Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6283) harry


harry
veterán

Biztos nem egy pénzes zseni agyából pattant ki eredetileg, és az is biztos, hogy egy ilyen mégis megszedi magát belőle :) Amivel amúgy szerintem nincs baj, akinek az jó, hát csinálja...

Igen, közben ahogy nézegettem nekem is az jutott eszembe, hogy hát ez lényegében szertorna :) No mondjuk ahhoz szerintem meg pont, hogy kell szakértelem, és hát nyilván valamilyen felszerelés, és ha a kettő találkozik, azért már lehet pénzt kérni. Pl. nálunk is van a kerületben ilyen játszótér, ma délben meg is látogattam a korlátokat egy kis edzés idejére, tetszett is, ingyenes, jó levegőn van - csak épp nincs ott egy oktató, meg nincs öltöző, szóval valamit valamiért.

Ez pedig szerintem azért több már, mint a kicsit kitűnni, és évek munkája van benne, szóval én megértem, ha valakinek elveszi a kedvét. Komoly motiváció és elszántság kell ahhoz, hogy végigcsináld, na de van értelme? Ha tetszik az egész sport, és szívesen csinálod, akkor igen, persze - ezért is bellezek én is már 5 éve. De ha csak egy adott kihívást akarnál teljesíteni egy idegen sportágban, és emiatt ennyi munkát beleölni, az azért másik kérdés. Mert mondjuk egy 100 fekvőtámasz kihívás még reális szerintem, az is meló, de nem igényel akkora elkötelezettséget, sportág / életmód váltást (már akinek). De egy ilyen puccos fekvőtámasz azért elég haladó. Mintha valaki egyből az egykezes húzódzkodásra akarna menni úgy, hogy lógni tud kb 10 másodpercet.

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.