Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5001) Eli_Stone


Eli_Stone
aktív tag

Miket észre nem vesznek a fanok :)
[link] a bolygó ahol Zaeed Loyality küldetése volt nagyon hasonlít arra ahol a Normandy lezuhant.

(#5002) AthlonXP válasza Eli_Stone (#4995) üzenetére


AthlonXP
őstag

Jók ezek a képek! :)

Ilyenkor újra eszembe jut a kérdés, ami már régóta foglalkoztat, hogy miért nincsenek gyerekek az ilyen és ehhez hasonló szerepjátékokban? Oké, néha előfordul azért ( pl.: Dragon Age, Metro 2033 ) de azért nagyrészt hanyagolják őket, pedig sztm sokkal életszerűbb volna a játék, ha ők is szerepelnének benne. Meg itt az ME-ben is zavart kissé, hogy sok fajból csak az egyik nemet láthattuk, pedig kíváncsi lettem volna a másikra is ( tökmindegy, hogy nő/ff ).
Mondjuk az jó volt, hogy krogan nőstények is voltak ebben a részben pl., de ott sem erőltették meg magukat nagyon, hisz teljesen eltakarták őket ruhával és egyébként sem nagyon különböztek a hím egyedektől.. :)

(#5003) Spectrum válasza AthlonXP (#5002) üzenetére


Spectrum
aktív tag

Sajnos van egy gyerek, pont a 3-ban.. Bár ne lenne, vagy meg lehetne oldani hamar a gondot :DDD

(#5004) KillBorn válasza FehérHolló (#4948) üzenetére


KillBorn
senior tag

SPOILER

"If the rachni queen was killed in the first Mass Effect, then in Mass Effect 3 the Reapers will construct an artificial queen so they can have a rachni army to turn into Ravagers. If Shepard chooses to free this queen then, unlike the queen from Noveria, this artificial queen eventually proves untrustworthy after a few missions, taking away the rachni workers war asset she gave at first and sharply reducing the Alliance Engineering Corps. "

[ Szerkesztve ]

"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"

(#5005) Eli_Stone válasza Spectrum (#5003) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Ez mennyire jó lenne már :D adnék neki vagy 3 gyújtógránátot egy két Concussive Shot-ot meg pár Frag gránátot egy kis Warp-al és Shockwave-el fűszerezve :D na meg biztos ami biztos ráböknék a Quarian célzó lézerrel és szólnék Joker-nek, hogy tüzeljen :D

Amúgy elolvasta valaki a kódex fegyveres részét azon belül is a Thanix Cannon leírását? ami amúgy a hajók nagy részén alap felszereltség!
ez az egész Cruicble tök felesleges, ha a Turianok tudnak ilyet csak kellene pár nagyobbat építeni ahhoz megvannak a tervek nem bizonytalan a hatása és csapat is van aki megépítse.
"The Thanix Magnetic-Hydrodynamic Weapon is a turian-developed, miniaturized version of the weapon used by Sovereign during its attack on the Citadel. It uses an electromagnetic field to shape and accelerate a stream of superheated molten metal to relativistic velocities, which then impacts its target and deals horrendous damage. The weapons fire appears as a bright blue beam, very similar to the deadly red trails seen firing from the tips of Sovereign's 'arms' during the Battle of the Citadel. In combat, the Thanix Cannon is strong enough to destroy a Collector cruiser in two shots. "

Ennek fényében akár az összegyűjtött flotta is kivégezhette volna a Reapereket.

(#5006) oriic válasza Eli_Stone (#5005) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ezt már a 2. rész óta tudjuk, ugyanis ott is benne volt a kódexben. :D

De ha megfigyeled a fegyver csak a Collectorok ellen volt hatásos.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#5007) FehérHolló válasza KillBorn (#5004) üzenetére


FehérHolló
veterán

Igen, tisztában vagyok vele. Az általam említett párbeszéd akkor zajlott le, amikor még nem is tudtuk, hogy lesz ott egy királynő. Mint az idézeted felett is leírják, erre a készítők is gondosan megpróbáltak ügyelni a küldetés nevének megváltoztatásával, satöbbi. Aztán ugyanazt az intro-t tolták be mindkét opció mellé. Nagyon gáz, majdnem szánalmas.

Skynet is real. It's called Google.

(#5008) nanorambo válasza Televan74 (#5000) üzenetére


nanorambo
őstag

Én is most kezdtem újra az első résztől az egészet. Ha nem lesz megváltoztatva a vége akkor a londoni pálya végén majd nyomok egy alt+f4 -et :)

Egyébként hihetetlen, hogy mit tett le a Bioware a Mass Effect sorozattal. Komoly filmeket és könyveket utasít maga mögé, ha nem is a mondanivalójával, de az univerzum mélységével mindenképp! Ezért is felfoghatatlan, hogy tudták így elbaltázni a végét...

[ Szerkesztve ]

(#5009) Eli_Stone válasza oriic (#5006) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Tudom, ez a szöveg a ME2 kódexből van a 3-ban kicsit más a szöveg.
De miért csak a Collectorok ellen jó az ME3 szöveg szerint a Prothean-ok a saját fegyverüket akarták a Reaperek ellen fordítani jelen esetben a Citadel-t de miért ne lenne hatásos a saját ágyújuk? csak kicsit nagyobban mint ami a Normandy-n van pl a Destiny Ascension hatalmas közel Reaper méretű simán ráférne egy ilyen ágyú eredeti méretben.

(#5010) AthlonXP válasza Spectrum (#5003) üzenetére


AthlonXP
őstag

Na jó, ő a kakukktojás. ;]

(#5011) Iron Funeral válasza Eli_Stone (#5005) üzenetére


Iron Funeral
őstag

És hol írja, hogy ez alap felszereltség? Már csak azért is mert legjobb emlékeim szerint rakétákkal lövöldöznek meg ágyúkkal a föld körüli csatában( ugyanúgy mint az első részben amikor Sovereign-t tunkolja a flotta).

Plusz mintha azért lett volna nagy szám ME2-ben mert az _akkor_ új volt.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#5012) Eli_Stone válasza Iron Funeral (#5011) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Az alapfelszereltség idézőjeles, de amúgy itt írja: ME3 Codex->Ships and Vehicles-> Thanix Magnetic-Hydrodinamic cannon
"The weapon's relatively small size allows it to be mounted on most fighters or frigates.
It's now widely used by the Alliance military and is the primary weapon on the refurbished Normandy SR2."

(#5013) vitaro


vitaro
senior tag

Mass Deffect 10 :D

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#5014) Spectrum válasza vitaro (#5013) üzenetére


Spectrum
aktív tag

Noo! Noo! BZZZZZZZZZZZZ :DDD

(#5015) JamesHun válasza Eli_Stone (#4978) üzenetére


JamesHun
addikt

1) 8900 ért vettem meg és nem kellett 11000+2000
2) ha nektek ez volt az első csalódásotok hát örüljetek neki
3) ez kb annyira felfújt lufi mint az apple antenna dolga, ha senki nem írt volna semmit a végére akkor negyed ennyi lenne a juj de szar a vége
4) a sok anyázásotoknak köszönhetően szerintetek hány ember (köztük értve magamat is) vettétek el a kedvét, mert képtelenek vagytok spoilert rendesen kezelni és még el se kezdtem a 3. rész már tudtam mi a vége és ez a sok (nem csak itt lévő anyázás) miatt elment a kedvem a játéktól
5) vedd meg az új NFS-t abba mindent ígérnek és lásd mi lett belőle, már rendes free drive sincs benne mint régen, ahol el lehetett lenni a rendőrök lerázásával, kocsikázással stb és mekkora játékidőt kaptunk ugyan ekkora pénzért? mert nem 20-30 órásat, hanem pár órás az egész játék!
6) de crysis-t meg sem említem, vagy a KINECT STAR WARS-t amiről miket ígértek és nézte valaki az új videót? Dance central lett egy SW játékba. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
na ez nekem nagyobb bűn, mint az Indianna Jonás 4.része ami egy emberiség elleni bűn volt és ki kéne végezni mindenkit akinek köze volt hozzá

SeriesX: JamesSHun

(#5016) nanorambo válasza vitaro (#5013) üzenetére


nanorambo
őstag

:C

(#5017) Eli_Stone válasza vitaro (#5013) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Ez jó volt. Amúgy miért nem a szintetikus életformákat törlik el?
Ha eltörlik őket sok sok évbe telik majd mire újra eljutunk oda, hogy egy AI fellázad ellenünk.

Meg visszatérve kicsit a fegyverre, Thanix-ot elvileg szinte minden hajóra fel lehetett volna rakni plusz akár a Normandy lopakodó technológiáját is be lehetett volna építeni egy rakás hajóba, ha a Kodiak-ba be lehetett. Így jelentős előnyhöz juttatva a galaktikus flottát. A Dreadnought-ot méretüknél fogva egy jóval nagyobb fegyvert is elbírnának. De mindegy. Valószínűleg sose volt a ME írói között téma ez, hogy mutassanak nekünk némi űrharcot az meg már kész botrány lett volna, ha valaki megemlíti az írói stábból, hogy tegyék bele :D

(#5018) JamesHun válasza nanorambo (#5008) üzenetére


JamesHun
addikt

azért a mátrix 3 nál még mindig jobb :D

SeriesX: JamesSHun

(#5019) Blyan válasza Eli_Stone (#5017) üzenetére


Blyan
félisten

A lopakodó technológia nem túl hatékony, a Collector hajó sem nyelte be, nem?

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#5020) Eli_Stone válasza JamesHun (#5015) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Én az NFS-t nem hasonlítanám a ME-hez de igen egy rakás sz** a The Run (amit szintén megvettem) viszont az sose volt listavezető főleg nem azonnal mint az ME.
Az NFS minden része egy különálló story, a ME meg egy story 3 részben.
A SW-ről nem tudok nyilatkozni a Crysis-al meg nem volt problémám. Olyan amilyen az egy lövöldözzünk ész nélkül FPS nincs mögötte döntésekre alapuló rendszer.
Annak meg örülj, hogy ennyiért tudtad megvenni, de, ha nem CE változatot vettél akkor azt az 1500/2000Ft-ot nem tudod megspórolni, ha akarsz a DLC-vel is játszani.
a felháborodásokra meg annyit, hogy egy "nagyszerű" politikusunk szavaival éljek, ha te körtét kérsz és almát kapsz helyette azt szó nélkül hagyod???

A SPOILER-ekről meg annyit, hogy olvasd el a téma címét.

@Blyan: Nem emlékszem, hogy a Collector küldetéskor be volt e kapcsolva a lopakodó üzem ott a Reaper IFF volt a lényeg, hogy átjussanak az Omega 4 relén.

[ Szerkesztve ]

(#5021) S e t h válasza Spectrum (#4972) üzenetére


S e t h
nagyúr

"Teljesen normális, sőt emberi dolog dühöt érezni egy ilyen helyzetben".
Hát nem tudom,azért megkérdeznék róla egy pszichológust, hogy mennyiben egészséges ha valaki egy játék miatt frusztrált.

Én nagyon szeretem mind a három részt és bár nekem már csengőhang formájában figyel pár zene a Mass Effect univerzumból a telefonomon,de nálam fel sem merült, hogy bármiféle negatív reakciót váltson ki belőlem a történet, vagy annak a vége.Kérdések persze merülnek fel bennem, de, hogy szarul érezzem magamat az EA idiotizmusa miatt?Ez kb. olyan mintha feszült lennék amiért télen hideg,nyáron meg meleg van.

Én egy nagyszerű univerzumnak tartom azt amit elénk tártak és nem érzek késztetést, hogy telesírjam a világot.
Nálam azért nagyobb prioritása van a tanulásban, munkában megélt esetleges kudarcoknak, mint egy játék feletti kesergésnek.
Bár igaz, én is voltam gyerek.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#5022) Blyan válasza Eli_Stone (#5020) üzenetére


Blyan
félisten

A ME2 elején mentek lopakodó üzemben, és a Collector hajó simán kiszúrta és lezúzta őket.
Így kezdődik, nem rémlik? :)

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#5023) Eli_Stone válasza Blyan (#5022) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

A lopakodó üzemmód nem működik FTL sebességnél (ezt írja a Codex) és, ha jól emlékszem ők akkor lassítottak le, illetve emlékezz vissza a ME1-re Ilosra is simán bevitte őket Joker lopakodva. Meg besurrant a Citadel-re úgy, hogy rá nem lőttek.

Ez a kódex bejegyzés a lopakodóról:
The IES stealth system has a few limitations. The system doesn't work during FTL flight because this blue-shifts the Normandy's emissions beyond the sinks' ability to store, and even while out of FTL, any visual scan (i.e. looking out of a window) will reveal her. However, this is rare since most ships rely on scanners rather than visual contact and spotting another ship in space is difficult. The Normandy can go to 'silent running' for around 2-3 hours, or drift passively through a system for days before having to vent and give away her position. The stored heat must eventually be radiated, or it will build up to levels capable of cooking the crew alive.

(#5024) -kdM- válasza S e t h (#5021) üzenetére


-kdM-
senior tag

"...szarul érezzem magamat az EA idiotizmusa miatt?Ez kb. olyan mintha feszült lennék amiért télen hideg,nyáron meg meleg van."

rossz a hasonlat...először is a Bioware miatt "feszült" mindenki, az pedig várható tény, hogy télen hideg, nyáron meleg van ... most inkább az a helyzet, hogy télen meleg, nyáron meg hideg van, tehát nem azt kapta a nép amit várt egy Bioware színvonalú csapattól

nem vagyok pszichológus, de valamilyen szinten érthető a felháborodás (bizonyos határokig), ha nem azt kapjuk amit ígértek/vártunk

(#5025) Tibicsucsu válasza G4ga (#4986) üzenetére


Tibicsucsu
aktív tag

Hey!

Goldot végig lehet nyomni mikrofon nélkül vagy mindenképp kell hozzá, hogy mindenki tudjon kommunikálni?

(#5026) Blyan válasza Eli_Stone (#5023) üzenetére


Blyan
félisten

És ez hogy jön a ME2 elejéhez?

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#5027) Eli_Stone válasza Blyan (#5026) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Emlékszel mikor megjelenik hirtelen a semmiből a Normandy a ME2 elején Joker még mondja is, hogy "Disengaging FTL drives" és valószínűleg így fedezte fel őket a Collector hajó.

[ Szerkesztve ]

(#5028) Iron Funeral válasza Blyan (#5026) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Szerintem arra céloz, hogy kicsit azelőtt lépett ki FTL-ből a hajó mielőtt meglőtte volna a Collector hajó, ezért "szúrta ki" a Normandyt és nem azért mert a Collector radar olyan marha jó lett volna :)

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#5029) nanorambo


nanorambo
őstag

Nem tudjátok, hogyan lehet kinyerni a Mass Effect 1-2-3 ból a hangfájlokat? Csinálnék egy videót, de in game lehetetlen felvenni mert akkor 2Tb lenne a mentések mappám :)

[ Szerkesztve ]

(#5030) pohár válasza Tibicsucsu (#5025) üzenetére


pohár
félisten

nem lehetetlen nélküle, de könnyebb kommunikálva játszani :K

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5031) Eli_Stone válasza nanorambo (#5029) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

tessék:

ME1
ME2
videó

Amúgy azt hiszem a win7 voice recorderjét is be lehet állítani, hogy felvegye azt ami az audio kimeneten van.

Kicsit más, ez nagyon nagy [link]

Ez meg egy újabb próbálkozás bebizonyítani, hogy a vége csak Shep fejében van [link]

[ Szerkesztve ]

(#5032) nanorambo válasza Eli_Stone (#5031) üzenetére


nanorambo
őstag

Kösz!

Amúgy szerintem ez a zene is zseniális:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#5033) torma1981 válasza Eli_Stone (#5031) üzenetére


torma1981
veterán

És ezeket vissza is lehet importálni?

(#5034) Eli_Stone válasza torma1981 (#5033) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Passz erre nem tudom a választ. De keress rá pl erre: import custom music to mass effect
vagy ugyan ez csak mass effect helyett unreal engine 3

(#5035) G4ga válasza Tibicsucsu (#5025) üzenetére


G4ga
őstag

en miki nelkul jatszok random arcokkal.
inkabb rohangalok es supportolok mint gyakok.
igazabol goldon losz*** se ernek a fegyoim. hiaba tapolom oket.
geth ellenre szoktam rakeresni. es akkor quari infel nyomulok es mindegyiket sabotalom.
javelin a legerosebb fegyom, azt hasznalom ott. folyamatos rejtozkodes mellet minimalis gyakas. viszont az assist alt alt megvan a 75os csillag.
eddig szerencsem volt. 6 goldot nyomtam es 4ben sikerult. abbol 2 ugyan az a brigad miki nelkul. 1-1 random brigad ahol volt miki. de tapasztalataim azt mutattak abszulut figyelnek mindenkire.
lattam nagyon kemeny dolgokat. ember egyedul maradt es bedaralt 1 atlaszt. 2 fantomot es 1 nemesist plusz par toltelek ellent.
egy bukom Reaperek ellen volt. 3 az a sikolto mittudom en. 3 brute egyszerre. kemeny volt.
masik bukom 6. wawe ben volt 3-an jatszottunk a vegen. gethek ellen.
igazabol szerintem a gold lenyege hogy ha nagy a palya mozogni kell. ne tomoruljenek az ellenek egy pontra mert akkor buktad.
a leszallo palyas map a legkonnyebb ott 2nyertem van. kezdon bealsz sniperolni ey semmi masrol nem szoll. egy ket kanyarba kell uplodolni meg aktivalni,de hulla egyszeru :)

bocs a hosszu hszert.
viszont nyomhatunk majd goldot. 6bol hianyzik meg 3palya az achibol. nem tudok meik van leg :) a leszalo palyas biztos.

(#5036) hiroki válasza JamesHun (#5015) üzenetére


hiroki
tag

Nah végre valaki :C

Wrex: Sometimes I'm not sure if the Normandy's a warship or a traveling freak show.

(#5037) Eli_Stone


Eli_Stone
aktív tag

Néhány fan kép ami szerintem jó :) [link]

(#5038) KubanitoS válasza Eli_Stone (#5037) üzenetére


KubanitoS
veterán

Nekem a morfeuszos tetszett a legjobban. ;)

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#5039) nanorambo válasza Eli_Stone (#5037) üzenetére


nanorambo
őstag

Ez a kedvencem:
[link]

(#5040) Dantenero72


Dantenero72
aktív tag

[link] Meghalooook! xDDD Ez az ember nagyon beteg :D Az az arc amit összerakott Shepardnak,jaj sírok xD
ui.: [link] [link] xD

[ Szerkesztve ]

(#5041) KubanitoS válasza Dantenero72 (#5040) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ez marha jó. :DDD Shep ahogy kinéz + a csávó alámondásai is ütnek. Ja és persze ott van Anderson: "You look good Shepard." Ezen szakadtam. :D

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#5042) Eli_Stone válasza Dantenero72 (#5040) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Ez az ember nagyon beteg :D Az arc amit összerakott tiszta X-Akták ufó arc csak nem szürke :)

(#5043) mrhitoshi válasza Dantenero72 (#5040) üzenetére


mrhitoshi
veterán

LoL. Ez nagyon betegre sikerült. :DDD :R

PS4

(#5044) Eli_Stone


Eli_Stone
aktív tag

FemShep fut fun videó [link]

(#5045) L4mie válasza Dantenero72 (#5040) üzenetére


L4mie
veterán

:D :D hatalmas

jah letoltuk goldot :D hát nem egyszerű, de nem is vészes

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#5046) G4ga válasza L4mie (#5045) üzenetére


G4ga
őstag

én is ezt mondtam, sokat kell mozogni és nem szabad egy helyben toporogni szerintem!

dobj meg privibe egy Origin ID-vel! ha nem gáz!
hátha összefutunk multiba :)

(#5047) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Elkezdtem Mass Effect 1-et ismét. Valahogy mindig sikerül megfeledkeznem arról, hogy milyen jó az első része is. Rendkívül hangulatos, a grafika szinte semmivel nem rosszabb, a Makós "körütak" is nagyon jók, sokkal nagyobb a szabadságérzet ezáltal, valamint az irányításon/játékmeneten itt érződik a legkevésbé a konzolport. Minőségileg semmivel sincs lemaradva. Ha a második rész nem lenne tele ennyi "epic" pillanattal, akkor szerintem lazán mondhatnánk az első részt a sorozat legjobbjának.

Még csak annyi, ha valakinek így néz ki a játék (beállítástól függetlenül) és szeretné ilyenné tenni, az tegye meg a következő lépéseket:

- Go into the My Documents--Bioware--Mass Effect--Config folder and open the BIOEngine notepad file.
- MAKE A BACK-UP COPY OF THIS FILE. In case the config doesn't work for you, you can easily restore default settings. Good to keep a backup of any Ini changes anyway.
- Scroll halfway down to the section entitled "[SystemSettings]" (without the quotations). Change "Trilinear=FALSE" to "Trilinear=TRUE" (again, without the quotations).
- Two sections further down the document you will see the "[TextureLODSettings]" (without the quotations). Replace the top 11 lines (12 including the section title) with the following:

[TextureLODSettings]
//TEXTUREGROUP_Character=(MinLODSize=1024,MaxLODSize =4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_CharacterNormalMap=(MinLODSize=1024,M axLODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_Effects=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=4 096,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_LightAndShadowMap=(MinLODSize=1024,Ma xLODSize=4096,LODBias=0)
TEXTUREGROUP_RenderTarget=(MinLODSize=8,MaxLODSize =4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_Skybox=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=40 96,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_UI=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=4096,L ODBias=0)
//TEXTUREGROUP_Vehicle=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=4 096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_VehicleNormalMap=(MinLODSize=1024,Max LODSize=4096,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_Weapon=(MinLODSize=1024,MaxLODSize=40 96,LODBias=0)
//TEXTUREGROUP_WeaponNormalMap=(MinLODSize=1024,MaxL ODSize=4096,LODBias=0)

- Save the file and load the game. You should immediately notice an improvement in the textures

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#5048) nanorambo válasza KubanitoS (#5047) üzenetére


nanorambo
őstag

Ez most jól jött köszi! Tegnap (nagy bánatomban :) ) elkezdtem az elsőt, de hiába állítok mindent maxra ugyan olyan csúnya marad. Amúgy tényleg az első a leghangulatosabb!!

(#5049) nanorambo


nanorambo
őstag

Nagyon unatkoztam :)
[összedobtam egy ilyet]

(#5050) Ryder62


Ryder62
őstag

Hát ezen a videón majd megszakadtam :DDD

ME3 Run animation

Talán ebben a vidiben érezhető a legjobban hogy tényleg milyen pocsék de egyben vicces a futás animáció.

0:43-nál amit Anderson levág hát kész, betette a kaput :DD

0:52-nél meg speed hackel :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.