Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30996) #47205632 válasza maximilian4 (#30995) üzenetére


#47205632
törölt tag

Csak a kutyacipőt jöttem reklámozni, aláírásban lehet. :DDD

De ha annyira akarod hozzászólhatok tematikusan is, de nem sok jó szokott belőle kisülni, nem véletlenül nem fárasztom vele a jónépet, cserébe az se fárasszon engem. És egyáltalán nem vagyok különleges vagy speciális kutyatartó, egyszerűen csak átlagos és józan ésszel gondolkodó, az a baj, hogy egyesek ezt a szintet sem érik el vagy nem hajlandóak és ilyen emberekkel társalogni az eredménytelen és fárasztó lesz mindkét fél számára ezért nem is erőltetem se itt, se más kutyás fórumon.

Szájkosár téma, látom most az megy. Baromság. Póráz legyen kötelező lakott területen belül és ne a flexis szar, de már legtöbb helyen eleve kötelező. Szájkosár csak a harapós kutyára. Azt meg az eddig is működő rendszer alapján eldönteni kire kell.
Aki itt dobálózik a kötelező szájkosarazással az..... Kivitelezhetetlen és a legnagyobb probléma ismét, hogy egy egyéni eset vagy egy minimális szintű eset miatt már rögtön az illető verné bottal az egész kutyás társadalmat meg jönnek a kitalált rémtörténetek, hogy mi van ha gyerek meg blablabla. Hagyjuk, ezek már csak feszültségkeltések meg vergődések, semmi köze a problémához és a probléma nem oldódott meg még mindig. Akinek nem inge.... Ha probléma van egy gazdával akkor verje le a gazdán, de most ebből eljutni a kötelező szájkosarazásig az megint a tipikus magyar ember agyhalála. A gazda ellen kell fellépni, mert az a probléma. Vagy ha nem tetszik akkor nem megy oda többet a kutyával vagy nem abban az időpontban. Azért ennyi életképesség legyen már abban aki kutyát tart.

És most nem itteni tagokra gondoltam, ne vegye magára senki, hanem globálisan a magyar ember a magyar kutyatartó problémamegoldó képességének alapvető és borzalmas hibájára reagáltam. Probléma -> hülye ötletek -> b#sszunk ki minden kutyással -> a probléma pedig meg se oldódott közben. Körülbelül ezen a szinten van.

Tessék, hozzászóltam, nem leszek szimpatikus sok embernek, nem is kell sokat olvasgatni engem, megnyugtatok mindenkit. :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.