Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10471) garga01


garga01
senior tag

(rögzített hsz)

Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

Hozzászólások

(#4212) ArGab


ArGab
őstag

Lenne egy elég idegesítő problémám a PVR2-vel. Általában kép jobb szélére van kitéve kicsiben, keretmentes módban, mindig felül. Egészen addig nincs is semmi gond míg nincs bezárva és újra elindítva. Ekkor ugye keretmentes módban indul újra, viszont a kezelőablak - bár nem látni - fizikailag aktív marad, azaz ha véletlenül rossz helyre kattintok pl. böngészéskor, akkor az adott helyen lévő gomb működik (csatornalista előjön, csatornaváltás, felvétel stb). Ha ki- illetve visszakapcsolom a keretmentes módot, ugyan jó lesz, de ez elég idegesítő így.

Vista 32-bit, PVR2 2.0.3.19, régebbi verziókat nem próbálgattam, ha valaki tud verziót mondani ahol nincs ez a hiba, kipróbálom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.