mélyen a föld alá, két évre elegendő élelmiszerrel, mert a rajongók kicsit mérgesek lesznek...

[ Szerkesztve ]

(#11126) S1M0N válasza oriic (#11124) üzenetére


S1M0N
senior tag

" se nem folytatás, se nem előzmény, se nem spin-off."

"„Az ötlet alapjában véve az, hogy egy olyan történetet mesélünk el, amely semmiféle formában nem kapcsolódik Shepardhöz és a vele történtekhez, egyáltalán sehogy"

Igen, ez ebben a formában nagy hülyeség. Ha nem folytatás/előzmény/spin-off, akkor mi? Reboot? :W

Sajnos nagyon elcseszték a 3. részt, néhol érződik, hogy dolgoztak rajta, néhol viszont én érzem rosszul magamat, ha meglátok valami ocsmányul kidolgozott pályarészt, vagy "háttérszereplőnek" szánt textúrát (élőlények pl.)

A játék a grafikától elvonatkoztatva nem rossz (minden DLC-vel együtt játszom, kivéve a képregényes), bár még nem értem a végére, de lehetett volna sokkal-sokkal jobb is. Ha még egy évet dolgoznak rajta, akkor talán most nem kellene megint ekkora baromságokat mondaniuk.

Ettől függetlenül várom, hogy mi lesz a Mass Effect sorsa, de én már nem tudok megbízni bennük úgy, mint a második részre várva anno, ami tényleg remek folytatás lett.

Nem rossz persze a 3. rész sem, de az előzményeket nem közelíti meg szerintem.

És mielőtt nekem ugrik valaki, nem az a gondom, hogy nincsen rózsaszín befejezés, ahol mindenki happy, hanem az, hogy a játék egyes részein érződik, hogy egyszerűen nincs befejezve, vagy csak ennyire igénytelenek lettek a BioWare-es fejlesztők... :F :(((

(#11127) oriic válasza nanorambo (#11125) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na ez az erre tudok csak én is gondolni. Nem akarnak kapcsolatot az előző játékokkal? Ezt csak és kizárólag REBOOT-ként lehet megoldani. Vagy előzményként, de utóbbinál már lenne kapocs a trilógiával. Nem értem tényleg, mi a helyzet.

Live-Die-Respawn

(#11128) nanorambo válasza S1M0N (#11126) üzenetére


nanorambo
őstag

Egy dolog igaz: Az EA tényleg sürgette őket. De tényleg érződik a játékon, hogy van ahol baromi jó, van ahol összecsapott.

(#11129) vitaro


vitaro
senior tag

Lehetne remake. :B Az első részt simán el tudnám képzelni next-gen grafikával, átdolgozott Mako-s mellékküldetésekkel, változatosabb fegyverarzenállal. Ha valamit jól csinált a harmadik rész, akkor az a különböző fajok fegyvereinek a behozatala volt. Történet maradna ugyanaz, a pályadesignon lehetne javítani, hogy pl. Novérián a laborok tényleg laboroknak nézzenek ki, változatosabbak legyenek az épületek, stb. Valamint teljesen új tartalomként a Cerberusos mellékszálat lehetne hangsúlyosabbá tenni.

Második részt hasonlóképpen lehetne felújítani, abba vissza kéne hozni a páncélokat, a normális kereskedelmet (vétel-eladás) és a lootot. Meg lehetne egy nagy adag plusz beszélgetés a társak közt mászkálás közben. Sztoriszinten a nagyja lehetne ugyanez (collectorok, suicide mission), de valahogy bele kéne tenni azt, hogy Shepard a megoldást keresi a Reaper problémára. Ami nem az a szerencsétlen Crucible lenne.

A harmadik részt meg úgy ahogy van, lehetne elölről kezdeni. ;] Mac Walters nélkül...

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#11130) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

Hali!

A Citadel DLC mennyi tartalmat ad hozzá a játékhoz? Nyáron vittem ki a játékot, de nem próbáltam, ezért érdekelne hogy érdemes lenne-e miatta újra felrakni.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#11131) genndy válasza tDr1v3r (#11130) üzenetére


genndy
addikt

Egy küldetés + marhulás a társakkal.
Jó a hangulata és poénos, nagyon jópofa. Érdemes miatta újra felrakni.

[ Szerkesztve ]

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#11132) WayneGace válasza oriic (#11124) üzenetére


WayneGace
őstag

Ez csak közvetlen kapcsolatra vonatkozhat, mert egyébként lehetetlen megoldani. Egyszerűen Shepard túl nagy szerepet játszott a galaxis történetében, megkerülhetetlen. Kroganek, gethek quarianok, emberek és több faj sorsát döntötte el.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#11133) oriic válasza WayneGace (#11132) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Akkor meg ne beszéljenek a készítők hülyeségeket...

Live-Die-Respawn

(#11134) KubanitoS válasza oriic (#11124) üzenetére


KubanitoS
veterán

Az lesz, hogy nagyfater elmesél a kisgyereknek egy új történetet a Shepardról. Ja nem. :DDD

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#11135) oriic válasza KubanitoS (#11134) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Jó mindegy, közben lenyugodtam, várom a hivatalos bemutatót, meg a trailert. :)

Live-Die-Respawn

(#11136) #85552128 válasza WayneGace (#11132) üzenetére


#85552128
törölt tag

Lehet a refusal endinget veszik alapul akkor tényleg nem lesz kapcsolat mert minden a 0-ról indul. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11137) KubanitoS válasza oriic (#11135) üzenetére


KubanitoS
veterán

Azért ne ess át a ló túloldalára. ;]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#11138) oriic válasza KubanitoS (#11137) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Megfogadtam hogy nem húzom fel magam többet a ME világon.

Live-Die-Respawn

(#11139) Ryder62 válasza oriic (#11124) üzenetére


Ryder62
őstag

"se nem folytatás, se nem előzmény, se nem spin-off."

Sztem ez azt jelenti hogy nem tűnik fel Shep és a bandája a jövőben, nem lesz előzmény ami elmeséli pl hogy Saren hol találkozott össze Sovereign-el, vagy épp Shep előtörténetét, és nem lesz spin off ami pl Garrus omegai tevékenységére fókuszálna.

Tehát szvsz egy teljesen új kaland lesz: új hős, új társak, hajó, küldetés, cél, ellenfél stb. Csak annyi hogy a ME univerzumában játszódik.

Így nem kapcsolódik majd Shephez.

Shep döntéseit is meglehet kerülni. Egyedül a végső ending az ami fejtörő lehet.

Minden esetre nagyon várom az első infókat.

Viszont egy reboottól el fog önteni a blood rage.

(#11140) Rossi


Rossi
addikt

Legyen egy újabb trilógia, amiben Saren Arterius bőrébe bújva Spectre-ré válását követhetnénk nyomon, majd a találkozást Sovereign-nel és az átállást a sötét oldalra, illetve egy alternatív történetben a Galaxis népeinek kiírtását... :))

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#11141) tDr1v3r válasza genndy (#11131) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Na megcsináltam... kicsit szenvedős volt pár ponton, de jót röhögtem a többiek beszólásain. Beszarás, kéne még több ilyen DLC... :D

[ Szerkesztve ]

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#11142) Sidewind válasza Rossi (#11140) üzenetére


Sidewind
újonc

Hogy is hívták a fantomot akivel elindulunk az ME1 elején? Nihlus? Az ő bőrébe is lehetne bújni, akkor tuti találkoznánk Samarával, mert ő a ME2-ben megemlíti, hogy volt vele egy kis afférja... kár, hogy tudjuk a történet végét... sajnos hiába lennék elég paragon, nem lehetne olyan opció, hogy fejbelövöm Sarent :C

(#11143) nanorambo válasza Rossi (#11140) üzenetére


nanorambo
őstag

Egyébként nem lenne hülyeség.

(#11144) Ryder62 válasza Sidewind (#11142) üzenetére


Ryder62
őstag

- Saren?
- Nihlus.
- Mit keres maga itt? Ez nem a maga akciója.
- A tanács úgy gondolta el kéne némi segítség.
- A helyzet aggasztó! Nem gondoltam hogy gethekkel találkozok itt.
- Ne aggódjon. Minden a legnagyobb rendben....
- [lövés hang]

Már kívülről fújom a szövegeket. Ugyan nem minden párbeszédet de vannak jelenetek amiket már kívülről tudok
:DD

(#11145) Micsurin


Micsurin
nagyúr

amúgy hány fajta befejezés van ?! kék züd piros.... és még az extend cut... az miket is takar? shepard túl élheti? :DDD lusta vagyok mindent végig gondolni meg volt eddig a züd piros meg a kék.... de most kiegekel is ki tolnám.... túl élheti az a szerencsétlen?

egy remény: tagadják tagadják de kitudja... lehet , hogy Me4 Shepard back ;] (csak olyan terminátorosan Im back :U

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#11146) Ryder62 válasza Micsurin (#11145) üzenetére


Ryder62
őstag

SPOILER
Shep így vagy úgy de meghal. Ha fent van az EC és megtagadod a választást vagy elkezdesz lőni a hologram gyerekre akkor jön elő a 4. befejezés amiben a Reaperek győztek és kipusztul a galaxis.

Ha "Happy Ending"-get akarsz akkor Citadel DLC.

(#11147) genndy válasza Ryder62 (#11146) üzenetére


genndy
addikt

Nem teljesen:

SPOILER
Renegade (piros) véget választva, ÉS ha van elég War Asset, akkor jön a fellélegzős utolsó jelenet (plusz nem kerül fel a neve a falra). Úgyhogy van túlélős vége is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#11148) Ryder62 válasza genndy (#11147) üzenetére


Ryder62
őstag

Jó, persze csak nem akartam annyit írni. De Shep nem fog az LI-vel kézen fogva sétálni a naplementében.

(#11149) genndy válasza Ryder62 (#11148) üzenetére


genndy
addikt

Na ja, olyan nincs. Nem is baj.
Ja, Citadel tiszta céges csapatépítő tréning :DDD De jó lett nagyon, nekem is tetszett.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#11150) Kidus válasza Ryder62 (#11148) üzenetére


Kidus
őstag

Van nem hivatalos, fan made happy ending :)

Assuming Control

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.