Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1154) King Unique válasza csubuka (#1153) üzenetére


King Unique
titán

Honnan kérdésre nem tudok válaszolni pontosan és nem is annyira a topik témája...pcx, hardverker, emag, ipon, aqua stb. a "slágerhelyek".
3,5 colos nagyobb, nehezebb és külön 230/ 12 V tápadapter kell hozzá, 2,5 colos jóval kisebb, könnyebb, ezáltal könnyen hordozható és csak USB-ről elmegy. Szerintem ezek alapján mki el tudja dönteni melyik számára az ideálisabb.
Melyiket kérdésre, egyrészt van összefoglaló féleség, bővebb változata is [link], másrészt amiket nemrég vettek többiek és tesztelgették fentebb, azok is jók és áruk is ok: [link], [link], [link].
eBay-en is akad néhány olcsóbb [link], [link] és jó rack, de valóban itthon se drágábbak sokkal.

(#1152) Soma01: nekem van egy-egy régebbi slim és rendes méretű Samsung külső ODD-m, előbbi is simán megy 1 db USB2 portból, akkor gondolom ez is fog (áram elég szokott lenni nekik), főleg USB3-ban.
Olyan van, h 2,5" külső HDD/ ODD házakon található USB DC tápbemenet, de ennek használata általában opcionális, szükség esetén javasolt. Előfordul persze, előbbi (HDD) esetében volt rá példa, h egy eBay-es racknél be kellett dugni a DC vonalat is, mert anélkül vmi hibaüzenetet dobott, de nagy általánosságban elég az egyiket.
Ezek a slim írók relatíve kis írási/ olvasási sebességekre képesek, adatátvitelhez USB2 sávszél is elég nekik, USB3-nak főleg külső Blu-ray.írók esetén van értelme.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.